Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *283*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata si este gata!

Helen pt vointa - te-am admirat in poze (nu mai stiu dak am si zis) si arati super! Bravo!
(cat despre distractie, e minunat cand reusesti sa te rupi, dar a 2-a zi iti cam iese prin piele )

Mary, feliciatri bulinei mici pt mersul singurica ; acum, acum are si prima mare petrecere din viata!

Roli imi pare rau ca Andrei nu mananca; banuiesc c-ai incercat diverse siropuri de pofta de mancare?! am o colega care-i da fetitei ceva de plante (care un gust de-ti vine sa te-mpusti); o pot intreba.

S-o laud si eu pe buburuza mea: de vineri seara a decis singura ca nu mai bea cu bibe ci cu cana (cu printese ); ma rog, am fost sa-i iau bibe si vanzatoarea a vorbit cu ea si i-a zis ca are si ea o fetita dar care bea cu cana cu printese - nu va zic cat am cautat in tot orasul cana cu printese - si se pare c-a avut efect; singura mi-a zis ' nu mai veau cu bibeonu; medem sa luam cana ' Uraaaa! .
Astept sa se decida cu pampersul de noapte.

In alta ordine de idei, am fost la "Alice in Tara Minunilor" (la Tandarica) - a fost foarte frumos; Adela a fost incantata (nici nu m-asteptam sa nu fie) dar si mie mi-a placut.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Mary felicitari bebitei Iulia! Cum te descurci, sunt cuminti fetele tale? Ai mei sunt nazbatiosi rau, azi m-am rugat de ei o ora sa doarma la pranz, se inmdemna deja unul pe altul la ghidusii si la nesomn.

Roxana si mie imi plac piesele de la Tandarica, daca zici ca v-a placut vom merge si noi la Alice. parca le adapteaza un pic modernist sa placa si parintilor(imi amintesc niste faze tare amuzante la capra cu tri iezi), dar nu modernism extremist cum povestrea gata ca ar fi unele piese la Ion Creanga.

Ma dispera tusea copiilor! De doua saptamani o au si nu pare sa se termine,. Tot oarecum productiv tusesc, la culcare si trezire in special. In rest nu au nimic, doar mai curge putin nasul.

Asa se manifesta tusea 'de gradinita' ca sa ii zic asa? Tuse dintr-asta cu saptamanile, de zici ca nu se mai termina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Ellenuta felicitari pt kg pierdute ! si sa ajungi la targetul care ti l-ai propus!
nemary Felicitari Iuliei pt mers!
ginete Felicitari Adelei pt renuntarea la biberon!
emabucuresti ce le dai pt tuse?
Si Ioana a tusit vreo 4-5 zile. Eu i-am dat Eurespal..terminasem www.farmaciastejara.ro/tussinon-junior-sirop-p-3596.html" target="_blank"> Tussion Junior care este similar Eurespalului, numai ca este naturist.
Sanatate multa!

P.S. Seara asta a fost seara felicitarilor.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'NEATA!

Mary - felicitari Iuliei!!! minunat sentiment :)

Elle - eu ti-am zis ca arati tare bine cand am vazut pozele de la munte! Super fain ca ati reusit sa iesiti...noi am fost la Felix in WE si a fost tare bine, ne-am balacit/relaxat...dar seara eram RUPTI...n-am mai fost capabili de iesiri

Ema - mda...cam asta e tusea de gradi...fara sfarsit...sau ma rog, se termina 3-4 zile si o ia de la capat. Si la noi Stefania tuseste dimineata pe la 6...o repriza de 30 min, dupa care doarme in continuare...n-are muci, doar gatul e f putin rosu pe lateral...dar nu mai stiu ce pot sa-i mai fac...ii dau granule Stodal si sper sa treaca.

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 16 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,
azi gaza incheie programul la gradi mai repede ca e invitat la o aniversare. astept sa vad reactii: il duc si il las, tati il ia cand va suna mamica respectiva ca vrea gaza acasa....
Sper sa primi poze.....

Gatta,
scuza-mi insistenta dar nu-mi iese din cap. Mai ales ca aseara am vazut Little Children.....
S-a intamplat ceva la gradi, s-a luat atitudine, vreo reactie etc? Ma refer la baietelul respectiv.

Fug la o plimbare pe bici pana in satul vecin.......la cumparaturi. E o placere pe vremea de afara, racoare dar soare.
Ieri am vazut primul zarzar inflorit, azi ii fac poza......

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Buna dimineata,
azi gaza incheie programul la gradi mai repede ca e invitat la o aniversare. astept sa vad reactii: il duc si il las, tati il ia cand va suna mamica respectiva ca vrea gaza acasa....
Sper sa primi poze.....

