Mar-Apr(182) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ralukab tu ai nascut odata cu mine. si voi mai stati treji? deci nu sunt singura. si bebelina mea mai sta treaza dar nu chiar asa mult. ne jucam putin apoi adoarme.

fetelor mie mi-e frica sa-i curat urechiusele cu betisoare. voi cu ce curatati? eu incerc cu un colt de prosopel mai subtire ca sa intre.
pediatra mi-a zis ca inca nu este cazul sa curatam urechile dar totusi... nu trebuie?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

mary ma bucur ca este totul bine. daca ajuta intr-adevar la travaliu, merita sa cumperi.

catank trebuie sa te faci bine.pai imediat nasti, trebuie sa fii in forma

Offf roxy...ma simt si asa in forma...azi mergeam si stringeam din dinti, si/mi spuneam si ce daca imi este greu, poate asa nasc mai usor, si mai treceam prin parc pe linga o banca, dar nu ma asezam.... si tot inaintam...km, am facut astazi

Imi este dor de micuta Ioana! O astept cu tot sufletul!!!
Joi meg la dr., abia astept sa-mi spuna cum ma prezint , acum 2 saptamini mi-a spus ca nu m aprinde dpn....atunci cind??? cit de devreme? Inaintea lui Strumphy?!?!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

ralukab tu ai nascut odata cu mine. si voi mai stati treji? deci nu sunt singura. si bebelina mea mai sta treaza dar nu chiar asa mult. ne jucam putin apoi adoarme.

fetelor mie mi-e frica sa-i curat urechiusele cu betisoare. voi cu ce curatati? eu incerc cu un colt de prosopel mai subtire ca sa intre.
pediatra mi-a zis ca inca nu este cazul sa curatam urechile dar totusi... nu trebuie?

Betisoarele cu opritor nu sunt eficiente? eu din alea am cumparat.

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-fetelor, deci am cumparat ceai babycalm- cu fenicul, chimion,musetel,menta.zice pe cutie ca se administreaza gradat pe parcursul unei zile 50-100 ml.voi cum ati procedat? cum se da , cat?
- felicitas- da, asa mi se pare si mie, ca relatia dintre noi este altfel.de,luptam pe acelasi front,cu acelasi scopplus, ca a fost si foarte grijuliu cu mine pe timpul spitalizarii, acasa..mi-a facut primul dus in cada- sa nu fiu porcoasa pe site, dar mi-a spalat si hemoroiziinici nu e nevoie sa-mi spuna ca ma iubestece sens ar mai avea cuvintele?
- catank- eu am avut acea rinita de sarcina,si beam si 4-5 litri lichid pe zi,gura uscata, nas uscat, infundat.de cand am nascut nu mai am nimic.ca sa nu mai zic ca ma uit la gambe si sunt ca 2 bete, si sunt tare incantata, ca m-am intors din spital fara edeme, chiar cred ca arata mai bine ca inainte.
- antagues- ramane de vazut cum se va comporta sotul tau.eu mi-l imaginam pe al meu asa, dar niciodata- chiar asa.

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

da viss, sunt deacord cu tine...ramane de vazut..poate ma va surprinde....eu cel putin asa sper....adica..sper sa fie macar sensibil la nevoile mele daca nu poate face mare lucru pentru bebe...desi...barbati pot face orice mai putin sa-i alapteze asa ca....sa vedem...:)

AMR:3 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

viss- mi-a placut aia cu spalatul..ai dreptate, ce rost mai are sa-ti spuna ca te iubeste cand ti-o arata in cele mai delicate momente si cand ai cea mai mare nevoie...:0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Roxy..Madutza a pus la un moment dat niste clipuri de pe youtoube cu Dr Ana Culcer si cum facea ea igiena diferitelor parti ale corpului.Da si tu cautare pe youtoube si o sa vezi cum proceda ea..Eu stiam ca si urechile se curata zilnic...dar na..eu nu sunt cea mai avizata sa vb..

Am gasit azi forfecuta de unghii de la Chicco 32 ron.. mi s-a parut exagerat de scumpa...

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

azaz felicitari!!! multa multa sanatate si rabdare!

viss foarte frumos povestesti...te apreciez mult! si ma bucur ca te ajuta sotul si sunteti uniti!

mi-e groaza cu temperatura din casa..acum avem constant cu toate aerisirile noastre 27 de grade!!! groaznic de cald..si nu avem ac si nu stim ce sa facem..sper sa se mai racoreasca cumva.. sper pt bebe sa avem in casa cam 24 grade..ideal cik sunt 21...dar mi se pare frig la 21 de grade si mie..k are medicul meu gineco 21 in sala de consultatie si mi-e tare frig acolo:P

p.s. va rog sa ma treceti si pe mine cu data pt cezariana pe 4 aprilie-cezariana!
multumesc

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas
AMR 3 sapt de

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

antigues scuze de intarziere dar am fugit sa fac mancare si sa papda il pune doctorul in timpul travaliului si cica ajuta la dilatare si scapi de epizotomie ar fi suprermi-a povestit k la folosit pt nasteri naturale si are efect rapid. costa 410ron cam scump.

36sp+

AMR 3SAPTAMANI Alexandra

Mergi la inceput

MARY stai lin, mersi pt raspuns....chiar o sa vrb cu dr la sf saptamani sa vad ce imi zice...ca mi-as lua...dr meu a zis ca oricum el nu vrea sa ma taie acolo jos dar nu mi-a recomandat gelul acesta....asa ca il intreb eu;)

Mergi la inceput