Mar-Apr(183) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

Buna dimineata fetelor....
Am vazut ca ati vrb de biberoane....Sunt deacord ca avent-ul e foarte scump dar sunt singurele pe piata cu 0% bpa..o substanta in plastic foarte naspa pentru sanatatea bebelui
eu mi-am luat si biberoanele si suzetele de la avent, e adevarat ca am dat mai multi banuti dar eu cred ca merita...

AMR:3 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mai sunt si altele free BPA eu de ex am de la Nuk!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_sb spune:

Roxy, si tu ai dreptate, dar ma gandesc ce mandru va fi sotul meu, mai ales ca el si-a dorit tare mult fetita, iar posibilitatea sa i se nasca de ziua lui il face sa radieze. Ce face micuta ta frumoasa?

Scrish, si nu te stresa, o sa vezi ca totul o sa fie bine. Poate nastem in aceeasi zi, si eu tot luni ma internez pentru cezariana. Curaj si sa auzim numai vesti bune!

Cris cu Sophia Elena 38+

amr 3-4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Schrish..mult curaj si imbarbateaza-te mamico!Important este ca ai descoperit ca exista o problema si nu ai mers la nesfarsit cu ea sa i se poata intampla copilului si alte lucruri grave..Nu mai conteaza ca faci cezariana,oricum la un moment dat deja psihicul tau acceptase ideea...
Eu nici acum nu stiu de ce totusi bebe nu se mai alimenteaza corect la un moment dat.Care este cauza???

Pupici si multe incurajari din suflet...

Priveste parte apozitiva:saptamana viitoare il vezi pe bebe mic!!

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

gata, m-am intors si eu de la doctor si se pare ca e o problema cu fluxurile la mine si bebe nu mai ia bine in greutate sarcina e la termen, greutatea de 2800 pe care o are azi nu ridica nici un fel de problema doar ca, asa cum a spus doctorita, "incepe sa nu ii mai fie asa bine in burtica"...

nasc luni sau marti prin cezariana. luni la 8 jumate dimineata merg sa imi mai masoare odata fluxurile si daca in timpul weekendului se deterioreaza chiar luni ma opreste pentru ceza, daca nu marti...

am tras o portie zdravana de plans, nici nu stiu de ce, nu imi imaginam sa se termine asa, cu o problema...bine, problema de fapt nu e, pentru ca bebe e perfect sanatos, doar ca se pare ca o sa ii fie mai bine afara decat in burtica.

de azi o sa iau magne b6 si vit c pentru fluxuri si sa vedem rezultatul...nici nu mai stiu ce sa zic...

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Off nu te ingrijora,bb este destul de mare asa ca nu cred sa fie vreo pb, mai bine gandeste pozitiv ia sa vezi ce frumos va fi cand luni/marti vei tine in brate micuta comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Cris, stii cum se intampla, cand esti indoita si un semn face ca decizia este luata in locul tau? Cam asa e acum, decat sa te stresezi tu prea tare cu alegerea, Cineva a decis in locul tau spre binele bebelusului! Fii increzatoare si bucura-te ca mai ai atat de putin pana il tii in brate!!!
Leeloo sau Lalely, sunt ramolita si nu mai stiu cine intreba de salteluta - scuze... Oricum, eu am luat salteluta cu cocos si iarba de mare de la MiniBlu, cu aproape 200 RON daca tin bine minte (dimensiuni 60x120).

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s37 cu un dragalas

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

pup fetele

cat de urat este afara....azi se pare ca sarim plimbarica caci bate si vantul..

cu biberoanele su eu am primit oferta chicco, vedeti ca este si pt carucioare oferta si au reduceri substantiale!!
eu am bibe de plastic free bpa de la nuk dar cu tetina normala si sunt multumita de ele

Simo actele pt CIC le poti depune dupa ce iti termini postnatalul. Voi ce faceti?Cum te descurci cu bb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

cristina da, e o mare posibilitate sa nastem in aceeasi zi :) o sa le oferim fetelor o zi agitata :)

lalely mie mi-a spus ca de obicei asta se intampla la femeile care iau ft mult in greutate in sarcina sau de la hipertensiune...la mine nu e nici una nici alta deci ramane un mister...

alina asa e...de abia astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Azi ma duc sa fac Non Stress Test, am emotii!!! Am inteles ca e foarte simplu si e mai util decat ecografia sa prezica saptamana care vine, adica cum se va simti bebele - cum ii va merge... Oricum, am emotii, ca azi-noapte am avut asa un atac de panica fiindca nu mai aveam intalnire la gin programata pana peste inca o saptamana... Sunt cam tzuki, nu???
Oricum voi lipsi toata dupa-amiaza fiindca merg si la CBC, la testul asta si apoi ne vedem cu o prietena f buna.
Va pup!!!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s37 cu un dragalas

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

cristina da, e o mare posibilitate sa nastem in aceeasi zi :) o sa le oferim fetelor o zi agitata :)

lalely mie mi-a spus ca de obicei asta se intampla la femeile care iau ft mult in greutate in sarcina sau de la hipertensiune...la mine nu e nici una nici alta deci ramane un mister...

alina asa e...de abia astept

Scrish..la tine chiar nu este cazul..cine stie...Lasa,nu mai fi suparata si gandeste-te ca bebe va fi ok si il vei vedea in scurt timp...Imi dau seama ce este in sufletul tau,stiu cum este sa ti se dea o veste naspa dupa ce totul a fost roz,dar eu ma BUCUR din suflet ca s-a descoperit la timp...adica stii ce trebuie sa faci...
Doamne ajuta!!

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

madutza tu esti pacienta domnulyui profesor marinescu?
ce mai face?
eu am nascut cu el pe antonia
si tare bine a fost
imi pare rau ca nu ajung acum tot la dansul

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 37+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 22 ZILE

cami, nu. eu nasc la municipal, cu prof. horhoianu.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput