Dovleceii miros primii ghiocei (sept-oct2009) *11*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

De ce nu puneti vigantolul direct in gurita? Ca are picurator. A mea s-a invatat si lasa capul pe spate si deschide gurita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

De ce nu puneti vigantolul direct in gurita? Ca are picurator. A mea s-a invatat si lasa capul pe spate si deschide gurita.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Al meu nu deschide gura. Efectiv nu am cum sa-i dau asa.

Mergi la inceput

Acum nu-i rau ca nu deschide gura chiar la orice:))
Cred ca si faza cu pusul pe o lingurita cu apa nu e rea. Vigantolul e un ulei si implicit e nemiscibil in apa deci pluteste si nu se prinde de lingurita. Are sens.
Oricum, pt. siguranta, pune si tu o picatura in plus..ca sa acopere pierderile :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

la noi mesele sunt dispuse astfel:

La 9-9,30 papa masa de fructe (combinatii de 2 fructe mai mari sau 3 fructe mai micicu cereale (sau biscuiti). Refuza sa pape fructele in forma lor naturala. Voi introduce un alt tip de mic-dejun in momentul in care va manca intre mese cel putin 3 fructe (nepasate ).
la 13.00-13.30 - pranzul (un sigur fel de mancare - papa un castron plin ochi). Nu face mofturi la absolut nimic. mancarea de la pranz nu o mai mananca pasata de mai bine de 4 luni. Inclusiv carnea nu o mai papa pasata.

la 17.00-17.30 - un iaurt simplu cu un biscuit;

la 19.30 - diverse: mamaliguta cu branza si smantana, gris cu lapte+altceva; taitei cu lapte +altceva; piure de cartofiori cu pulpita de pui; sufleu de conopida, sufleu de legume.

la 22.00 - in jur de 210 ml de laptic.

Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009)

asa mananca si Carol acuma. nu fructe dimineata ci paine cu unt si ceva+suc de portocale proaspat. fructele intre mese. ei bine nu a vrut sa deschida gura la 1 jumate. NU a vrut si pace. a adormit nemancat. maine incerc tot ca pana acum dar nu ii mai dau nimic intre mese, sa vedem ce-o iesi

Mergi la inceput

inclin sa cred ca ai dreptateDanutza la astia patru nu am avut nici un fel de problema dar sunt aproape convinsa ca ceilalti vor iesi foarte repede si mai multi odata. plus ca mititelul are degetele in gura pana la cot si plange cu ele in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Si eu tind sa cred ca la voi problemele se trag de la dinti.
Daca nu a vrut sa pape la 1.30, ii dai masa de pranz imediat ce se trezeste. Din pacate, eu am experimentat chestia asta vreun an de zile cu Matei. Manca micul dejun pe la 9.30-10.00 si masa de pranz pe la 16.00-17.00 . Pur si simplu la 13.00-14.00 nu vroia sa deschida gura pt ca nu-i era foame. Eu eram super frustrata si mereu prost-dispusa din aceasta cauza. Toata treaba a durat intre 1 an si 2 luni si 2 ani si 3 luni, cand a inceput dintr-o data sa manance normal.

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

[quote]citat din mesajul lui Roxxy80

asa mananca si Carol acuma. nu fructe dimineata ci paine cu unt si ceva+suc de portocale proaspat. fructele intre mese. ei bine nu a vrut sa deschida gura la 1 jumate. NU a vrut si pace. a adormit nemancat. maine incerc tot ca pana acum dar nu ii mai dau nimic intre mese, sa vedem ce-o iesi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Si eu tind sa cred ca la voi problemele se trag de la dinti.
Daca nu a vrut sa pape la 1.30, ii dai masa de pranz imediat ce se trezeste. Din pacate, eu am experimentat chestia asta vreun an de zile cu Matei. Manca micul dejun pe la 9.30-10.00 si masa de pranz pe la 16.00-17.00 . Pur si simplu la 13.00-14.00 nu vroia sa deschida gura pt ca nu-i era foame. Eu eram super frustrata si mereu prost-dispusa din aceasta cauza. Toata treaba a durat intre 1 an si 2 luni si 2 ani si 3 luni, cand a inceput dintr-o data sa manance normal.

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

[quote]citat din mesajul lui Roxxy80

Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009)

maica mea! UN AN DE ZILE????

Mergi la inceput

:))))))))))
Putin optimism va rog :)))

Ioana, la a mea a tinut 2 sapt. apoi i-au dat niste dinti apoi a mancat apoi iar o sapt. greva foamei si de atunci a mancat acceptabil.
Stiu, e f frustrant...dar e normal cand le dau dintii.
Lasa-l sa pape cand si cat vrea...ca o sa recupereze dupa ce erup dintii.
Asta e, sunt mici si nu stiu sa ne spuna care e problema...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

:))))))))))
Putin optimism va rog :)))

Ioana, la a mea a tinut 2 sapt. apoi i-au dat niste dinti apoi a mancat apoi iar o sapt. greva foamei si de atunci a mancat acceptabil.
Stiu, e f frustrant...dar e normal cand le dau dintii.
Lasa-l sa pape cand si cat vrea...ca o sa recupereze dupa ce erup dintii.
Asta e, sunt mici si nu stiu sa ne spuna care e problema...

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

2 saptamani e mai bine decat un an :))))) Doamne Ajuta!

cum mai e Alexandra? s-a legat kk?

Mergi la inceput

Nu. A facut caca in somn de e us si pantalonul. Nu am trezit-o, o schimb cand se trezeste.

Mergi la inceput