Mar-Apr(182) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!
Raspunsuri - Pagina 5
catank spune:
Buna fetele!!!
Iar vesti bune, ..si ce bine imi pare!
azaz Felicitari mamico! 

simonacip am reusit sa ma odihnesc in ciuda nasului infundat vesnic, ... Offfff, ce sa/ti spun?cum sa te incurajez? te admir tare mult, stiu cit este de greu... dar cred ca Dumnezeu nu ne da niciodata mai mult decit putem duce! Trebuie sa crezi si tu!
Dimineata la 7.30 am plecat la ''oras'' sa rezolv inmatricularea unei remorci apicole...este pe numele meu si trebuia musai sa umblu personal, ...la primarie, taxe la cec, depus dosar la politie, ...banca, ...asteptat doua ore sa iau numerele...cozi, etc. ce mai...am fost o eroina
tunsa si coafata... gata pregatita pentru marea intilnire cu Ioana mea ![]()
Si in alea doua ore de asteptari am cheltuit bani: pe doua suzete, pe pompa manuala de muls, pe un carusel muzical, pe deo de la vicky...cu siguranta voi atenta si la parfum, ...ce am mai luat??? maruntisuri... aaaaa ceaiuri.
happynes am gasit la o farmacie naturista in tirgosite, la pavcom, ceai la pliculet(20 buc)raza soarelui pt bb (cu chimen, anason si felicul)dar aduce doar la comanda de pe o zi pe alta. 13 lei pachetul. Eu am dat comanda pt 2, am lasat arvuna 10 lei. Maine pot intra in posesia lor. Daca te intereseaza... deci, la PAVCOM -piata rusi, linga magazinul cu articole pt bb (Lumea copiilor)
roxy tu ce pompa manuala folosesti?sau ai folosit?
Pe care din ele fetelor le laudati??cele de la nuk sau avent?
strumphinu te potolesti deloc, ..nici cu mine nu-mi este rusine
, dar trebuie sa fim mai prudente... sunt tare curioasa care din noi naste prima
()chiar daca eu am dnp dupa tine, ...
Am vazut iar foto ...superbi copii...aseara nu ma mai saturam cu sotul...ii priveam,..si iar..si iar... 

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
37+
alina06st spune:
Pisuc, asa e ca mi-ai adus aminte. Nici eu nu stiu ce oras sa bifez pt stocare...
in S 35 cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR maxim 5 saptamani 
catank spune:
Fetelor, mi-a spus cineva ca s-a putea sa am o rinita de sarcina,(specifica sarcinii) si nu as scapa de nasul infundat decit dupa ce voi naste. Ati mai auzit asa ceva? e posibil?
IOANA
37+
catank spune:
Aaaaaa si legat de recoltarea celulelor stem, si eu tot cu CBC am semnat, numai ca am semnat in 20 ianuarie, si mi-au spus ca nu accepta acest card in cazul meu, doar celor care au incheiat contractul de pe 10 sau 14 februarie. 

IOANA
37+
felicitas spune:
Mi se pare mie VISS sau bebicii(ma refer de cand s-au nascut) v-au intarit si mai tare relatia de sot sotie? La noi cel putin asa simt, cu toate ca Miriam este acum centrul atentiei si grijilor, noi doi parca suntem mai apropiati unul de altul , cu toate ca nu avem timp de aratat lucrul asta, dar asa simt eu . E cu totul diferit fata de ce era inainte.
STRUMPH te apropii draga, inca un pic si pritesica vine afara sa vada floricelele de primavara.
Azi a fost dr de fam., care este si pediatru la noi. Suntem bine,papam, crestem suntem voinici.Nu i-am dat nimik. Prima vizita e gratuita, si la urma urmei e un nou pacient, mai ales nou nascut, pentru care va lua bani. Nu i-am dat bani.Oricum avem o doctorita draguta.
Felicitari Azaz! Bine ai venit Stefan pe lume! Sa fii sanatos, cuminte si fericit!
Felicitari KOKO! Bine ai venit Maria-Sofia

!!!
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
alina06st spune:
Catank, asa e, exista rinita de sarcina. De obicei apare la femeile care au deja rinita intr-o forma mai usoara. Eu aveam si inainte sa raman insarcinata, ma trezeam cu cate o nara infundata, cea de pe partea pe care dormeam. Dar nederanjanta. In sarcina mi-a aparut prin luna a 4-a cred. Ma trezeam dimineata infundata si treceau 2 ore pana mi se desfundau narile si vorbeam normal. Insa la mine a mers cu nazomer. Cate un pic in fiecare nara. Bine, si acum mi se infuda nara pe care dorm, dar nu ma deranjeaza, si cand ma trezesc si ma intorc pe partea cealalta se desfunda instantaneu. Si dimineata imi suflu nasul de zici ca sunt racita, dar apoi gata, toata ziua nu mai am probleme. La tine probabil e un pic mai grava, dar o sa treaca dupa nastere, ce sa faci... 
in S 35 cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR maxim 5 saptamani 
roxy_s spune:
bravo azaz. refacere usoara si sa va bucurati de un bebe cuminte si mancacios
viss ce frumos....
ma bucur tare mult ca sunteti bine si incepeti sa va cunoasteti. o sa fie usor mai incolo, o sa vezi, o sa treaca si dureri si tot si o sa poti tine in brate cele doua minuni si sa le alinti cum vrei tu

miki era drum de la Bucuresti la Brasov, daca era sa vina dupa vaccin. o sa vad poate mi-l primeste la farmacie sau sa incerc sa-l dau ca ce sa fac cu el.

catank eu am pompa manuala de la Avent este foarte buna. am si electrica, mi-a adus-o nasa-mea dar imi place mult mai mult aia manuala. asa ca aia electrica n-am folosit-o.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
lalely07 spune:
Alina06..am dat 43 ron pe batista (am facut cumparaturi de la farmacia Eva din centru)..Eu nu cred ca am bifat nimic la stocare..
..nu-mi aduc aminte..
Vine foarte repede kitul in 2-3 zile..Vezi cd trimit contractul sa-l trimiti tot cu Cargusul,nu platesti nimic pt ca cei de la CBC au contract cu ei...
34+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 6 saptamani!!!!
scrish spune:
antguessda, tare bine e sa stii ca le ai pe toate facute
asa linistita sunt acum...
pisuc petrecere frumoasa diseara!
Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)
alina.n spune:
catank iti recomand Avent manuala-pompa
miki ai un PM
fetelor noi am facut colici dar rau tare si au debutat la fix 40zile

, plange mititelul si nu se calmeaza cu nimic...offff