Mar-Apr(183) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Ma bag la.. din nou..cred ca de la vremea asta am o stare bleaga asa...Chiar ma intreb ce ma fac cand vine bebe cu somnul,ca daca nu am dormit sarcina asta....

Sa ma vezi atunci turbata de nervi ca nu am timp de nani...

Si azi cica vroiam sa fac o prajitura cu ciocolata si insiropata..ca tot am pofta de ceva zile..cred ca iarasi aman....

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Madutza..am uitat sa te intreb:tie Dl Profesor H ti-a dat pe toata sarcina Utrogestan,No-spa si Elevit??Ca eu iau si acum utrogestan si cred ca iau pana ce nasc...

Daca ti-a dat si tie inseamna ca asta este metoda lui...daca nu inseamna ca are o obsesie pt boala mea..ca pe mine m-a pus sa tratez toata sarcina Ureaplasma..care nici in ziua de azi nu atrecut,dar i-am spus ca nu mai iau tratament...

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mi-a dat, dar nu am luat utrogestanul si no-spa ocazional. Ar tb sa iau macar no-spa mai des....Eu sunt mai intr-o ureche, nu il ascult in tot. Elevit nu am luat, ca am destule kg in plus, am luat mai mult mienrale.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata fetele si de la noi

azi e urat afara
deci cred ca voi fi tare activa pe forum
caci nu mai iesim afara
abia incepusem sa ma obisnuiesc
cu plecarile din casa cu antonia acu pana vine gaza mica

lalely daca nu ai optiuni in a lasa bebele cu cineva
eu zic sa stai 2 ani acasa
mai ales daca nu ai un salariu care sa merite efortul unei intoarceri la munca
pentru ca vei da la o bona sau la o cresa parti
exact banii de la munca
eu de aia am renuntat
si stau 2 ani acasa
plus
ca vei vedea
la 1 an bebe e atat de mic
unii nu merg
de vorba nici nu se pune problema
abiua identifica parintii
etc
deci e inca un bebe mic
mie abia dupa 1 an jumate mi s-a parut antonia mai maricica
cat despre 3 zile fara lactate
pt post
cred ca nu faci nici un rau la bebe
stai linistita
nu te gandesti ca dupa cele 3 zile
ii dai sangele si trupul lui Hristos
si gata
se adauga toate cele care au lipsit pana atunci
e cel mai important
eu sarcina asta am fost mai pofticioasa
cred ca si din cauza de regim
dar la antonia
am tinut
aproape integral
toate posturile
fara nici un bai
si fata a avut 3550gr si 52cm

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 37+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 22 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete...Hai ca am intrat in actele astea...de m-am zapacit complet...Sa inteleg ca-mi trebuie de la sv si adeverinta din care sa reiasa prima/ultima zi de concediu de maternitate si prima zi a concediului de ingrijire copil...Atunci trebuie depuse dupa incheierea concediului de maternitate???
E vreun termen pentru depunerea lor??? Eu mai am 50 de zile din concediul postnatal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza

Citat:
citat din mesajul lui cristina_sb

Buna mamicute,

stiu ca nu am fost activa pe forum, de fapt nu am mai scris din decembrie, dar va asigur ca va citesc zilnic si vreau sa va multumesc tuturor pentru informatiile atat de pretioase pe care le postati. Vreau sa felicit toate mamicile care au nascut deja, sa va traiasca minunile s sa fiti sanataosi cu totii.
Celor care urmeaza sa nasca, va tin pumnii sa scapati cu bine si sa fie usor.
Eu sunt in saptamana 39, fetita mea nu vrea sa se intoarca, e in prezentatie pelvina si luni mergem sa ne internam, cel mai probabil facem cezariana, cu toate ca mi-as fi dorit sa vina pe cale naturala. Nu stiu cum va e voua, mie mi-e atat de greu, parca ma simt lipsita de vlaga si am impresia ca nu mai e niciun pic de loc la mine in burtica. A, si sa va cer un sfat: luni este 21, pe 22 sotul meu implineste 37 de ani, oare sa ii zic medicului sa imi faca marti cezariana? Ar fi cel mai frumos cadou pe care l-ar putea primi vreodata.
Va pup si sa aveti grija de voi!!!

Mami de Sophia Elena 38+

Cristina, eu as prefera sa aiba fiecare ziua lui, speciala.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !

