Dovleceii miros primii ghiocei (sept-oct2009) *11*
Raspunsuri - Pagina 8
laura78nico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danuta1979 Buna dimineata Neasteptat azinoapte a fost ok. A dormit si a avut febra mica sau deloc. De diomineata a facut iar 38,8 dar i-am dat iar panadol si vad ca a scazut. Bine e ca de 12 ore n-a mai facut diaree. Doamne ajuta! Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Ce ma bucur! Sanatate multa
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
laura78nico spune:
Buna dimineata!
Ma apuc de curatenie!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
monikus spune:
Buna,
Laura ma bucur ca totul e in regula cu pregatirile. Ai fost curajoasa in ceea ce priveste vaccinurile/ vaccinele (ca nu mai stiu pluralul corect) optionale. Eu i le-am facut doar pe cele obligatorii si nu i le-as fi facut nici pe alea.
Danuta ma bucur ca sunteti un pic mai bine. Eu i-as face totusi o analiza la kk. Mi se pare mie ceva suspect dar... acum cum crezi tu ca tu stii cel mai bine. Multa sanatate va doresc.
Ioana, da, figurile pot fi si de la dinti din pacate.
Noua sigur ne sparge un canin cat de curand pt ca se vede deja prin gingie. Vad ca fite mari nu face la mancare. Ba mai mult...ieri a mancat singurel niste bucatele de mar de pe o farfurioara. Pana acum le arunca pe jos pe toate. Sper sa mergem spre mai bine si noi.
Va doresc un wk placut in continuare desi e tare urat afara si numai stat in casa....parca m-am cam saturat.
ici tuturor.
laura78nico spune:
Pentru ca stiu sigur ca maine nu mai pot intra va ofer virtual si tot ce va mai doreste inimioara. Cred cel mai sigur ca luni revin.
si numai bine va doresc
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Roxy, o intrebare pt. tine. Ziceai ca fetita are varicela.
Niste vecini cu care ne-am vazut sapt asta - tocmai ne-au anuntat ca fetita lor de 1 an are varicela. Dar nu pareau nici ei 100% convinsi desi pediatrul asa le-a zis.
A facut luni niste bubite - 6 sau 7 - pe fata si pe gat- dar asa, ca niste intepaturi de ac, fara lichid fara nimic. De atunci nimic altceva. Nu s-au mai inmultit si nici nu au facut puroi sau crusta. Sunht niste puncte mici rosii.
Fara febra sau altele. Ei suspectau niste intepaturi de tantari, dar pediatrul le-a zis ca e varicela.
Tu ce parere ai?
Roxxy80 spune:
Buna!
Cand apar prima data, sunt ca niste punctulete (cosuri) rosii. Cam in 2 zile trebuie sa se umple cu lichid (devin ca boaba de piper, transparente si cu lichid). In ziua in care i-au aparut lui Matei (avea doar 2 cosuri rosii, unul pe piept si unul pe mijloc), nu am stiut ca e varicela si l-am dus la gradi (el fiind super contagios atunci ). Matei a stat 3 zile cu 5 bube pe el. Dupa a 3 noapte s-a trezit cu vreo suta de bube, insa la el nu erau toate pline cu lichid. El nu a avut deloc mancarimi, nu s-a scarpinat niciodata, a avut o stare super buna tot timpul.
Fetelor, cu Maria am inceput sa o trag rau de tot, deja sunt disperata. Marti i-au aparut primele 2 bubite (tot ca niste punctulete rosii). Cum le-am vazut am izolat-o. Acum e plina pana la refuz (e desfigurata de la atatea bube) si de 2 nopti nu doarme deloc din cauza mancarimilor. Nu mai pot de suparare, mi se rupe inma cand o vad cum se chinuie. O dau de n ori pe zi cu mixtura mentolata (pe care nu o mai suporta si urla cat o tin plamanii), dar tot se freaca, vrea sa-si traga bluza de pe ea, se freaca cu mainile de cap (e plin si capul, si pasarica, si in nas, spatele si burta nu mai au bucatica de piele farabuba). Pur si simplu simt ca disper. In rest, mananca bine, se joaca, rade, nu are temperatura, dar noaptea si la somnul de pranz e jale mare.
