Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Si pentru cine mai vrea colacei, gasiti aici

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

SI EU MA BAG LA UN COLACEL!!!!!!

Simo;vazui olthenasul inotator

FAC CURAT PE PICASA ASTAZI..PUN POZICI NOI..STERG ALEA VECHI

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 7!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata!!!

CARMEN sanatate multa, fericire si multeeee clipe minunate alaturi de bb

noi suntem aproximativ cam la fel..inca ne chinuim cu mucii, ne inecam cu ei si vomitam tot...de dormit, nu prea..
ieri am fost si noi afara si a fost super linistata, pana am inrat in casa..k dupa a inceput concertu

am vazut poze si filmulet cu bb inotatori. ce simpatici sunt
sunt curioasa ce or zice cand vor creste si le vom arata pozele

suntem si noi prin zona.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Neata' floricelelor si boboceilor

Eu ieri nu am intrat ca am avut o zi horror..... dupa o noapte semi-odihnita, incepe mandra sa tuseasca.... eu intru in panica, incep... ii iau temperatura 37,3.... ma uit pe net , ca eu habar nu am cat trebuie sa aiba si tot intorcand-o, observ ca are scalpul plin de bubite. Ea avea pe fata , dar cand am vazut ca are si in cap si aratau groaznic, am zis ca a facut vreo alergie. Mega panicata imi sunt omul din dotare sa vina cu doc. acasa ca eu nu iescu fata, el foarte relax imi spune ca mergem la 2 la ea la cab(astept 2 ore).... ajung la cab., neagra la fata, doc consulta fata... concluzia fata este sanatoasa, nu tuseste se ineaca, iar pentru bubitze ne-a dat mercurocrom si cutadem.
In fine ma linistesc si intreb si eu ca o mare doctoreasa, dar eco de sold nu trebuie sa facem?la cre ea ,cu o fata de Doamne Fereste, nu ........... macar ne-a cantarit si are 4,5 kg., dar vezi Doamne , este prea mult si ca un facut imi mai primesc si niste "complimente" de al meu ca l-am pus pe drum de geaba.

Cam asta a fost ziua mea ieri

Pup sarbatoritii de azi

Alina, mami de Maria Raysa (17.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Ralukara..e bine deocamdata cu cifra magica,mai are dureri dar e mai linistit. ziua nu prea mai doarme insa,ieri a dormit 20 min in total,dar nu a fost agitat..a zambarit intr-una.

aseara era sa imi dau palme..culcam copilul flamand..la 8.30 a papat bine..pana la 9 si ceva se tot foia. burtica nu il durea,nu stiam de ce nu adoarme. de obicei seara dupa masaj ii e somn si adoarme repede. i-am mai facut 100ml lapte sa vad..totusi. si l-a haplait tot,nu imi venea sa cred,lui inca ii era foame..desi la ultimiii ml din bibe il scotea afara si am dedus ca nu mai vrea..dupa jumatate de ora a papat iar,el nu a facut asa pana acum.
pe urma ma gandeam ca ce faceam daca nu imi dadea prin cap sa incerc cu papa iar,ramanea copilu flamand si eu ma chinuiam sa il adorm

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

si eu am mereu grija asta - oare ii e foame? Ca nefiind masurata cantitatea bauta...cateodata suge doar 5 min; primul lucru cand plange sanul, apoi mai vedem.

ma intorc la depresia mea

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Fluturash..vezi ca e invers colacelul pus mami..pe partea celalta are un loc adancit unde pune bebe barbia..si sta mai lejer..manerele de pe lateral vin in jos,sub apa..iar capsele trebuie sa vina la spate
pup si eu poze cu balaceala de aseara in colacul nou.

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

stiu..dar mi-a fost frica si ma gandeam sa o tin eu de manerele alea, daca urla sau se sperie sa ma descurc mai usor..dar i-a placut broscutei..

ziki da-mi pm cu nr tau de tel sa te sun si ne vedem sigur..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neatza fetelor !
Multumesc pt urari ! este o zi excelenta azi ! l-am lasat pe bebe cu tacsu ca sa termin curatenia...si pe la ora 13 o taiem in parc toti 3 !
la multe lunite bebelinele Sophia si Jasmine
Sa aveti o zi minunata ! va pe toate !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

si eu am mereu grija asta - oare ii e foame? Ca nefiind masurata cantitatea bauta...cateodata suge doar 5 min; primul lucru cand plange sanul, apoi mai vedem.

ma intorc la depresia mea

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

heiii..de ce depresie ??

Mergi la inceput

mi-au facut-o astia..sunt condamnata in casa
mi-am pus masca in par..si au luat gazele de la 9 pana dupa-amiaza..deci stau uleioasa am mai patit asta de vreo 10 ori pana acu

Mergi la inceput