Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Simo;ai luat cv pastilute.Ia un enterol si baga ceai de menta si afine

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 7!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Alarma falsa... mai doarme... doar s-a chinuit sa mai faca un part mic...

Mirela, ieri ma plimbam prin IOR si am vazut atatea perechi de gemeni . Pe tine nu te-am vazut, nu ne-am intersectat. La un moment dat aveam in raza mea vizuala 3 perechi de gemenasi. Si toti cumintei... nu ca al meu care daca deschide ochii nu mai vrea sa stea in landou. Si uite asa ma vezi cu bebe in brate si impingand caruciorul...

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

dupa ora 4 am ajuns in parc

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Noi cam pe atunci ne-am dus spre casa

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

salutare...
Angi...bebele bolnavior, sa se faca repede bine..
Tunde, merci, toti bebeii au crescut frumos..

eu nu stiu ce sa ma mai fac, Clara de la vaccin e varza, dintr-o mancacioasa a ajuns sa pape putin si mai nou sa si vomite, ceea ce innainte eu nu ma stiam sa imi vomite copilul..intr-o luna imi vomase o singura data si atunci ca m-am gasit eu sa o schimb de kk imediat dupa masa si s-o frichinesc cu picioarele in sus..sunt cu psihicul la pamant..am sunat dr si a zis sa ii fac maine o coprocultura sa nu aiba ceva la stomacel..e prea mult pt ea..si colicii care nu ne mai dau pace...

acum am intrat in posesia probioticeleor si suplimentelor infant formula..sper sa nu vomite iar..ca si fierul, vigantolul le-am facut ferfelita, nu mai stiu ce se vomita si ce nu...

in rest, la noi astazi e iar frig, bine ca am iesit ieri de doua ori afara ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

fluturas dar ce vaccin ati facut? Ce de stat? Ca nici nu mai stiu ce sa cred....Doamne atatea reactii mai ales cele de greava foamei cate am vazut aici...offf sa vedem si noi cu Ana, infanrix facem, asta am facut si la Robert, nu a avut nici cea mai mica maraiala, greva sau reactie.
Imi pare rau ca nu o lasa colicii!! La noi s-au terminat si parca e alt copil - cel din primele 2 saptamani de viata!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Doloress, ce tare e ca incepi sa faci sport si poti sa iei si bebe cu tine... La noi nu exista asa ceva si eu nu am cu cine lasa pe RECLAMA ILEGALA decat dupa ce ajunge tasu acasa... si la 7 seara nu-mi mai vine sa plec de acasa ... avem masaj, baita... alte trebi!

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

fluturas dar ce vaccin ati facut? Ce de stat? Ca nici nu mai stiu ce sa cred....Doamne atatea reactii mai ales cele de greava foamei cate am vazut aici...offf sa vedem si noi cu Ana, infanrix facem, asta am facut si la Robert, nu a avut nici cea mai mica maraiala, greva sau reactie.
Imi pare rau ca nu o lasa colicii!! La noi s-au terminat si parca e alt copil - cel din primele 2 saptamani de viata!

cel de la stat...si in continuare tot pe acestea o sa mergem..daca cele de zeci de ani, testate si dau tot felul de reactii de ce sa incerc altceva..oricum nici un vaccin nu e obligatoriu..doar asa se zice, acum m-am lecuit...nu mai fac nimic..decat programul national si atat..unde ajung daca la fiecare nu imi mananca, su vomita, etc..cum mai crestem noi???mai ales ca suntem mai micuta ..de..v-am zis ca nu stiam ce e aia voma la copilul meu ..si..am aflat acum..deja ma doare inima..pe bune...

preferam sa fac eu si colici (ca exista la unele mame) si tot..numai sa nu sufere ea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

da, asa-i niciunul nu-i obligatoriu, nici cele din "schema nationala obligatorie"
din pacate asta cu "colicile mamei in loc de colici bebe" e un mit, nu exista, e vorba doar de contractiile uterului cand suge bebe, unii le zic colici ai mamei...vai de mine, eu le-am simtit in spital si catav zile acasa, sunt infiotaror de dureroase, dar nu e legatura cu burtica lui bebe, se contracta uterul, se micsoreaza pt ca suge bebitza;

o pup de printesa delicata, si da poate intre timp o copro nu i-ar strica, nu-i invaziva nu-i face niciun rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Simona grija mare sa nu te deshidratezi. Bea ceai de menta, galbenele....si orez fiert.

Rebecca a facut laringita la o luna si jumatate, am fost atunci la urgenta ca nu o auzeam nici cand plangea. I s-a facut o dexametrazona in fundulet si a doua zi si-a mai revenit, dar tot am luat antibiotic si am facut aerosoli cu Flexotaide.

Pe 25 tb sa plecam la ski in Austria, dar m-am razgandit nu mai plec cu Rebi imi e frica cu vremea asta,il las pe Paul sa plece cu Diana si noi stam cuminti acasa. Ea oricum era in tabara cu ceilalti copii, insa cand a auzit ca nu merg eu saracutza plange si tot incearca sa ma convinga sa merg. Asta ca mai sunt parinti care merg si ea vrea sa ma stie acolo......nu stiu ce sa ii mai zic. Mi-e sa nu prinda ura pe Rebi ca din cauza ei nu merg eu, deja a zis ca ce daca raceste ii dai medicamente si gata.

Voi ati iesit pe la munte cu piticii??

Danina mami de Rebecca- Elena (26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)

Diana si strengarita familiei in primele luni

Poze DIANA SI REBECCA - POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor au intrat banii in cont, dar nu inteleg ce si cum
sunt numai 884 lei reprezentand indemnizatie
poi trebuia sa fie 1200 lei, 600+600
maine sun si ii intreb
are careva biletelul cu nr de la sectorul 1, ca eu l am ratacit si pe google au siteul in constructie

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

daca facem infanrix la 2 luni..urmatorul vaccin cand e si de care trebuie luat...m-ati pus pe ganduri..sa vad daca se gaseste la noi

Interesant;am luat o cutie de ceai de la fares..pentru lactatie..si pe langa alte buruiene contine menta

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 7!KILE

Mergi la inceput