Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *283*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetelor

sunt cam obosita .. m-a prins febra lui greys anatomy si stau pana la 2 noaptea sa ma uit pe vplay .. nesimtitii astia au bagat timp de asteptare ptr fiecare episod 20 minute sau ai varianta sa-ti faci cont vip cu 5 euro .. dai sms, iti ia 5 euro si apoi iti vine inapoi sms sa mai dai un mesaj ptr a ti se activa contul (asta in valoare de 5,10 euro + tva) .. dar dependenta asta e grava ..

nati sa-ti traiasca ghinduta, sa fie sanatoasa!! eu, una, ti-am dorit din suflet sa fie , insa, eram sigura ca e tot o ghinduta.

alina la multi ani lui tati! sa fie sanatos si fericit alaturi de fetele lui!

lala multa sanatate, draga mea!

gatta sunt aboslut socata!!!!!!!!!!!!!!!!!!! refuz sa cred asa ceva!! faceti ceva. sesizati protectia copilului .. e inadmisibil asa ceva. eventual, sa-l inregistreze educatoarea .... copilul ala e abuzat, sunt sigura! offfffffffff viata ..

ceska super la voi la livada!

ema da, ii fac prevenarul, insa, dupa ce ii fac exudatele .. apropo, la cate zile dupa AB pot sa-i fac analize/exudate?? dr mi-a spus ca la 3-4 zile e ok .. o fi bine?

honey eu iti spun ce am eu in permanenta in casa ..

PANADOLBABY
NUROFEN
SUPOZITOARE NOVOCALMIN
SUPOZITOARE PARACETAMOL 250MG
SUPOZITOARE NUROFEN
HUMEX BABY SIROP EXPECTORANT
PIVALONE PICATURI NAS (astea au si un pic de antibiotic in ele)
COLARGOL
LOPERAMID (ptr diaree)
ERCEFURYL (pt diaree)
BIOTICS
SMECTA
TANTUM VERDE SPRAY PTR GAT
SARURI REHIDRATARE
SINUPRET
TOBREX (ptr ochi in caz de conjuctivita)
STERIMAR (apa de mare)
SER FIZIOLOGIC
FIOLE FLUIMUCIL PTR AEROSOL

o sa mai ma uit maine in medicamente sa vad daca am uitat ceva ..

pupici .. fug la grey ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Fetele mele - multumesc pentru felicitari si urari! Sper sa fie sanatoasa si la fel de frumu ca si surorile ei

Gatta - am ramas interzisa...nu poate fi tolerat asa ceva. Vb cu educatoarea, sa cheme psihologul, sa ii fie sesizati ambii parinti si sa li se explice ca e o deviatie comportamentala grava la 3 ani si daca nu se potoleste va trebui sa fie exclus din colectiv ...parerea mea

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 16 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Mersi frumos, Elenuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

buna fetelor

apropo, la cate zile dupa AB pot sa-i fac analize/exudate?? dr mi-a spus ca la 3-4 zile e ok .. o fi bine?

papa bun

Mie, dupa ce i-am dat AB pt proteus, mi-a zis dr s-astept 7-10 zile sa iasa din tesuturi; acum, poate se tine cont si de cat de puternic este AB; banuiesc ca stie dr ce ti-a zis.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata, si poftiti la o aburinda!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Multu de cafea Roxana!

Eu sunt singura cu fetele, sotul mi-e plecat, se intoarce de abia miine si sunt furioasa pe mine ca mananc continuu...parca-s sac fara fund. Daca peste 5 luni veti vedea o balena in locul meu sa nu va mirati macar voi sti de ce

Sa aveti un WE minunat!

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 16 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Natiiiiiii...deci tot o printesica...uauuuu...saracu tati... tre sa stranga bani la greu... ca mai incolo...

oricum, nu conteaza...sanatoasa sa fie...felicitari inca o data draguta...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello

azi-noapte am fost in club .. nu va spun cat de rupta de realitate am fost azi si am mai si stat singura cu astea mici ... cred ca ma las de sporturi din astea ..

roxanici saru-mana de cafeluta de dimi! ref la AB, voi intreba si pediatrul .. oricum, luni vreau s-o duc la gradi .. sper sa nu mai culeaga ceva, macar sa apuc sa-i fac si eu analize ..

nati tu arati tare bine, esti chiar slabuta .. nu-ti face griji din cauza kg, se duc ele dupa ce vin bebita.

eu am dat jos 13 kg in 4 luni, dar parca tot mai greu se duc acum .. sper sa reusesc sa-mi ating targetul la 22 nov .. 65 kg .. am zis ca daca ajung acolo, ma imbat si mananc si o felie maree de tort ..

kisses .. eu ma duc la greys .. deja cred ca-mi pot pune la semnatura ..

noapte buna!

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Eu iar sunt in cadere nervoasa libera, ca Andrei nu pune gura pe nimic.
De ex. azi a mancat micul dejun si gata, pana la ora asta. La dejun n-a mancat aboslut nimic, cand s-a trezit nimic!!!
I-am oferit de toate, fructe, suc de fructe, iaurt, orice, nu si nu.
Ma innebuneste chestia asta. Ii fac analize, si? Sa zicem ca are diverse lipsuri, ce fac iar bag vitamine in el? Tocmai iam dat acu vreo luna. Ce fac il hranesc cu medicamente???
Pur si simplu nu stiu ce sa fac cu el.
Acu ceva timp va intrebam cate kg au ai vostri. Da, ok, el e la limita de jos, nu sub ea, dar e pe greutatea asta de mai bine de an

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

buna seara

Felicitari Natalina pt a treia bulinuta, sa fie sanatoasa si frumoasa. sarcina usoara in continuare.

fetelor... am intrat sa va impartasesc si voua bucuria mea, Iulia merge in picioare singura, ii place foarte mult, face ture prin toata casa, reuseste sa se si intoarca fara sa cada, este foarte mandra si bucuroasa de reusita ei, trece pe langa mine si spune pa pa. daca zilele trecute mergea cu putina teama si cauta sprijin, de azi nici nu ne mai baga in seama.

va doresc o seara buna!

Mergi la inceput