Mar-Apr(183) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!
Raspunsuri - Pagina 15
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui scrish gata, m-am intors si eu de la doctor si se pare ca e o problema cu fluxurile la mine si bebe nu mai ia bine in greutate sarcina e la termen, greutatea de 2800 pe care o are azi nu ridica nici un fel de problema doar ca, asa cum a spus doctorita, "incepe sa nu ii mai fie asa bine in burtica"...nasc luni sau marti prin cezariana. luni la 8 jumate dimineata merg sa imi mai masoare odata fluxurile si daca in timpul weekendului se deterioreaza chiar luni ma opreste pentru ceza, daca nu marti... am tras o portie zdravana de plans, nici nu stiu de ce, nu imi imaginam sa se termine asa, cu o problema...bine, problema de fapt nu e, pentru ca bebe e perfect sanatos, doar ca se pare ca o sa ii fie mai bine afara decat in burtica. de azi o sa iau magne b6 si vit c pentru fluxuri si sa vedem rezultatul...nici nu mai stiu ce sa zic... Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :) |
scrish, important acum e ca ai descoperit si ca poti face ce e mai bine pt bebe..vezi dilema ta cu tipul nasterii s-a rezolvat de la sine..gandeste pozitiv si pregateste-te de marea intalnire

mami de Vlad 09.04.2009 si
s40 cu
Stefana spune:
| citat din mesajul lui scrish gata, m-am intors si eu de la doctor si se pare ca e o problema cu fluxurile la mine si bebe nu mai ia bine in greutate sarcina e la termen, greutatea de 2800 pe care o are azi nu ridica nici un fel de problema doar ca, asa cum a spus doctorita, "incepe sa nu ii mai fie asa bine in burtica"...nasc luni sau marti prin cezariana. luni la 8 jumate dimineata merg sa imi mai masoare odata fluxurile si daca in timpul weekendului se deterioreaza chiar luni ma opreste pentru ceza, daca nu marti... am tras o portie zdravana de plans, nici nu stiu de ce, nu imi imaginam sa se termine asa, cu o problema...bine, problema de fapt nu e, pentru ca bebe e perfect sanatos, doar ca se pare ca o sa ii fie mai bine afara decat in burtica. de azi o sa iau magne b6 si vit c pentru fluxuri si sa vedem rezultatul...nici nu mai stiu ce sa zic... Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :) |
scrish, imi pare rau pentru vestile astea, insa important e ca bebe e bine si ca o sa-l vezi mai repede. multa sanatate si nastere usoara!
Stef
38+ cu
Tudor Stefan
AMR 7 zile!!!!
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
antguess spune:
stefana, sorry atunci...inseamna ca sunt prost informata...ideea e ca sora-mea din elvetia a cautat acum vreun an si ceva biberoane fara bpa in bucuresti cand a venit cu fi-su si atunci nu se gaseau..abia a gasit de la avent....banuiesc ca au mai aparut intre timp
Fetelor. aseara fi-mea a miscat vreo ora si ceva ingrozitor de tare, ma durea tot...vaginul, clitorisul, ficatul. splina...am crezut ca ma rupe sau in cel mai bun caz imi rupe membranele...a facut urat de tot.....ce o insemna asta? nu mai are loc? s-o pregati sa iasa?
AMR:3 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si
cu o
Evelinne luna a 9 a
lauriciu_25 spune:
bune fetelor
eu am o problema
ieri am fost la plimbare cum fac toata ziua si in drum spre casa am inceput sa simt o durere de spate,asa ca si cand m as dezbina,dupa care durerea s a mutat intr unul din solduri,dar durea asa de tare ca deabia am ajuns acasa...am dormit vreo ora cu gandul ca daca stau in pat dispare durerea,dar cand m am trezit imi taram efectiv piciorul dupa mine,nu ma putea sprijinni in el
marea problema e ca aseara mi s au udat chilotii cu ceva transparent asa ca a trecut si pe langa protej slip..si azi dimineata pe ka 4 am iesit la baie si exact aceeasi faza mi s a intamplat si cum era asa tarziu si eram adormita nu mi am mai schimbat chilotii,iar azi dimineata erau tot uzi,asa pe o portiune ca o pata mai mare de apa ca nu are nici o culoare,daca stie cineva ceva de asta va rog sa mi raspundeti,as vrea sa l sun pe doctor dar mi e jena sa i spun..sau sa l deranjez degeaba

38 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 2 SAPTAMANI
scrish spune:
multumesc fetelor pentru cuvintele de incurajare...sper sa se termine totul cu bine si sa ma minunez tinandu mi puiul sanatos in brate...
lauriciu eu nu am mare experienta dar din ce am tot citit in lunile astea de sarcina ma gandesc ca e posibil sa ai membranele fisurate, caz in care chiar ar trebui sa il suni pe doctor. apa poate nu se rupe deodata ci doar se fisureaza sacul si atunci il pierzi treptat...eu zic sa pui mana pe tlf rapid si sa vb cu doctorul!
Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)
AllyLaur spune:
Buna ziua burtici si mamici
!!!
Strumiptz, bafta la intalinirea cu zuza moasa
!!!
Scrish, cel mai important este ca bebe este sanatos
!!!
Cami, 22 zile??? 

pt toate!!!
Ally ,
Eduard 38+ sapt bebe
AMR 2 saptamani MAXIM !!! 
medeea76nou spune:
Fetele, am pus cateva poze din maternitate pe Picasa.
Astazi sper sa citesc din urma ce ati scris, daca ma lasa pitica. Deocamdata am mufat-o cu suzeta si a adormit, va pup.
Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou
36+, bineinteles tot 
lauriciu_25 spune:
scrish,
iti multumesc pt raspuns,acum il si sun pe doctor
sa nu fi suparata,bine ca bebele este bine si bucura te ca o sa l ai in brate mai repede decat te asteptai
38 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 2 SAPTAMANI
Stefana spune:
| citat din mesajul lui antguess stefana, sorry atunci...inseamna ca sunt prost informata...ideea e ca sora-mea din elvetia a cautat acum vreun an si ceva biberoane fara bpa in bucuresti cand a venit cu fi-su si atunci nu se gaseau..abia a gasit de la avent....banuiesc ca au mai aparut intre timp AMR:3 SAPTAMANI Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a |
sa nu fie cu suparare. Da, cred ca in ultimul an s-a schimbat ceva, de cand a inceput scandalul cu BPA. Se stia de mai demult ca e toxic, Canada il interzisese din 2008, a urmat SUA, insa abia prin 2010 a inceput interzicerea lui in unele tari din Europa, cum ar fi Franta, Belgia, Danemarca. In Romania nu e nici acum interzis, drept dovada ca inca se gasesc pe piata produse cu BPA. Insa am inteles ca va fi complet interzis de anul asta, din vara parca.Stef
38+ cu
Tudor Stefan
AMR 7 zile!!!!
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
cristina_sb spune:
Cami Antonia, Pisucmic
si va multumesc pentru raspunsuri, o sa vedem ce va fi. Voi mai puteti? Ca parca asa greu trece acum la sfarsit....