Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

FETELE CARE MAI VOR COLACEI, UITATI AICI: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=19654&n=Colacel-de-baie-pentru-bebelusi!!!

TUNDE, sa stii ca si astia de i-am comandat noi sunt din Hong Kong, tot ceva chinezisme sunt scrise pe ei...
Te-ai descurcat cu linkul? Iti dau PM?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

ma doare capul infiorator!!!
mi-e si cald de mor, ma omoara radet-ul asta

roxx multam de vorbe frumoase, nu, nu mai are cine sa ma ajute, tati in loc sa ajute mai mult ma supara si colac peste pupaza ne pica maine seara niste rude pe cap...Cristi nu le-a spus ca suntem vai d enoi, oricum ei stiau cati suntem si s-au invitat diseara sa doarma la noi, ca le aterizeaza avionul tarziu si nu mai au cu ce pleca spre braila. Nu am idee cum vom dormi, ca sa o tin totusi ferita pe Ana...cred ca-mi iau campii!!!

deci mi-as dori sa fac un dus..oare s-o putea saptamana asta????

fuuug urla!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

FETELE CARE MAI VOR COLACEI, UITATI AICI: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=19654&n=Colacel-de-baie-pentru-bebelusi!!!

TUNDE, sa stii ca si astia de i-am comandat noi sunt din Hong Kong, tot ceva chinezisme sunt scrise pe ei...
Te-ai descurcat cu linkul? Iti dau PM?

_

Roxana

Multumim, eu l-am comandat deja si m-a sunat tipa ca mi-l pune astazi la posta. De fapt era la posta cand m-a sunat... Abia astept :)

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

LA MULTI ANI DRAGA NOASTRA CARMEN!!!
Sa fi sanatoasa, iubita si foarte fericita alaturi de cei doi barbatei speciali din viata ta!

Ma duc in urma sa citesc ca vad ca ati scris azi ca lumea!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Am revenit din plimbari. Buburuza a bagat 2 ore si ceva de somn afara, acu a papat si doarme din nou.

VASILASANITA, cum mai e cu gatul? E mai bine?

MAIMUTICA, si eu m-am indopat de prajituri in week-end si n-am avut pb cu scaunul. Deci e posibil sa nu fie din cauza asta.

Apropo, cand mandra facea kk foarte rar, eu am tot papat kiwi (am citit eu pe undeva ca ajuta si sunt si fan al fructelor astora) si, coincidenta sau nu, a facut kk in zilele alea. deci nu stiu...incercati, n-aveti nimic de pierdut.

ANGI, pup sa-si revina repede bebe Tudor Sunt grele zilele astea, stiu cum e, dar o sa treaca, nici n-o sa mai stii ca au fost! Pupici multi!

LORI, of, ma tot gandesc la tine, nu stiu cum te descurci...ai nervi tari oricum, sa stii ca nu te rasfeti deloc! Mama ta nu poate sa mai vina in vizita? Sau sa-si ia tati cateva zile de concediu? Pupici pt Robertel bolnavior si Ana voinica

ZUMZU, la ce ora mergeti maine? Noi la 12.30.

_

Roxana

11.30

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Roxx eu zic ca e destul de bine. Vineri vine kinetoterapeutul. Trebuia sa l chem vinerea trecuta insa bebele a avut colici, a fost f agitat si nu l am mai chemat. Printesa ta ce face?

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

mai fetele! am si eu o intrebare de femeie aiurea...
cum! de la ce? fac copii astia mici laringita ?

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

si incaq ceva! am reusit sa fac programare la transfontanele si echo sold martea viitoare adica cand zuza os a aiba 9 sapt... e prea tarziu ? PREA tarziu ?

si inca ceva... zuza mea nu doarme frate! deloc ! ma dispera! cred ca pana la noapte iar stau cu ea cu ochii cat ceapa si mie mi-e asa de somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

mai fetele! am si eu o intrebare de femeie aiurea...
cum! de la ce? fac copii astia mici laringita ?

virusi!

dar robert pe la 2 luni a facut de la urlat! Din parc pana acasa a urlat si acasa era ragusit, eu nu m-am panicat, abia dupa 2 zile am sunat pediatra care s-a panicat, ca dexa, ca nu stiu ce...dar el isi revenise.
Adevarul ca la varste mici e fff periculoasa, ca au laringele f mic si o data inflamat poate da belele mari.

Pana la urma mie atunci mi-a zis pediatra - dar el nu facuse febra - sa-i dau ceiutze calde, sa-i pun ceva cald in jurul gatului si daca da semne ca nu poate respira...la spital de urgenta!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Of Angie! Tinem pumnii sa se faca bine bb Tudor repede-repede. Imi pare rau... Va pupam!!!
Tu incearca sa fi tare pentru el (stiu ca nu-i usor) ca-i transmiti starea ta.

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput