Mar-Apr(182) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

catank iti recomand Avent manuala-pompa

miki ai un PM

fetelor noi am facut colici dar rau tare si au debutat la fix 40zile, plange mititelul si nu se calmeaza cu nimic...offff

mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011)

alina, ti-am raspuns

mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

catank, ai incercat cu aparat de aerosoli ? e o investitie, dar o sa-l folosesti si la bebe cand e racit..e o chestie f buna..eu cu el ma rezolvam cand aveam nas infundat, faceam aerosoli cu ser fiziologic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Ralukab...si ai folosit doar batista sugarului sau si din aia care tragi tu???Ca eu nu stiu daca sa mai cumpar si din aia normala..

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Am folosit batista bebelusului, aia care se pune la aspirator. Am si para (pompita din aia mica) dar nu iesea nimic din nasuc cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Catank, asa e, exista rinita de sarcina. De obicei apare la femeile care au deja rinita intr-o forma mai usoara. Eu aveam si inainte sa raman insarcinata, ma trezeam cu cate o nara infundata, cea de pe partea pe care dormeam. Dar nederanjanta. In sarcina mi-a aparut prin luna a 4-a cred. Ma trezeam dimineata infundata si treceau 2 ore pana mi se desfundau narile si vorbeam normal. Insa la mine a mers cu nazomer. Cate un pic in fiecare nara. Bine, si acum mi se infuda nara pe care dorm, dar nu ma deranjeaza, si cand ma trezesc si ma intorc pe partea cealalta se desfunda instantaneu. Si dimineata imi suflu nasul de zici ca sunt racita, dar apoi gata, toata ziua nu mai am probleme. La tine probabil e un pic mai grava, dar o sa treaca dupa nastere, ce sa faci...

in S 35 cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR maxim 5 saptamani

Iti multumesc! eu nu am avut probleme pina acum.... si problema este ca nu mi se desfunda deloc, nici pe parcursul zilei... O fi mai grava...habar nu am... beau lichide non stop, altfel nu as avea saliva in gura. Sper sa treaca...

Multam!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s
catank eu am pompa manuala de la Avent este foarte buna. am si electrica, mi-a adus-o nasa-mea dar imi place mult mai mult aia manuala. asa ca aia electrica n-am folosit-o.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Aha...si eu tot de la avent -philips manuala am luat. Sper sa/mi functioneza...eu ma voi stradui . Am tot auzit fel si fel de argumente pro si contra...cred ca difera si de la mamica la mamica...nu neaparat pompele ar fi cauza...zic si eu...nu stiu.

Multumesc!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

catank iti recomand Avent manuala-pompa

miki ai un PM

fetelor noi am facut colici dar rau tare si au debutat la fix 40zile, plange mititelul si nu se calmeaza cu nimic...offff

mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011)

Avent am luat...si manuala.... Multumesc!

Offf colicii astia, ...eu daca ii aud si vad ca pling....nu stiu unde apuc.... mi se face rau...cred ca pling si eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

catank, ai incercat cu aparat de aerosoli ? e o investitie, dar o sa-l folosesti si la bebe cand e racit..e o chestie f buna..eu cu el ma rezolvam cand aveam nas infundat, faceam aerosoli cu ser fiziologic..

Pe asta n-am incecat-o...ce ''avion'' mai este si asta??? Merg sa caut pe net...habar nu am...

Multam oricum!!!

Mergi la inceput

miki interesant, am vazut foto si citit informatii...

Am mai invatat ceva, ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

miki merci ai PM

felicitari proaspetelor mamicute,refacere usoara si bb sanatosi

am pus poze in picassa

Mergi la inceput

Alina_n ce grasun ai tu acolo!!!
Ce i-as papa falcile alea.. Mumos rau!

mandreeac acum am citit din urma, ....ai aparut!!!! Bine ca esti bine! Inca astept un pm de la tine.... Te pup!

Mergi la inceput