Dana, copiii sunt contagiosi cu 3 zile inainte de aparitia bubitelor si tot timpul cat au bubele pe ei (nu mai sunt contagiosi dupa ce incep sa cada cojile). Dupa calculele mele, Maria a luat-o cu 2 zile inainte sa-i apara lui Matei primele bubite. La ea a debutat cu vreo 3 zile de febra moderata (maxim 38,3).
citat din mesajul lui Danuta1979 Buna fetelor Roxy, o intrebare pt. tine. Ziceai ca fetita are varicela. Niste vecini cu care ne-am vazut sapt asta - tocmai ne-au anuntat ca fetita lor de 1 an are varicela. Dar nu pareau nici ei 100% convinsi desi pediatrul asa le-a zis. A facut luni niste bubite - 6 sau 7 - pe fata si pe gat- dar asa, ca niste intepaturi de ac, fara lichid fara nimic. De atunci nimic altceva. Nu s-au mai inmultit si nici nu au facut puroi sau crusta. Sunht niste puncte mici rosii. Fara febra sau altele. Ei suspectau niste intepaturi de tantari, dar pediatrul le-a zis ca e varicela. Tu ce parere ai? Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Roxxy80 spune:
Eu zic ca nu e varicela la copilul vecinilor tai. Pana acum se umplea macar o bubita cu lichid. La copilasii mei, a doua zi era cel putin o bubita cu lichid din primele aparute.
citat din mesajul lui Danuta1979 Buna fetelor Roxy, o intrebare pt. tine. Ziceai ca fetita are varicela. Niste vecini cu care ne-am vazut sapt asta - tocmai ne-au anuntat ca fetita lor de 1 an are varicela. Dar nu pareau nici ei 100% convinsi desi pediatrul asa le-a zis. A facut luni niste bubite - 6 sau 7 - pe fata si pe gat- dar asa, ca niste intepaturi de ac, fara lichid fara nimic. De atunci nimic altceva. Nu s-au mai inmultit si nici nu au facut puroi sau crusta. Sunht niste puncte mici rosii. Fara febra sau altele. Ei suspectau niste intepaturi de tantari, dar pediatrul le-a zis ca e varicela. Tu ce parere ai? Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
danangie spune:
Buna ziua fetelor,
MONI cum mai e Rares naoptea? Ai inceput sa-i dai siropul ala?
eu multumesc lui D-zeu dar Mattia e super cool noaptea de ceva timp. Se mai foieste dar ii dau suzeta si e ok. important e sa nu ii deranjeze cineva somnul, cum ar fi plansul lui Marco sau tipetele lui Ale prin somn......ca daca e deranjat de lucrurile astea......avem 2, 3 ore de insomnii. n-am mai urmarit...tu esti mai bine? Ce facusesi pana la urma? Ai reusit sa iei antibioticul?
Mattia e tare schimbat de cand merge la gradinita.E un copil foarte istet si "tupeist". Face multe chestii pe care Alessio la varsta lui nu le facea. Are 4 masele si 8 dinti. Are 84 cm si 11 kile. si e foarte carliontat de zici ca-i fetita.
Sanatate tuturor.
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .
Pozici cu noi
Danuta1979 spune:
Roxy, multa sanatate Mariei! Off...ce mila mi-e de ea cat e de micuta...si cu asa dureri si mancarimi...!
Sper din tot sufletul sa nu aiba copila vecinilor varicela pt. ca altfel am pus-o...ca am stat cateva ore bune in preajma ei si eu si fetita. Sa mai spun ca nici eu, nici fetita si nici sotul nu am facut varicela pana acum?!
Dana, ne bucuram pt. copilasii cuminti, isteti si care dorm noaptea:)
monikus spune:
Incep cu La multi ani Ramona. Laura sa-ti traiasca, sa creasca mare si sanatoasa. Mult noroc in viata si numai bine. Uite azi de ziua ei m-am invrednicit si eu si am facut 2 checuri. O sa le mananc in cinstea ei.
Roxxy eu auzisem ca copilasii care nu au ROR-ul facut sufera mai tare. Poate de asta la Maria e mai rau. Doamne ajuta sa treaca repede si sa scapati de chin.
Dana . Eu sunt mai bine, multumesc. Am luat 10 zile antibiotic si tot ma mai doare in gat si tot mai tusesc dar e mult mai bine acum. In ceea ce priveste somnul lui Rares, e mai rau ca inainte iar cand ii dau sirop parca e mai rau. Nu stiu ce sa mai incerc si ce sa mai fac. Incep sa-mi pierd mintile dar sper sa mai rezist. Doamne cat de mult va admir pe voi cele cu mai multi copilasi. Eu nu cred ca as putea sa ma descurc. Ma bucur tare insa ca Mattia e mai bine. Cred ca gradinita ii dezvolta tare pe copii. Sper sa am curaj sa il inscriu si eu pe Rares si sa nu il las cu soacra. Ramane de vazut. Va pup pe toti.
O zi minunata tuturor.
Noi ne pregatim de masa si apoi de o jum de ora de plimbare afara. Pupici.