Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
simis spune:
Hello!!!
Noi suntem obositi si maraiti de la colici astia care nu ne lasa sa dormim.
Sherbi si la mine dupa lohii au venit ceva scurgeri din alea de care zici, iar acu vad ca s-au resorbit firele si au trecut si scurgerile, adica mi-s ca noua . Azi is 6 sapt de cand am nascut.
Despre colacei, daca se mai incumeta careva plizzzzzzz sa nu ne uitati si pe noi ca asa ni de pofta mai ales de cand l-am vazut pe Edu .
CARMEN si IRINUKA(ieri nu m-a lasat nici sa mor bb)
Angi sanatate multa la BB micut!
Lorich si Bebelu, pupici la puiutii bolnaviori sa se faca repede bine!
vasilasanita spune:
unde vad si eu poze cu colaceii astia?
nu am fost pe faza cand ati comandat, dar macar vreau sa vad cum arata.
mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
Shines spune:
Tunde..ce frumusele sunteti
si cumintele..bv
Lori..pai te cred. cheama un pic de ajutor daca poti
Vasi..sunt pe gmail poze. la mine esti si filmuletz.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
luciact spune:
buna fetele
la multi ani carmen, sa fii fericita alaturi de cei dragi
la multe lunite sarbatoritilor de azi
am citit tot, imi pare rau pt bebelusii bolnavii, sa dea DD sa se faca bine repede, pup mamicile suparate
Eva mea a fost super agitata azi noapte, si azi abia mai devreme a adormit
Tati e super obosit si el dupa tura de noapte, dorm amandoi
astept sa se trezeasca sa mergem si noi afara
si eu sunt obosita am ochii rosii si ma ustura dar n am putut sa adorm
e super cald si frumos aici, astept si eu sa mi vina notificarea aia sa mearga tati la posta dupa colacel
am vazut poze noi
vroiam sa i zic lui Fluturas.... ce mare a crescut Clara draga de ea, e o frumoasa
fragrant8 spune:
La multe lunite bebe Jasmine (ce nume frumos!!) Sa cresti sanatoasa, vesela si frumoasa si sa iti bucuri parintii
La multi ani missmj! Sanatate, belsug si armonie!Multumim si noi de urari! da, nu imi vine sa cred ca au trecut deja 2 luni...parca nu am trait niciodata atat de intens momentul prezent ca acum. sunt constienta ca traiesc o perioada de gratie si as vrea sa pot conserva starea asta, sa o pun la pachet pt mai tz. Stiu ca nu peste mult timp capsorul ei nu va mai incapea in palma mea ca acum, ca nu ii voi mai putea alina toate plansetele, ca nu voi mai fi centrul universului ei...de asta incerc sa traiesc din plin momentele astea.
noi nu am mai intrat pt ca in weekend am avut musafiri buluc, iar apoi a dat caldura si pe la noi si am umblat lelea. am incercat ieri sa sprintez cu carutul si dupa 4 minute eram moarta...mda, mai trebuie insistat.
azi avem vaccinul de 2 luni. am retinut de la voi faza cu cartoful.
avem aici poze recente, descarcate ieri:
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos
imi da si mie careva parola contului comun? as vrea sa vad cartile recomandate de doloress.
o zi buna si fara de plansete va doresc.
