Mar-Apr(182) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

viss, te-am mai felicitat eu in posturi trecute dar o mai fac odata, ma bucur sa aud ca sotul tau este asa si ca iti este de mare ajutor...iti spun sincer ca mie imi e teama ca al meu nu o sa ma ajute prea tare cu un singur bebe......sper ca esti fericita cu micutii tai si cu al tau sot pt ca pareti o familie superba. Am vazut si pozele ingerasilor...sunt atat de frumosi....nu-mi vine sa cred...ma topesc privindu-i
felicitari!!! sa fie cat mai usor pt tine si sotul sa va ocupati de ei si sa fie cumintei, sanatosi si mancaciosi

p.s. sunt tare nebuna, ieri am schimbat semnatura si l-am pus pe dani de 7 ani cand el are 8 ani de vreo 2 luni:))

AMR:3 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Pisuc mersi de complimente, o sa vezi ca o sa slabesti si tu de la alaptat+plimbat cu bebe toata ziua (e cea mai buna cura de slabire).

L-am pus pe patura de activitati doar pentru sedinta foto cu bunicii (era cadoul lor la o luna), nu stiu daca reactioneaza la ea.

Fetele la voi au bebeii puseu de crestere? Ca manca mai rar si de azi noapte si-a indesit mesele (alaptat exclusiv)

Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Azaz, felicitari! Bebe Stefan, bine ai venit, sa o faci fericita pe mami!

Strumphy, prin ce ai trecut tu azi noapte... . Sunt probabil durerile alea pregatitoare de care mi-a zis si mie dr. saptamana trecuta. Zicea ca se asteapta sa apara de prin sapt 36, dar sa nu ma impacientez. Daca am contractii dureroase si devin cat de cat regulate, sa-l sun...

Mi-am luat si eu vata portionata si fasa sterila, maine imi fac cateva tampoane si-am mai luat 5 fiole de algocalmin si 6 supozitoare cu glicerina pt la spital. In mare cred ca am cam tot ce imi trebuie. Sa mai pun cosmeticele atunci, chestiile de igiena, vreo 2 bucatele de finet, in cazul in care am nevoie sa-mi pun ceva comprese pe sani... ei mai am cate ceva de pus. Si mai a si pt bebe de luat, dar le rezolv asa, in fiecare zi cate putin. Asa imi mai umplu timpul

Antguess, imi pare rau ca nu te-ai putut plimba prin parc. Asa sunt si eu: zile mai bune, zile mai rele. Duminica am iesit la plimbare si n-am stiut cum sa vin mai repede acasa. Ieri in schimb am fost fresh.

Giulia, mi-a promis o mamica de la fiv un card CBC. Daca nu il primesc de la ea, iti dau un semn.
Chiar fetelor, Lalely, Pisuc, cum ati procedat cu cardurile? Le-ati trimis cu contractul? Eu am ctr si trebuie sa-l trimit la ei. Pun si cardul in acelasi plic? Dar pe ctr semnez pe suma fara discount... cum ati facut?

in S 35 cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR maxim 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Miki, ooof biata de tine si bietul Vlad, sper sa va treaca repede...da, regreseaza cand apare unul mic, asa este.. David ieri imi propunea sa-i dau si lui tzitzi (lapte i-am dat deja intr-o linguritza, dar chiar tzitzi nu poooot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

alina06st
si eu am iesit sambata si am fost atat de fresh, nu imi venea sa cred ca activa eram...am facut o tura de lac fara sa imi dau seama...

AMR:3 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o Evelinne luna a 9 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

FELICITARI AZAZ!Ma bucur ca sunteti bine si ca temerile tale erau nefondate!!Refacere rapida si baietel cuminte si papacios!!!

Alina06..asa cum spui tu am procedat:am trimis cardul in acelasi plic cu contractul chiar daca am semnat pe suma mai mare.Tipa cu care am vb la telefon mi-a explicat ca atunci cd va veni factura va veni pe suma cu inclusiv discountul..Eu nu cred ca isi permit ei sa fie neseriosi..isi pierd o gramada de clienti...

Acum am cumparat si eu produsele de la farmacie...Nu am gasit pompita din aia de nas care tragi cu gura si am luat batista sugarului...Voi o folositi si cd sunt bebei mici??

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

FELICITARI AZAZ!Ma bucur ca sunteti bine si ca temerile tale erau nefondate!!Refacere rapida si baietel cuminte si papacios!!!

Alina06..asa cum spui tu am procedat:am trimis cardul in acelasi plic cu contractul chiar daca am semnat pe suma mai mare.Tipa cu care am vb la telefon mi-a explicat ca atunci cd va veni factura va veni pe suma cu inclusiv discountul..Eu nu cred ca isi permit ei sa fie neseriosi..isi pierd o gramada de clienti...

Acum am cumparat si eu produsele de la farmacie...Nu am gasit pompita din aia de nas care tragi cu gura si am luat batista sugarului...Voi o folositi si cd sunt bebei mici??

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Da, eu am folosit-o de la 2 saptamani. Si ar fi mers si mai devreme, dar nu am aut nevoie. Eu o aveam cumparata deja dar mi-a recomandat-o si pediatrul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Ralukab...si ai folosit doar batista sugarului sau si din aia care tragi tu???Ca eu nu stiu daca sa mai cumpar si din aia normala..

34+ David

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Lalely, multam. Astep cardul si fac si eu tot asa. Kitul l-ai primit? Sper sa ajunga destul de repede ca uite, eu m-am cam intins si mai avem cateva saptamani.
Cat ai dat pe batista sugarului?

in S 35 cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR maxim 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Giulia, tocmai a venit cardul . Ce nume frumos ai!
Alina06, eu am vorbit sa merg direct la CBC sa semnez si sa iau si kitul, ca mi se pare ca nu e asa mult timp... Nu stiu inca unde sa le zic sa depozitez sangele, la Bucuresti, la Cluj, la Bratislava?
Cris, intr-adevar e tare frumos afara, dar noi iesim mai pe seara, cand termina al meu sot examenul si mergem la nasi care au azi nunta de argint.

Va imbratisez

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s37 cu un dragalas

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput