Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 18
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 fetelor au intrat banii in cont, dar nu inteleg ce si cum sunt numai 884 lei reprezentand indemnizatie poi trebuia sa fie 1200 lei, 600+600 maine sun si ii intreb are careva biletelul cu nr de la sectorul 1, ca eu l am ratacit si pe google au siteul in constructie mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) |
Mirela,poate e alocatia copiilor..aia de 2 mil,nu indemnizatia.
Chiar,citisem la fetele de nov-dec,doua dintre ele cu gemeni au patit asa : s-au dus si au depus actele pentru indemnizatie..insa nimeni nu s-a uitat pe toate paginile sa vada ca sunt doi copii..si au calculat doar pentru unul. sper sa nu fie asta,dar suna si intreaba sa te lamuresti.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
mirela2 spune:
simo maine sunt pe ei
aia care a primit dosarul mi a spusca voi primi 1200 lei
sper ca n au uitat
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
danina spune:
Sa indraznesc sa pun si la mine AMR 20 kg in plus.....
Am inceput sala de o saptamana sa vedem ca tare greu se duc.
Danina mami de Rebecca- Elena (26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)
Diana si strengarita familiei in primele luni
Poze DIANA SI REBECCA - POZE
madalina_m spune:
Buna fetele!
Offf, imi pare atat de rau pentru mamicile bolnave. Sa va faceti repede-repede bine!!!
Eu am furat azi 2 ore de somn impreuna cu piciu. De cand iesim afara nu am mai reusit sa dorm ziua ca daca el doarme la plimbare eu ... ciuciu somn.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
mirela2 spune:
eu m as bucura si la 10 kile
dar poate dupa ce termin cu alaptatul ca sa intru la dieta
am pofta de toate porcariile posibile, dulciuri, unt, paine
sper sa se incalzeasca iar si sa reped figura de ieri
kilometraj cu caruciorul
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
Irinukaaa spune:
Yasmi si eu am simtit mai umflat la un moment dat dar nu stiam ce si cum se cheama. Am dat cu spray cu propolis la indemnul moasei. Foarte bun. Ustura putin, recunosc dar s-a remediat problema rapid.
Sherbi si pe David l-ai circumcis? E mai bine asa sau de ce?
Gabi, Simo - insanatosire grabnica!!!!
Saru'mana de informatie Doloress. Stiam atunci cand am ales numele, dar se pare ca nu am retinut exact data. La multi ani si puiutului tau PATRICK senior!!!
Mirelush eu stiu doar ca si alocatia si indemnizatie se da de luna urmatoare nasterii copilului (ianuarie in cazul nostru). Alocatia am primit-o si noi acum cateva zile, 400 lei. De indemniztie nu stiu ca luna trecuta am depus dosarul. Sa ne zici ce explicatie ai primit. Pupam motanei.
Tunde la noi urmatorul vaccin a fost Rotarixul (optional - la 3 luni). Urmeaza la 4 luni, nu mai stiu care...
Ceaiul de la Fares... sincer nu mi s-a parut nici o diferenta dupa ce am baut, dar cel de la Teekanne simt cu adevarat cum imi umple sanii de laptic!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul
madalina_m spune:
Anka din cate imi dau eu seama ti-a iesit cu educarea lui bebe - doarme aproape toata noaptea. Super! Felicitari! Esti un exemplu. Sa ne explici si noua mai in amanunt cum arata sacul ala de dormit.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
Mimo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Irinukaaa Tunde la noi urmatorul vaccin a fost Rotarixul (optional - la 3 luni). Urmeaza la 4 luni, nu mai stiu care... Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010} www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul |
Irinuka, tu i-ai facut Rotarix? Cum s-a comportat dupa? Ca eu tot caut argumente pro si contra zilnic. Doi pediatri mi-au zis sa-l facem, un al treilea mi-a zis ca a avut la doi copii reactii foarte urate, iar eu tind sa nu-l facem. Uf, greu mai e sa decizi ce e bine si ce nu pentru copilul tau!
Luca Alexandru, mica mea comoara
maimutzica10 spune:
ALINUSHALI plansul de pe speed dial for mum
LORICH, hai cu vestea de copii sanatosi! BEBELU ?
TUNDE, da' asa calduri avusesi, maica? maneca scurta cu tricou?! totusi, esti la gheorghieni si in calendar ii tot martie, draguto! sanatate muuuuulta! La fel si lui MARIO
GABIVALCEANU, sanatate si virtute! poate vine soacra si=ti prepara EA un campari, sa vezi cum iti creste sufletu' si-ti scade febra! fa-te bine repede!
plange, revin
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
Shines spune:
Irina..alocatia se da din luna urmatoare nasterii copilului.
indemnizatia se da din ziua in care ai terminat cele 126 zile concediu medical,pana implineste copilul 2 ani...sau mai repede,dupa 40 zile de la nastere,daca nu vrei sa iei toate 126 zile.
Mirela..cand ai depus dosarul pentru indemn ? eu cred totusi ca sunt alocatiile pe ian si feb, mi se pare prea repede sa trimita ei indemnizatia,de obicei dureaza doua luni de la depunerea dosarului.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)