Mami de Sophic mic (16-01-2011)
“In the depths of winter I finally learned there was in me an invincible summer” (A.Camus)
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fragrant8 La multe lunite bebe Jasmine (ce nume frumos!!) Sa cresti sanatoasa, vesela si frumoasa si sa iti bucuri parintii La multi ani missmj! Sanatate, belsug si armonie!Multumim si noi de urari! da, nu imi vine sa cred ca au trecut deja 2 luni...parca nu am trait niciodata atat de intens momentul prezent ca acum. sunt constienta ca traiesc o perioada de gratie si as vrea sa pot conserva starea asta, sa o pun la pachet pt mai tz. Stiu ca nu peste mult timp capsorul ei nu va mai incapea in palma mea ca acum, ca nu ii voi mai putea alina toate plansetele, ca nu voi mai fi centrul universului ei...de asta incerc sa traiesc din plin momentele astea. noi nu am mai intrat pt ca in weekend am avut musafiri buluc, iar apoi a dat caldura si pe la noi si am umblat lelea. am incercat ieri sa sprintez cu carutul si dupa 4 minute eram moarta...mda, mai trebuie insistat. azi avem vaccinul de 2 luni. am retinut de la voi faza cu cartoful. avem aici poze recente, descarcate ieri: https://picasaweb.google.com/lh/myphotos imi da si mie careva parola contului comun? as vrea sa vad cartile recomandate de doloress. o zi buna si fara de plansete va doresc. Mami de Sophic mic (16-01-2011) “In the depths of winter I finally learned there was in me an invincible summer” (A.Camus) |
iti trimit pm cu parola
site-ul cu pozele de la tine nu merge
fragrant8 spune:
multam de atentionare shines.
linkul asta ar trebui sa mearga:
https://picasaweb.google.com/lavinia.magdes/Sophic2Luni#
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vasilasanita Azi am fost la vaccin. Dupa cateva ore dupa ce am ajuns acasa a inceput sa planga groaznic, cu toate compresele reci. Am sunat dr si mi a dat NUROFEN chiar daca avem 2 luni si nurofenul se da de la 3 luni. S a linistit in cele din urma si acum doarme. mami fericita cu Stefan 12.01.2011 Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine! |
iubita, nurofen se da de la 6 luni!!!
panadol de la 3!!
zic si eu
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!Sa fiti sanatosi, asta va doresc in primul rand!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Doloress spune:
Sanatate multa bolnaviorilor!
CARMEN - LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa si iubita!
ZIKI – imi place mai mult explicatia lui tati! La noi ingerasii au inceput sa se mute de colo-colo. Si a inceput sa ne vada si sa rada la noi, mai ales la maimutarelile lui fratello. Asta pana cand ii trage fratello un bobarnac de ramane saracul bb perplex, nu stie daca sa rada sau sa planga. Dar tot e topit dupa big brother, deja! Multumesc de ideea cu coarda sensibila, in relatiile dintre frati, merge si la noi, ii zic ca uite ce suparat e Kevin ca l-ai batut, el te iubeste si a asteptat atata sa te cunoasca si tu il bati... Vad ca s-a mai potolit.
MIRELA - au si ei perioade si perioade. Daca sunt ok, fac pipi /kk normal, nu-ti fa griji.
Am vazut filmuletul cu EDI , superb! M-ati innebunit cu colaceii, imi comand si eu unul. Am mai vazut pozici cu DIANA de BLUE-NIGHT, cu noile jucarii, ce-a mai crescut!! La fel si CLARA, esenta noastra mica, o frumoasa su jumate. Au baietii nostri de unde sa aleaga...
L-am cantarit si eu, are 4500 de g imbracat, deci vreo 4300 am estimat eu, a luat 1500 de grame intr-o luna. Suge des, la 2 ore, este tare mancacios. De la puseul de 2 saptamani vad ca n-a revenit la sentimente mai bune. Numai noaptea mai trec vreo 3 ore, dar in rest ziua... Astept si eu sa creasca, citesc de la voi si ma incurajez ca o sa vina si vremea cand o sa treaca 3-4 ore de repaus.
EDIT - am mai vazut si poze cu SOPHIA - ce-mi place asternutul mov! De aia regret eu ca n-am avut o fata, ca nu mai pot cumpara hainute mov... si a propos - La multe lunite Sophia!!!
si poze cu mami TUNDE si bb SONIA, ce frumoasa e poza cu voi amandoua, trebuie sa o pui in rama neaparat.
Shines spune:
Lori..se da de la 3 luni nurofen