Ceva mai buna si la mine azi, am dormit un pic mai bine , nu si mai mult, dar ce conteaza acum ? bine ca am dormit mai bine, chit ca am avut cateva treziri de pipi si luat cate un rennie sau siropel pentru arsuri

Aseara donsoara mea s-a dat in spectacol aoleo mama zici ca era bagata in priza nu alta... coate prin ficatul meu, picioarele si le baga in dreapta nu mai stiu in ce, se tzopaia pe colul meu si ma intepa , fundicul il scotea pe afara, burta valuri ma tot durea si eu mangaiam burtica si ii spuneam sa stea cuminte ca pe mami o doare, statea 2 min si iar la dans Radeam aseara ca i-am spus lui Nick ca ma gandesc ca o fi paroasa asa ca el de m-au luat arsurile astea naspa pe ultima suta de metri si apoi o alintam "my sweet little monkey" sper sa fie paroasa asa ca tac su ca el are un par super bogat, cret si creste foarte repede, al meu a prapadit si negru si lins , nu-mi place, eu vreau sa fie creata asa ca el cu par blond, desi daddy acum e carunt dar a fost blondut la tinerete

Mi-am baut un pic de cafea si acusi ma duc sa ma pregatesc sa ma duc la ultima intalnire cu moasa , sa vedem ce mai spune azi...iar trancane aiurea si fara folos cred , ori incurca borcanele... da o iert ca e ultima data cand ii vad moaca

Va pup si o zi buna si cu mult soare daca se poate ne auzim dupa amiaza, am chef de o plimbare dupa ce ies de la moasa , ca nu am mai iesit de vreo 3 zile si sunt neumblata, sper sa nu ma apuce nascarea prin oras Poate apuc sa imi cumpar valijoara noua sa fac totusi bagajul ca cine stie cand vine maimutica daca tot se danseaza si ma apasa in fiecare seara de zici ca vrea sa iasa atunci

_
Mind the Bump!38+ Sophia Nicole

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Neata..
Cred ca azi dau eu cafeaua sau ceaiul.....

Am vazut ca si pe tine Pisuc te intereseaza un interfon..si pe mine,dar inca nu stiu ce sa cumpar!!!Nu am gasit un model de care sa aud de bine si sa fie si acceptabil la pret!

Vad ca mukte dintre voi va intorceti la munca dupa 1 an..si eu care credeam ca sunt printre singurele...Stiu candma vaitam pe aici cu noua lege a mamelor..Acum intrebare:cu cine lasati pe bebe cd va intoarceti?Aveti mame,rude apropiate sau apelati la bone sau crese??

Pupicei si o zi buna va doresc!!

34+ David

AMR 6 saptamani!!!!

eu am de la primii pasi..este super..audio video infrarosu pt noapte..nu shtiu ce m-as face fara el,mai ales noaptea cum nu dorm cu bb in camera ,cum se mishca cum se aude si fasaie aparatul

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si de Alex 28.02.2011

Maria,povestea nashterii

Maria si Alex in culori

Anaxena draga, multumesc pentru raspuns ; de care interfon ai de la Primii Pasi, fiindca vad pe site-ul lor ca sunt mai multe modele? Poti vedea cumva codul produsului (acela care incepe cu R)?

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s37 cu un dragalas

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Legat de CIC, daca e asa cu stimulent pana la 2 ani, mai ca merita sa te introci la 11 luni daca tot aveam de gand sa ma intorc la 1 an... Vom trai si vom vedea, cat de greu mi se va parea sa ma desprind de pui.
Cristina, mie mi se pare frumos sa fie nascuta in aceeasi zi cu tati, daca tot e sa se nasca la asa mica distanta.
Strumphi, mult succes azi cu moasa! La Bucuresti nu mai e soare, asteptam cateva zile innorate si cu ploi, asta e, e primavara, nu vara
Alina06, mai ai nevoie de card? Fata de la odiseea dinainte mi-a scris ca l-a primit pe al ei, vrei sa va pun in legatura? Eu merg dupa-amiaza sa semnez!
Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s37 cu un dragalas

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Tot legat de stimulentul de insertie, eu intrebasem unul din moderatorii de pe forum sa ma lamureasca. Mediajust mai precis, care e si avocat(a?)

Intrebarea mea fusese ceva de genul "cat pot sa stau maxim acasa incat sa prind stimulentul de insertie, daca am ales varianta cu 1 an?"

si ea raspunsese 11 luni, de asemenea.

deci daca eu am nascut baietelul in martie 2011, cel mai tarziu m-as putea intoarce in februarie 2012

In schimb nu stiu nici eu cand se poate depune dosarul pt CIC...am inteles ca se taraganeaza mult si nu as vrea sa am vreo luna fara venit. Noi suntem cam dramuiti, cu chirie, masina, rate. etc si daca mai apare si vreo urgenta medicala ne-am dus naibii.

Eu mai am concediu post natal pana in Mai.

cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

cristinaeu sunt invers
cred ca ar fi ok sa fie de ziua tatalui
e mare lucru sa potrivesti lucrurile asa
am o prietena
care are fata
prima
nascuta in aceeasi zi cu a ei
mi se pare super frumos
acu fiecare cu parerea lui