Mar-Apr(182) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!
Raspunsuri - Pagina 7
ralukab spune:
Fetelor, voi la ce temperatura tineti bebelusii? Am vazut in poze ca le puneti caciulite in casa, de aceea intreb de temperatura.
Eu nu i-am pus nici manusi ca imi era teama ... Vlad doarme mai tot timpul cu mainile la cap si am zis ca nu are rost sa isi suga / roada manusile. Mai bine mainile decat o carpa. Eu sunt anti-suzeta si pana acum am reusit fara. Sa vedem in continuare. Cand ne e foame semnalizam prin indesarea pumnilor in gurita sau prin tipete :)
antguess spune:
eu lui dani nu i-am pus niciodata caciula in casa....decat daca era..nu stiu...curent ca aeriseam pe undeva...mai ales ca l-am nascut in ianuarie...
nici la fetita n-am sa folosesc caciula pentru interior pt ca...e oricum deja prea cald....
sunt multe mamici care pun caciulite totusi..eu stiu ca bebe tre sa stea la temperatura de 22 grade....asa am auzit..dar sincer nu am masurat niciodata temperatura camerei ci am pus mana pe manutele bebelusului sa imi dau seama daca ii este bine sau nu si am incalzit sau racit in functie de asta
AMR:3 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si
cu o
Evelinne luna a 9 a
MaryM85 spune:
buna din nou am venit de la doctorita si bebelina e bine are 2880g, BPD 90mm,FL 72mm,AC 295mm nu are circulara si sa intors e pregatita de iesire si mi-a recomandat doctorita DIANATAL GEL CICA AJUTA NASTEREA NATURALA SI SCURTEAZA TRAVALIUL e cam scump dar daca are efect se merita. nu vreau sa patesc ca iony saraca ce travaliu a avut. ati folosit sau vi s-a spus de asta( cele care nasteti natural)?
36sp+
AMR 3SAPTAMANI
Alexandra
antguess spune:
mary felicitari pt bebe...am auzit si eu de dinatal....dar nu am apucat sa-l intreb pe doctor despre el...inteleg ca e un gel care se baga in vagin de la inceputul travaliului...si cica protejeaza PERINEUl de ruptura...sa stii ca joi sau vineri ma duc si eu la dr meu si chiar vreau sa-l intreb daca merita sa0mi iau si daca e dispus sa-l foloseasca...ca inteleg ca nu ti-l bagi singura..nu? si cat costa de zici ca e scump?
AMR:3 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si
cu o
Evelinne luna a 9 a
ralukab spune:
Eu stau cu piticul in brate, de cateva zile avem program de veghe dupa-amiaza de la 4-5 pana pe la 8, dupa baita.
Intrebam de temperatura camerei pentru ca eu tot nu imi dau seama cum de ne-am ales cu gatul rosu la numai 2 sapt. Acum pare ca suntem vindecati dar inca ma mai gandesc la asta ... vizitatori nu am avut ... 
dyadyazuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catank Fetelor, mi-a spus cineva ca s-a putea sa am o rinita de sarcina,(specifica sarcinii) si nu as scapa de nasul infundat decit dupa ce voi naste. Ati mai auzit asa ceva? e posibil? Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 37+ |
eu tot nu am nascut, nu am nici o durere, nici un semn, nimic. azi avem 41 sapt. maine o sunam din nou pe dna doctor sa vedem ce spune. cred ca o sa mergem din nou pe la spital

37s
cristian andrei cel mai iubit bebelus[size=3]AMR MAX 8 ZILE[size=3]
dyadyazuza spune:
felicitari fetelor care au nascut, bebei sanatosi si frumosi si nastere usoara celor care urmeaza sa nasca

37s
cristian andrei cel mai iubit bebelus
[size=3]AMR MAX 8 ZILE[size=3]
catank spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyadyazuza
eu tot nu am nascut, nu am nici o durere, nici un semn, nimic. azi avem 41 sapt. maine o sunam din nou pe dna doctor sa vedem ce spune. cred ca o sa mergem din nou pe la spital ![]() ![]() ![]() 37s cristian andrei cel mai iubit bebelus[size=3]AMR MAX 8 ZILE[size=3] |
Iti multumesc tare mult pentru informatii. Ma puneti la cheltuiala...dar na, daca ziceti ca voi avea nevoie si pt bb, ..ma risc

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
37+
roxy_s spune:
dyadya nici bebele tau nu vrea sa iasa? tu vrei sa nasti natural, nu?

ralukab eu am cam 21 grade in casa. cateodata ii pun caciulita, cateodata nu. azi nu i-am pus. manusi nu-i mai pun ca i-am taiat unghiile si nu mai are cu ce sa se zgarie![]()
![]()
alina.n ce dulce este puiutul, ce a crescut

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
mary ma bucur ca este totul bine. daca ajuta intr-adevar la travaliu, merita sa cumperi.

catank trebuie sa te faci bine.pai imediat nasti, trebuie sa fii in forma![]()
![]()

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)