Gatta,
scuza-mi insistenta dar nu-mi iese din cap. Mai ales ca aseara am vazut Little Children.....
S-a intamplat ceva la gradi, s-a luat atitudine, vreo reactie etc? Ma refer la baietelul respectiv.

Fug la o plimbare pe bici pana in satul vecin.......la cumparaturi. E o placere pe vremea de afara, racoare dar soare.
Ieri am vazut primul zarzar inflorit, azi ii fac poza......

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Ceska ...nici mie nu imi iese din cap . Eu n-am mai dus-o sapt trecuta pe Sara la gradi , pe motiv de raceala ( din nou ) insa vineri m-am dus la gradi tocmai sa vorbesc cu educatoarea problema asta. Educatoarea o da la intors acum...ca ea nu a auzit copilul vorbind urat , ca tot ce stie si ce i-a spus taticului a auzit de la parintii care s-au plans . Mi-a mai zis ca a fost mama baiatului la directoare si ca a facut scandal , ca parintii au ceva cu copilul ei , ca sa i se spuna daca baiatul este nedorit in grupa asta , etc. Acum , nu stiu pe cine sa cred , pe educatoare sau pe mamicile care se plang ?
Adevarul cred ca e undeva la mijloc , presupun ca in familia lor mama este cea responsabila si ofera modele bune copiilor , insa are de infruntat comportamentul deviant al tatalui - cel putin , din discutia surprinsa de mine intre tata si educatoare , e clar ca tatal are o problema.
Nu pot sa fac nimic daca nu am dovezi , eu personal n-am auzit copilul vorbind urat , l-am vazut de cateva ori tavalindu-se pe jos si urland si mi s-a plans educatoarea ca este f. energic , insa nimic despre partea asta cu vorbit si gesturi obscene.Sunt insa cu ochii pe el si daca observ ceva , nu voi sta pe ganduri sa actionez , insa , daca noi parintii reclamam ceva , trebuie sa fim sustinuti de educatoare .Sper ca ea sa fie suficient de matura si responsabila incat sa-si dea seama ca nu-i face copilului niciun serviciu daca incearca sa ascunda ca micutul ar avea un comportament ciudat

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

De la noi vin vesti proaste! Marc are varicela desi e vaccinat. Dimineata avea o buba care nu m-a dus deloc cu gandul la varicela, acu la culcare ave 25 numarate!!! Asa ca am contaminat si colegii de gradi
Acu 2 sapt am fost la botezul lui nepotu-meu, unde erau multi copilasi. Tot azi i-a erupt si nepoata-mii care era si ea la botez. Si ea e vaccinata! Deci contaminarea s-a produs la botez.
Asa ca urmeaza zile "de vis" si sa vedem de-o lua si frate-sau, vaccinat de asemenea

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

IULIA

La multi ani, pitic de 1 anisor! Sa ai o viata frumoasa si linistita, sa ai mereu veselie si bucurie in jur,sa ai multa sanatate, minte si noroc!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetelor

nu mai am timp de nimic .. am tot fost singura cu astea mici zilele astea caci se zugraveste apt lui socrela si a tot mers acolo ptr curatenie etc .. sunt cam cheanua asa .. bine ca am dus-o ieri pe eva la gradi ca nu se mai putea .. numai circ, tipete si imbranceli ..vor ajunge vreodata detele astea sa se joace si ele frumos??

am si o stare .. m-o pocnit problema si-s ciufuta, balonata si indispusa ....

nemary ce surpriza placuta v-a facut pitix chiar inainte de ziua ei! deci va fi in forma maxima .. pup frumuselele

roli sanatate multa, sa scapati repede. si eva e vaccinata, insa, dr mi-a spus ca poate face o forma usoara. eu sper sa nu faca .. iti dai seama ca va lua si anna si sa vezi circoteca ..

roxanici uraaaa .. ai vazut ca adeluta a renuntat singurica la bibe! bravo .. ai fata mare si frumoasa! voi cand mergeti de obicei la teatru? samb, dum .. 10 sau 12 .. poate ne bagam si noi, adica eu cu eva .. cat despre vointa mea .. este caci ma ia groaza cand ma uit in oglinda .. inca sunt ditamai .. cum am putut fi atat de ignoranta si delasatoare .. habar nu am ..

ema nu le faci aerosoli ptr tuse? fetelor le merge bine cu aerosolul .. sanatate multa!

va pup

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

LA MULTI ANI, OANA IULIA!
Sa fii sanatoasa, cuminte si sa ai o copilarie frumoasa alaturi de parintii tai si de surioara ta!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput