Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

copii mei nu mai vor sa suga la san
unul isi face greata is altul plange
plus ca nici nu mai mananca ca inainte, numai noaptea termina ce e in biberon 125 ml LM, rar le dau LP si asta pe timpul zilei
mi e ciuda ca trag din suzete de numa si cand le pun bibe in gura ciuciu, adik la 3 ore (bibele) cum mancau inainte
off, sa aibe laptele meu ceva???
n am mancat nik ciudat
sau sa aibe ei vreo perioada ciudata?

aveti cumva vreun grafic cu perioade ale bebelusilor sau cat ar trebui sa manance
nush
o sa caut si pe google sa ma dumiresc si eu ce e cu ei
ei care mancau de rupeau, acum ma rog de ei

ref la imbracat afara body lung/scurt, pantalonasi de casa/salopetica depinde de ce body au pe ei, pantalonasi, hanorac cu gluga si o caciulita de bumbac tip fes si niste botosei cu siret in picioare

aseara de exemplu nu le am pus nici o caciula in cap, aveau pe ei o salopeta de exterior mai grosuta cu gluga, ce i drept eram cu masina

off, am o stare de 3 lei
pupi fetelor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mirela impreuna avem 6 lei!!!

imi pare rau cu motaneii, dar n-am inteles din ce ai scris, din bibe papa LM? Ca asa e tendinta se aband tzatza pt bibe.

Simo uite parca se aduna toate si cand se aduna...se aduna, era un proverb in engleza, la mine "when it rains, it pours!" / la mine cand ploua..ploua cu galeata

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata!!

La multi ani sanatosi, Carmen!!

La multe lunite, Sophia si Jasmine!!

Hop si eu ceauna de somn, sa va salut si sa felicit sarbatoritele. La noi nimic nou...
M-am distrat citind postarile voastre cu soacre si mame. Eu cu soacra ma inteleg acceptabil, iar mama tare mi-as dori-o aproape. Desigur ca avem si pareri diferite dar stiu ca-mi vrea binele, asa ca discutam si ne intelegem.Asa cum vorbeam si cu Aditza, mamele noastre s-au sacrificat mereu sa ne fie noua bine. A mea cel putin a stiut cand sa fie severa si cand sa fie ingaduitoare.Eu o respect f mult si vreau sa-mi cresc copilul asa cum m-a crescut ea p mine..ptr ca m-a crescut bine, nu?
Ok..s-a trezit pisicuta mea..ce mult a dormit:20 min!
v-am pupat!

Mamica de minune Antonia Luiza.
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

LA MULTI ANI CARMEN!!! SA-TI TRAIASCA PUSTIUL, SA CREASCA FRUMOS SI SANATOS SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII! IAR TU SA FII O SUPER MAMI, SA RAMAI MEREU FRUMOASA SI VESELA!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Mirela, poate au o etapa... Dar in greutate iau? hai nu mai fi suparici, ca or sa inceapa iar sa pape piticotii!

Mi-am luat colacel de pe DC! yupii... abia astept.

Piticutu meu e nelinistit astazi... agitat de numa numa...

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE PRINTESELOR SOPHIA SI JASMIN!

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

rectific: sunt "cheauna" nu "ceauna" de la ceaun...

Mamica de minune Antonia Luiza.
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lori, da LM de la bibe
dar daca ii puneam la san trageau de parca n ar fi mancat deloc
asta e, mulgem in continuare

o sa i pun pe cantar sa vad ce si cum, luni dimineata Robi avea 5600 si frasu 4960
acum n au mancat de la 10, cand au tras cu chiu cu vai 50 ml si dimineata pe ma 6 cam 60 ml Razvi si 100 ml Robi care apoi a varsat

dorm acum, pana acum nu i trecea ora 12 nemancati
i am incercat si cu niste LP, am crezut ca poate are laptele meu ceva si nu le place, dar nik, nici nu au vrut sa l guste

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Nu stiu ce miracol se intampla, dar noi raportam a doua noapte in care printesa doarme de la 22.00 la 4.00 Si de relaxate ce am fost amandoua, am dormit pana la 11.00 (cu inca o trezire intermediara pe la 7 jumate)!! Cade casa pe mine si io dorm..pfiu...nici mancare nu mai am..
Dar nu renuntam la plimbrica de azi, mai ales ca de maine vin ploile, bleah...

SHERBI, lasa baiatul, Catalina a facut kk si la 5 zile, la inceput mi-a fost si mie teama, ca o fi mult...dar am lasat-o in pace. Acum face zilnic, s-a reglat singurica.

LORI, pup Robertelul bolavior! Ti-am zis eu ca voinica mica n-o sa aiba nimic!

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Mirela citeam si la ursuleti k sunt bebei care refuza papa. indif de care e lp/lm. poate au o perioada de "greva". dc vezi k o tin asa incontinuare, suna medicu si vezi ce zice.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput