Mar-Apr(182) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!
Raspunsuri - Pagina 17
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia neata fetele din nou strumph la mine arsurile trec mereu cu biscuiti simpli fara crema ei anihioleaza aciditateaa incearca poate merge si la tine si eu am catepofata arsuri rele rauuuuuuuuuuuu yasmi si eu zic sa nu ii mai dai lapte decat daca in tot acest timp tye-ai muls altfel laptele tau nu mai e bun eu daca nu ii dadeam o zi ma mulgeam ca si cand i=-as fi dat sa suga sa se refaca laptele sa nu stea in san atatea ore simo multi pupici ![]() si eu tot asa vreau sa o scot pe bebelina dupa 3-4 sapt de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 37+ PETRA ADRIANAAMR MAX 22 ZILE |
si eu...tu ai si fost patita cu Antonia...acum insa cu sigurantza va fi bine totul!!!
madutza_bra spune:
..fi-mea nu se trezeste...deci iar ratez sa ies afara inainte de pranz 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui roxanda80 buna dimineata,burtici si mamici.la noi se apropie dpn-ul,dar nu se intampla nimic semnificativ(doar contractiile neregulate). eu i-am dat baietelului vit.D3.dar aici mi-a spus medicul ca pot folosi continutul intregului flacon fiind valabil pana la data inscrisa pe ambalaj.i-am dat 5pic/zi pana la 2 ani incepand din a doua sapt(e mai mare doza din pricina climei). mamicile cu bb 2 cum va descurcati?eu nu stiu ce voi face.juniorul meu nu suporta sa auda alt copilas plangand ca imediat plange si el si striga:pleaca, du-te,gata.cred ca ma v-a trimite de acasa cu bb cu tot. mami de baietel si 39+ |

roxanda, cat are al tau ? al meu o imita cand plange, e asa comic cum face..ca nu e chiar un plans, mai mult un oracait de broscuta
e greu, dar frumos..azi era sa-i bage surubelnita lui de jucarie in ochi..

mami de Vlad 09.04.2009 si
s40 cu
simonacip spune:
Madutza...banuiesc ca lui Cristi nu i-a luat mult sa faca curatenia aia....
Abia astep sa vii de la nutritionist.Sunt prima abonata la dieta ![]()
Pisuc, eu la primul curatam mereu urechiusele..la al doilea insa am inteles ca nu e ok, ca se curata singure si n-am insistat...Totusi uneori trebuie sa mai bag si betisoarele pt ca Matei avea si secretia mai inchisa la culoare....imediat se vede si nu-l pot lasa asa..
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui madutza_bra fata mai doarme..Cristi tocmai a dat iama in cremele mele de corp si s-a uns pe maini si pe fata ![]() V-am pus poze poze pe picasa cu curatenia facuta ieri de Cristi in timp ce alaptam , aviz fetelor cu 2 bebei (vezi miki pupici ![]() ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
aa, madutza, asta e la ordinea zilei si la noi
azi noapte nu l-a mai durut burtica dar tot am avut program de noapte

s40 cu
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui simonacip Voi le dati calciu? cat? Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
da, mie mi-a dat din matenitate pe reteta..dadeau la toti copii in primele 3 luni parca 14 zile/luna..dar nu mai stiu cat..ma uit pe reteta si-ti spun..
s40 cu
strumphitza spune:
madutza , super treaba a facut ficioru` ieri 

contabiliza si el perechile, ce crezi ?
e asa scump si imi place cum se uita ghidus la tine , ca si cum, nu am fost eu
pup scumpelul 
_
Mind the Bump!
38+
Sophia Nicole
AMR 2 saptamani
salo_sama spune:
simo, madutza, miky, deea 

sarumana ptr raspunsuri, eu in prima faza am zis ca nu sunt colici ca ee prea devreme si mai ales ca nu am mancat nimic care sa o poata deranja, dar...si vreau sa zic ca-i chioraie matele de numa...
simo eu i dau 1 pc pe zi vit d3 primita din spital, din a 7 -a zi
am reusit sa o adorm de la 11 sa vad cat vrea sa doarma
o sa urc acum inca cateva poze cu Petra
pup
simonacip spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
aa, madutza, asta e la ordinea zilei si la noi azi noapte nu l-a mai durut burtica dar tot am avut program de noapte ![]() mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu ![]() |
Ooof, draga de tine..cit te chinuiesti...Sper sa-si regleze somnicul mai ales ca vine vremea frumoasa, plimbari....va fi mai obosit si el...
cami_antonia spune:
fetele
mai revin si eu cu intrebareaaaaaaaaaaa
stie cineva un oftalmolog pediatru?????????????are antonia ceva in ochi
si aia de la control
de ieri
doar a reusit sa vada ceva
da nu a reusit sa scoata
sau sa mai vada odata
ca antonia a urlattttttttttttttt
si vreau un pediatru
care sa stie cum sa ia pe bebici