Dovleceii miros primii ghiocei (sept-oct2009) *11*
Raspunsuri - Pagina 7
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danuta1979 Nu. A facut caca in somn de e us si pantalonul. Nu am trezit-o, o schimb cand se trezeste. Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
UOF! ceai de menta o vrea? nici nu stiu daca e recomandat la copii asa mici.
uite ce am gasit pe net: remedii
Danuta1979 spune:
Febra 39 iar.
I-am facut impachetari si astept putin sa vad daca mai scade.
Daca nu, ii dau iar antitermic.
Danuta1979 spune:
si nu vrea sa pape nimic decat tzitzi.. Asta e. Va las caci treburile sunt complicate si am grija de ea sa-i mai alin suferinta
Ioanna81 spune:
deci: couscous cu legume... cah , ciorba de legume... cah legumele din ciorba - comestibile (mai ales cartofii)... omleta dintr-un ou... buna, iaurt... bun. dar sa nu exageram!!!!
ce naiba ma fac cu el? selectivitatea asta e tot de la dinti?
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui Danuta1979 si nu vrea sa pape nimic decat tzitzi.. Asta e. Va las caci treburile sunt complicate si am grija de ea sa-i mai alin suferinta Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
multa sanatate sa fie si sa scapati repede de febra!
Danuta1979 spune:
39,4. I-am facut baita si a scazut la 39,2. Panadolul i l-am dat de o ora si nimic...
E moale si sta la tati in brate cuminte, lucru neobisnuit pt. ea.
A mai facut un scaun diareic, dar parca putin putin inchegat.
De mancare refuza orice in afatra de tzitzi
Sper sa trecem cu bine noaptea asta. Daca e nasol chem salvarea.
Ioana, pai tot e bine daca a mancat ceva. Da, mofturile sunt asociate dintilor:)
Roxxy80 spune:
Inceputul grevei foamei la Matei l-am asociat cu aparitia ultimelor masele cu debutul caninilor, dar dupa ce au trecut toate astea au ramas doar fitele. Ideea e ca ajunsese sa pape doar lapte. M-am speriat, l-am dus prin doctori, analize. Totul era perfect. Analize bune, copil energic, nu scadea in greutate dar nici nu lua. Nu stiu nici macar in ziua de azi ce a fost.
maica mea! UN AN DE ZILE???? |
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui Danuta1979 39,4. I-am facut baita si a scazut la 39,2. Panadolul i l-am dat de o ora si nimic... E moale si sta la tati in brate cuminte, lucru neobisnuit pt. ea. A mai facut un scaun diareic, dar parca putin putin inchegat. De mancare refuza orice in afatra de tzitzi Sper sa trecem cu bine noaptea asta. Daca e nasol chem salvarea. Ioana, pai tot e bine daca a mancat ceva. Da, mofturile sunt asociate dintilor:) Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Doamne Ajuta
laura78nico spune:
Buna fetele!
Danuta suntem alaturi sa dea DD sa treceti cu bine fara sa chemati salvarea.
Ioana nu stiu ce sa zic inca nu m-am confruntat cu asa ceva.
Monica stam bine cu pregatirile.Ieri am fost cu Ramona la cofetarie unde si-a ales singura tortul. Gata am fata mare. Singura mea problema este gelozia ei fata de Mihaita.Dar sper sa treaca.
Roxy sanatate multa puilor.Ma bucur ca ati facut o forma usoara de varicela.Auzisem de la doc de fam ca este epidemie prin gradinite. Ramona este vaccinata( nu dati) dar eu i-am facut toate vaccinurile optionale.
Catalina lasa mami ca vine ea primavara(si eu o astept). Voi cum sunteti?
Mihaita imi strunuta de vreo doua zile dar nu curg mucii ceea ce pe mine ma bucura. Iar azi a mancat pentru prima data tot micul dejun singur. Asta inseamna ca si-a luat singur de pe farfurie toti soldateii.
Oare pe unde or fi fetele lipsa la apel?
Pana una alta va si va urez we placut.Si Noapte buna!oriunde v-ati afla!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Danuta1979 spune:
Buna dimineata
Neasteptat azinoapte a fost ok. A dormit si a avut febra mica sau deloc.
De diomineata a facut iar 38,8 dar i-am dat iar panadol si vad ca a scazut.
Bine e ca de 12 ore n-a mai facut diaree.
Doamne ajuta!