Mar-Apr(183) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adri28 spune:

Sorinam , nu cred ca mai merg la primarie azi, pentru ca am avut niste dureri ciudate azinoapte si am zis sa stau in pat azi. Cand voi merge te voi anunta.
Fetelor nu ma lamuriti si pe mine cum e cu dopul asta gelatinos. Eu am avut azi o secretie mai ciudata foarte redusa cantitativ dar de alta consistenta decat normal, asa mai ca un albus de ou, transparent,lipicios(se intinde), fara sange(suze pt. descrierea detaliata).....oare o fi dopul (sau o bucata)??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

adri28. scuzam descrierea:))
eu aveam scurgeri abundente si la un moment dat...s-au oprit..si o zi intreaga am avut acelas lucru ce descri tu....dupa care, urmatoarea zi, am revenit la secretiile de dinainte dar nu atat de insemnate cantitativ...adica s=au redus....si eu ma intreb ce o fi fost in ziua aia pt ca toata ziua am eliminat...acel albus ...eu stiam ca dopul e cu firisoare de sange si la mine nu a fost cazul asa ca nu m-am agitat...
maine ma duc la doctor oricum si il intreb...poate ne lamuresc fetele

AMR:3 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

pisuc asa e, uite ca pe deoparte ma bucur ca decizia a fost luata pentru mine...bafta la test azi!!

lauriciu fix asta e la mine, ca pana acum nu a fost nici un norisor pe cer si acum deodata ceva puternic...

oricum ma simt mai bine, am asimilat ideea, doar ca socul initial a fost mult prea mare, cand am auzit "gata nasti" m-am blocat :) si daca e mai micut nu e problema, o sa pompez la lapte de nu o sa stie ce e cu el :) il face mama baiat mare!

va, ma duc sa spal haine de bebe

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Scrish, important e ca e bine bebe si o sa il tii in brate cat de curand.Mai ai cateva zile sa te pregatesti. Va fi bine totul, o sa vezi!

lauriciu, si eu zic sa mergi la dr. si sa ne tii la curent. Pai e cam vremea sa iasa bebe...de pe la 37-38 e ok.

cris, eu am vb in cunostinta de cauza. am sotul nascut pe 16 mai si fata pe 17. dpn-ul era pe 24, dar e a vrut sa vina de ziua taticului. numai ca era duminica si nu era dr in bucuresti, asa ca m-a pus sa iau no-spa si utrogestan pana luni. deci....stai linistita, se vor aranja singure lucrurile. ideea e ca pt ana e asa un eveniment important ziua ei, ca nu ar vrea sa o imparta cu nimeni.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Madutza..mi-e rau..adica pe tine te apucasera durerile si doctorul nu a venit,sau cum???
Chiar daca Doamne fereste ma apuca noaptea durerile si il sun vine???

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

lavi incearca cu betadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Madutza..mi-e rau..adica pe tine te apucasera durerile si doctorul nu a venit,sau cum???
Chiar daca Doamne fereste ma apuca noaptea durerile si il sun vine???

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

nu era in localitate. si la mine era obligatoriu cu cezariana. l-am sunat vineri seara si i-am spus ca am dureri si mi-a dat sa iau ce ti-am spus si sa vin luni dimineata sau sa il mai sun daca e ceva. luni dimineata la 5 s-a dus dopul, la 8 eram la operatie.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

Buna dimineata fetelor....
Am vazut ca ati vrb de biberoane....Sunt deacord ca avent-ul e foarte scump dar sunt singurele pe piata cu 0% bpa..o substanta in plastic foarte naspa pentru sanatatea bebelui
eu mi-am luat si biberoanele si suzetele de la avent, e adevarat ca am dat mai multi banuti dar eu cred ca merita...

AMR:3 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Vad ca toate lumea lauda biberoanele Avent... Mie nu imi plac deloc. Cand Vladutz suge din ele ii curge o tona de lapte pe langa gurita, nu ne place deloc tetina aia. Mai am un biberon de la Medela, venit cu pompa de san, si asta e super bun, nu curge deloc laptic pe langa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare fetele din nou

madutza am inteles

lauriciu si eu cred ca e v b de membrane fisurate si ca tre sa mergi la medic cat mai repede
cred ca bebe s-a pozitionat intre oasele pelvienme de aia ai durerea aceea la spate .... hai bafta poate nasti

scrish cu fluxurile astea nu e de gluma
se monitorizeaza in permanenta
mai ales in ultima luna
delia din cauza lor si de trombofilie - care a pus un cheag de sange pe ele
si a ingreuna alimentarea bebelusului
a pierdut bebele trecut
asa ca stai linistitaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ca va fi bine
deci e f bine ce a hotarat medicul
nici la mine nu luase in greutate mult
dar macar fluxurile erau bune
hai pregateste-te emotiuonal ca vine bebeeeeeeeeeeee

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 37+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 22 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Scrish, acum ca ti s-au lamurit toate intrebarile trebuie sa fi tare si sa te gandesti ca mai ai putin si o sa iti vezi minunea, o sa o tii in brate.
Nimic nu se compara cu sentimentele din primele zile ... de fapt eu in fiecare zi am cel putin un moment in care ma uit la Vladutz si nu imi vine sa cred ca noi am facut sa apara minunea asta mica si frumoasa :)

Sa va povestesc o faza super tare din maternitate ... si acum rad singura cand imi aduc aminte. Eram la bebei la un moment dat la alaptat - cine a nascut la Giulesti stie la ce ma refer ... faza cu mersul din 3 in 3 ore la bebei. Si vine o mamica care nascuse prin cezariana, era prima oara cand venise sa isi vada bebelusul. Intra in salon cam pierduta si o intreaba o asistenta ce numar are. Zice ea un nr., se duce asistenta, ii aduce copilul si cand sa il ia in brate tipa cica "Da' sigur e al meu?" :)))
Evident ca asistenta foarte tafnoasa i-a adus apoi si foicica cu toate datele bebelusului. Noi eram toate cu zambete tampe pe fata iar saraca mamica nu stia cum sa o intoarca ...

Mergi la inceput