Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *283*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

La multi ani Iulia! Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!

Roli - imi pare rau pentru varicela asta nesuferita...sa speram ca nu se contamineaza si pitix. Sanatate si sa treaca repede si usor!

Ceska - foarte primavaratic pe la voi...la noi inca in afara de ghiocei si primule nu vezi nimic inflorit.

Mai fetelor - ati disparut chiar toate????

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 17 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, OANA IULIA! SA AI PARTE DE BUCURII SI MULTA FERICIRE!

Multumesc de-aprecieri la adresa buburuzei

Off, Roli .. se mai si incazeste si tre' sa stea in casa, banuiesc; sa vezi distractie.

Helene, la teatru am mers si sambata si duminica, doar de la 10:00; depinde cat de in fatza au bilete; de ex acum, am sunat si pt "Capra cu 3 iezi" de sambata de la 10:00 mai sunt locuri doar de la randul 14 si este prea in spate.
Urmaresc si la Ion Creanga sa apara pe w/e Cenusareasa (a fost doar in cursul saptamanii dar bilele in avans sa vand doar pt specatcolele de w/e)

Keep you updated

L-am admirat pe Benji gatit de party

Sanatate piticilor, Ema!

Am tuns-o pe bulina - nu baietel dar pe-aproape ; dak am timp sa intru de-acasa, pun diseara poze.

Gata, s-a terminat 'pauza'

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Buna, dragi zuzici! Nu reusesc sa fiu constanta in postari si aparitii, oricat as incerca. Dar sunt constanta in ce priveste cititul.

Iulia, felicitari pentru primii pasi! La multi ani fericiti alaturi de parintii tai si de surioara!

Natalia, felicitari pentru printesa. Va fi ca in povesti, cu trei printese, una mai frumoasa decat cealalta!

Ginette, va invidiez pentru iesirile la teatru. Tre sa ma interesez si eu de programul teatrului nostru de copii. Ca acasa toata ziua facem teatru de papusi... sau cu noi pe post de actori. Cea mai draguta faza a fost cand bunicul a primit in povestea Alba ca Zapada rolul lui Mutulica (el se astepta sa fie printul)

Ema, ai incercat siropul de ridiche neagra pentru tuse? La noi s-a soldat cu o tuse groaznica dupa trei zile de tratament dar apoi i-a trecut. si am facut si aerosoli cu prospan si ser fiziologic 1:2.

Roli, va doresc sa fie o forma usoara, cea mai usoara posibila!

Alexia e din nou in convalescenta. A facut dupa numai o luna jumate din nou pneumonie. Am crezut ca imi pica cerul in cap, mai ales ca am tinut-o acasa dupa prima pneumonie isi revenise complet, si dupa prima saptamana de gradi iar a luat-o de la capat. Acum am dus-o iar la Ciucea la bunici. Iar stat acasa, iar plans dupa noi, iar plans copil si mama la despartire.... Am inceput un tratament de imunizare cu Ribomunyl si septilin. Dureaza 6 luni ... sper ca macar anul viitor sa fie mai rezistenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Uuuff , mai Codruta , a doua pneumonie ...pai eu trebuie sa ma declar multumita ca am scapat iarna asta doar cu viroze usoare si cu antibiotic o singura data . Parca tu intrebai cum este controlul pentru polipi ...azi am fost cu Sara la ORL sa vad ce este cu sforaiala necontenita care tine de vreo 3 luni si nu-i trece . Controlul este neplacut dar suportabil , ii baga in nas un fel de clestisori ca sa-i largeasca narile , apoi se uita cu un fel de minilanterna . S-a uitat si in gat cu o chestie cu oglinda , cum sunt cele de stomatologie , apoi i-a facut o endoscopie in nas ...i-a bagat o tija f. subtire , nu foarte adanc . Sara n-a comentat nimic , a stat foarte cuminte. S-a uitat si in urechi cu un dispozitiv cam ca termometrul de ureche. Concluzia , nu are vegetatii f. dezvoltate , nu necesita operatie , nu are afectiuni ORL ...sforaitul si secretiile sunt pe fond alergic , asa ca ne-a dat tratament cu antihistaminice si secretolitice si trimitere la alergologie.
Va ziceam ca are si un ganglion inflamat in gat...de fapt este un adeno-lipom care nu trece , se poate extirpa chirurgical insa nu reprezinta o urgenta.

Roli , eu zic ca ar fi de preferat sa-ti faca si Andrei varicela acum , macar scapi de chinuiala o singura data , fiind vaccinat nu va face o forma grava si scapati si de revaccinarea din 10 in 10 ani , pt ca-si formeaza imunitate pe viata. Multa sanatate piticilor , sa treaca bine si fara semne !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

am uitat ceva ...Codruta , poti sa-mi dai si mie scema cu Ribomunyl si Septilin ?

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

A venit pediatrul acasa. A zis ca are o forma usoara, dar ca daca sta bot in bot cu frate-sau, Andrei va face o forma mult mai rea si ne-a recomandat sa-i separam. Sansele sa faca si Andrei exista, dar poate totusi are noroc. In grupa lui, acum 1 luna au facut toti copiii, el a fost singurul care a scapat. Da nah, acu a stat cu Marc in casa...om vedea.
Cert e ca Marc a plecat la soacra-mea in seara asta. Andrei de la gradi a plecat direct la mama, iar eu am dezinfenctat, am bagat totul la masina si Dumnezeu cu mila!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Neata!

