Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

vreau si eu sa vad bebeii inotatori unde-i vad?

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

intra pe gmail..si la pozele mele e si filmuletul cu Eduard

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Lori..se da de la 3 luni nurofen

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

mai, da, m-am uitat; nu stiu de ce stiam asa.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

intra pe gmail..si la pozele mele e si filmuletul cu Eduard

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

eu cautam pe FB. ce scumpppp e:) cata apa puneti in cada? ajunge cu picioarele la fund? si apa cate grade?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Zumzu..umplem cada de obicei,ideal ar fi sa fie mai multa apa,sa atinga doar cu varfurile picioarelor fundul cazii(trebuie sa atinga putin sa se simta ei in siguranta si sa isi ia si avant)..dar asta e.
luna trecuta era ok,acu s-a mai lungit
temperatura nu stiu sincer,nu am pus niciodata termometrul,de fiecare data am controlat cu cotul unde e pielea mai sensibila sa fie ok de calda. e bine sa fie putin-putin mai ridicata temperatura fata de cum e cand ii faci in caditza,avand in vedere ca sta mai mult la balaceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

salutare. fac si eu prezenta. mai am putin si se trezeste mancaciosul. cred ca o sa-mi mance si urechile fi-miu
Nu a facut iar kk de 3 zile si-l cam chinuie.are niste mate lenese...deocamdata. dar nu as vrea sa-l chinui cu termometre si altele. ar mai fi ceva pe care pot eu sa.l mananc sa-l ajute?sau vreun ceai pt el?
cum va gasesc pe FB fetelor?
pupacim, o zi frumoasa.
La multe lunite Sophia si Jasmine! sa cresteti mari frumoase!
La multi ani Carmen!!Dragoste, fericire si bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

MISSMJ, LA MULTI ANI!!!
LORICH, multa rabdare, draguto! BEBELU, uof, ca la voi tin de muuult tare mucii aia!
VASILANITA bebe intepat, las ca va faceti mari!
FRAGRANT, frumoasa buburuza! Vazut, admirat si bb de TUNDE si FLUTURASH!

Am zis ca iesim si ne lungim pe afara azi.. Nici bine n-am iesit din scara blocului (apropo, ca io n-am decat 5 trepte si fie-mea 4 kile, dar deja ma rupe coboratul si urcatul de scari) ca a si inceput sa urle. Si-a urlat dom'le cat ne-am invartit pe afara, adica vreo 20 min ca mai mult n-am rezistat, am zis ca ne muta astia de le dristor
nasucul era ok, doar mainile reci, nush ce nu i-a convenit, am sucit-o, am reasezat-o.. pana acu dormea ca un ingeras, azi n-a vrut si pace afara...

acu doarme ca un tzepos, io mi-am bagat niste mere la cuptor; as manca ceva bun non stop; ma suspectez cum ca io i-am generat fie-mii scaunele dese de care va ziceam (care nu-s mai moi, deci nu e diaree, doar ca-s mai dese si vin frate cu o forta..)pt ca am halit in weekend la prajituri, ceva de speriat. Incerc sa ma abtin acu, da' atata bucurie mai aveam si io, ca daca nani nu mai pup ca inainte...

O sa fac si io tortul snikers, pe final de sapt, sa sarbatorim cele 2 luni; pana una alta, ma duc sa infulec mere coapte

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

FRAGRANT8 dragutze pozicile, ne-am uiatat si v-am admirat. E tare poza cum doarme cu fesul pe fatza....."nu deranjati".

Simo asa drag imi e cum inotam noi acolo, nu fi dedeochi. Deci vrem si noi colacel Blue_night. Cum facem??? Please....e vre-un site ceva??

Danina mami de Rebecca- Elena (26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)

Diana si strengarita familiei in primele luni

Poze DIANA SI REBECCA - POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

ZIKI, ai PM

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Am revenit din plimbari. Buburuza a bagat 2 ore si ceva de somn afara, acu a papat si doarme din nou.

VASILASANITA, cum mai e cu gatul? E mai bine?

MAIMUTICA, si eu m-am indopat de prajituri in week-end si n-am avut pb cu scaunul. Deci e posibil sa nu fie din cauza asta.

Apropo, cand mandra facea kk foarte rar, eu am tot papat kiwi (am citit eu pe undeva ca ajuta si sunt si fan al fructelor astora) si, coincidenta sau nu, a facut kk in zilele alea. deci nu stiu...incercati, n-aveti nimic de pierdut.

ANGI, pup sa-si revina repede bebe Tudor Sunt grele zilele astea, stiu cum e, dar o sa treaca, nici n-o sa mai stii ca au fost! Pupici multi!

LORI, of, ma tot gandesc la tine, nu stiu cum te descurci...ai nervi tari oricum, sa stii ca nu te rasfeti deloc! Mama ta nu poate sa mai vina in vizita? Sau sa-si ia tati cateva zile de concediu? Pupici pt Robertel bolnavior si Ana voinica

ZUMZU, la ce ora mergeti maine? Noi la 12.30.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput