Mar-Apr(182) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!
Raspunsuri - Pagina 9
strumphitza spune:
Buna seara fetele! ![]()
Ce faceti? Eu am incercat sa dorm o ora dupa amiaza dupa ce a plecat doamna de la curatenie, dar cine a putut dormi ?
Ma arde pe gat de zici ca am mancat un kil de chili sau piper
am luat si eu niste rennie si vad ca m-a lasat un pic, dar parca m-as duce sa beau o gura de sirop de ala de mi-a luat Nick aseara 
Ma uitam acum 5 min pe prima pagina si am facut putina contabilitate
, avem pana in prezent 39 mamici, 41 bebelushi , 22 baietei si 19 fetite
deci nu e mare diferenta, se tine un echilibru cat de cat
Sper ca nu am numarat gresit, o sa ma duc sa mai numar odata acusi , ca poate am incurcat borcanele , dar zic eu nu ![]()

catank, azi iar ai baut cola?
sau ti se trage de la coltu` ierbii ?

Viss, tare frumos mai povestesti de voi , de buburuze , de sot
... asa imi doresc si eu sa fie Nick cu bebe, dar cine stie cum o fi, om trai si om vedea
miki, uite aici cateva 

si un
de incurajare, o sa fie bine , ai sa vezi ![]()
scrish, ai grija sa nu iei tot soarele cu tine acum, oricum o sa dai bine in poze
mai lasa ceva bronz si pentru la vara 
Alina06, durerile astea de am avut aseara nu numai ca m-au speriat, dar ma si gandeam, nu-s pregatita sa nasc natural, adica sa rezista la durere fizica, eu zic cat de cat sunt rezistenta ca am trecut prin multe pana acum, dar nah...acum mi-am dat seama ca o sa aduc pe lume un pui si o sa doara, dar o sa treaca si durerile si o sa uit cand o sa am puiuta in brate 
![]()
Felicitas, sigur vine sa vada floricelele de primavara
eu abia astept sa am zambiluta mea 
alina.n , ce pui grasunel frumsel ai tu acolo
numa bund e pupat si smotocit 

dyadya, chiar ma gandeam la tine zilele astea, nu nascusi ? deja se incapataneaza baietelul mamii , mai vrea acolo in burtica, ii place tare vad 
Sa ne anunti cand e marele eveniment ![]()
Ma duc sa pun sa fac un sos pentru niste paste pentru cina lui Nick. Mai trec eu pe aici mai tarziu. O seara buna. 

_
Mind the Bump!
38+
Sophia Nicole
AMR 2 saptamani
viss spune:
laleeloo- ca vb de temperatura.azi la noi erau 25 grade- ptr ca era mnai cald afara, in rest sunt cam 23.si bebicii erau grena, de la varful degetelor de la picioare pana in crestetul capului.zici ca i-am fiert ca pe raci in oala sub presiune. erau si agitati. am deschis geamul rabatat la ei- noi in camera,si au adormit asa bine si frumos..
Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT
antguess spune:
strumphito si eu am arsurile alea in tot esofagul..nu stiu ce sa mai bag in gura sa treaca/...ce-i drept n-am incercat pansamente gastrice pana acum...am observat ca imi trece cu lapte cald cu miere...pt moment...beau seara inainte de culcare ca sa pot sa dorm..dar ma culc imediat dupa aia pt ca in 20 -30 min trece efectul si iar ma arde tot...
AMR:3 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si
cu o
Evelinne luna a 9 a
alina.n spune:
viss
cat de frumos povestesti despre voi

te rog sa-mi spui si mie cum e baby calm ,e eficient pt cei mici?
eu i-am dat baby drink si a fost oarecum ok dar l-am terminat si vreau sa iau un ceai de colici ceva.
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss -fetelor, deci am cumparat ceai babycalm- cu fenicul, chimion,musetel,menta.zice pe cutie ca se administreaza gradat pe parcursul unei zile 50-100 ml.voi cum ati procedat? cum se da , cat? Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens - - mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT |
ntre mese cate 20-30 ml. pun un plic la 100 ml apa.
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 3 sapt
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui alina.n viss cat de frumos povestesti despre voi![]() ![]() ![]() te rog sa-mi spui si mie cum e baby calm ,e eficient pt cei mici? eu i-am dat baby drink si a fost oarecum ok dar l-am terminat si vreau sa iau un ceai de colici ceva. mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011) |
la noi merge ff bine. eu il prefer in locul lui baby drink care este ff dulce.
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui ralukab Eu stau cu piticul in brate, de cateva zile avem program de veghe dupa-amiaza de la 4-5 pana pe la 8, dupa baita. Intrebam de temperatura camerei pentru ca eu tot nu imi dau seama cum de ne-am ales cu gatul rosu la numai 2 sapt. Acum pare ca suntem vindecati dar inca ma mai gandesc la asta ... vizitatori nu am avut ... ![]() Mami de Vlad, 21.02.2011 ![]() |
deci si voi ati inceput sa stati mai mult treji....ma gandeam ca o fi al meu mai :altfel"

la noi e fff cald in casa, in jur de 26-27 gr....acum am inchis caldura si se face un 24-25.....

bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui roxy_s fetelor mie mi-e frica sa-i curat urechiusele cu betisoare. voi cu ce curatati? eu incerc cu un colt de prosopel mai subtire ca sa intre. pediatra mi-a zis ca inca nu este cazul sa curatam urechile dar totusi... nu trebuie? Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) cu betisoare cu opritor le curat doar la suprafata. |

Alex (1.02.2011)