Gatta, multumesc de informatii. Deocamdata mai stam si noi, ca Alexia nu mai fornaie nasucul deloc si zicea doctorita ei ca daca nu fornaie decat cand e bolnava nu e asa de urgent controlul ORL. Oricum acum e la tara si intentionez sa o mai tin acolo cat pot de mult. A doua pneumonie a fost interstitiala...zice-se ca e mai usoara...incerc sa ma imbat cu apa rece

Iata schema de imunizare:
Septilin sirop 5 ml de doua ori pe zi timp de trei luni (o sticluta are 200 ml si costa cam 28 lei)
Ribomunyl: 1 plic pe zi, 4 zile pe saptamana timp de trei saptamani. Apoi 2 saptamani pauza si iar 1 plic pe zi, 4 zile pe saptamana o data pe luna timp de 5 luni. (o cutie cu 4 plicuri costa cam 30 lei).
Noi am inceput acum si am socotit ca terminam prin septembrie. Asadar inainte de inceperea gradinitei anul urmator. Sa speram ca se vor vedea rezultatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

multumim foarte mult pt urarile pt.IULIA si pt ca v-ati amintit de noi, chiar daca nu am mai dat pe aici. multi pupici Elle, Alina, Roxana, Natalia, Codruta si Gatta.

din pacate si IUlia este cam bolnava, aduce Daria toti virusii de la gradi si generoasa ii da totul surioarei, pt ea nu pastreaza mai nimic. sambata vin si nasii sa-i rupa turta Iuliei.

multa sanatate pt MArc si Alexia, Sasha si MIlan.

Elle, pt tuse cu ce le faci aerosoli? de 3 zile Iulia are o tuse f urata, uscata, dar care o trezeste din somn. i-am facut 5 zile aerosoli pt muci cu dexa si ser, dar tusea nu a trecut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nemary

multumim foarte mult pt urarile pt.IULIA si pt ca v-ati amintit de noi, chiar daca nu am mai dat pe aici. multi pupici Elle, Alina, Roxana, Natalia, Codruta si Gatta.

din pacate si IUlia este cam bolnava, aduce Daria toti virusii de la gradi si generoasa ii da totul surioarei, pt ea nu pastreaza mai nimic. sambata vin si nasii sa-i rupa turta Iuliei.

multa sanatate pt MArc si Alexia, Sasha si MIlan.

Elle, pt tuse cu ce le faci aerosoli? de 3 zile Iulia are o tuse f urata, uscata, dar care o trezeste din somn. i-am facut 5 zile aerosoli pt muci cu dexa si ser, dar tusea nu a trecut.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010)
Povestea Darului plangacios

Povestea Iepurasului somnorici

Mary, eu pentru tuse i-am facut aerosoli cu prospan picaturi si ser fiziologic: 2,5 ml propspan si 5 ml ser. Asa mi-a dat doctorita. Si (cum am mai spus) siropul de ridiche neagra la noi cred ca a fost folositor. Sanatate bulinutelor! (Stiu ca ai intrebat-o pe Elle, dar ma bag si eu in seama)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna dragelor

Iulia la multi ani papusa mica! Sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita! Mari sanatate multa Iuliei, asa si la noi, a adus milan si au tras amandoi viroza asta cu tuse sau ce o fi fost.

IoanaCt se pare ca e bun eurespalul asta.Multa lume il lauda. Eu le-am dat miere cu lamaie, multe fructe si pastile homeogene dar nimic. Parca parca incepe sa mai treaca, cu prima ocazie sar pe aerosoli si medicamente, vad ca altfel greu trece...

Elle cu ce le faci aerosoli la tuse, cu ser plus acc? Eu asa le faceam dar tura asta nu am apelat la erosoli si rau am facut.

Natalia deci asa cu gradi, e bun stodal granule zici? Alina23 stiu ca era tare multumita de el. Siropul stodal e ineficient la noi.

Roxana merci frumos, sunt mai bine, azi i-am tinut 2 ore afara la soare.

Roli teoretic ar tb sa faca o forma usoara, de ce spune pediatra ca exista posibilitatea ca andrei sa faca o forma mai accentuata daca ia? Cum sunteti? Sanatate multa!
Am facut si noi varilix acum o luna tocmai in ideea de a evita acest gen de belele, ambii copii bolnavi si consemnati in casa. Si sper ca daca va/vor face sa fie o forma usoara. Mai ales ca nu are cine sa ma ajute cu ei, la cine sa duc pe vreunul, v-am zis ca mama a 'obosit' cat m-a ajutat. Asa ca roli sper ca sunteti bine si scapati repede!

Codruta merci de pontul cu ridichea, il stiam si de la roxana, o sa il aplic cu prima ocazie la baieti daca sunteti multumite de el.
Cum adica pneumonie? Cum s-a manifestat, a iesit la analize? A facut prevenar? Sanatate multa! Ce scenete dragute pune in practica Alexia, e talentata si istetica!

Codruta prospanpt aerosoli este solutia aceea orala diferita de prospan sirop tuse, da?

Ce parere aveti despre salinele astea de apartament? E plin orasul de ele si cred ca sunt si in alte localitati. Ati testat, par a avea rezultate? Cici totusi ar fi vb de bani dati aiurea..

Mergi la inceput