Mar-Apr(182) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

neata fetele din nou

strumph la mine arsurile trec mereu cu biscuiti
simpli fara crema
ei anihioleaza aciditateaa
incearca poate merge si la tine
si eu am catepofata arsuri rele rauuuuuuuuuuuu

yasmi si eu zic sa nu ii mai dai lapte
decat daca in tot acest timp tye-ai muls
altfel laptele tau nu mai e bun

eu daca nu ii dadeam o zi ma mulgeam ca si cand i=-as fi dat sa suga
sa se refaca laptele
sa nu stea in san atatea ore

simo multi pupici
si eu tot asa vreau sa o scot pe bebelina
dupa 3-4 sapt

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 37+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 22 ZILE

si eu...tu ai si fost patita cu Antonia...acum insa cu sigurantza va fi bine totul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

..fi-mea nu se trezeste...deci iar ratez sa ies afara inainte de pranz

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanda80

buna dimineata,burtici si mamici.la noi se apropie dpn-ul,dar nu se intampla nimic semnificativ(doar contractiile neregulate).
eu i-am dat baietelului vit.D3.dar aici mi-a spus medicul ca pot folosi continutul intregului flacon fiind valabil pana la data inscrisa pe ambalaj.i-am dat 5pic/zi pana la 2 ani incepand din a doua sapt(e mai mare doza din pricina climei).
mamicile cu bb 2 cum va descurcati?eu nu stiu ce voi face.juniorul meu nu suporta sa auda alt copilas plangand ca imediat plange si el si striga:pleaca, du-te,gata.cred ca ma v-a trimite de acasa cu bb cu tot.

mami de baietel si39+

roxanda, cat are al tau ? al meu o imita cand plange, e asa comic cum face..ca nu e chiar un plans, mai mult un oracait de broscuta
e greu, dar frumos..azi era sa-i bage surubelnita lui de jucarie in ochi..

mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu

Mergi la inceput

Madutza...banuiesc ca lui Cristi nu i-a luat mult sa faca curatenia aia....Abia astep sa vii de la nutritionist.Sunt prima abonata la dieta
Pisuc, eu la primul curatam mereu urechiusele..la al doilea insa am inteles ca nu e ok, ca se curata singure si n-am insistat...Totusi uneori trebuie sa mai bag si betisoarele pt ca Matei avea si secretia mai inchisa la culoare....imediat se vede si nu-l pot lasa asa..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

fata mai doarme..Cristi tocmai a dat iama in cremele mele de corp si s-a uns pe maini si pe fata

V-am pus poze poze pe picasa cu curatenia facuta ieri de Cristi in timp ce alaptam , aviz fetelor cu 2 bebei (vezi miki )

pupici

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

aa, madutza, asta e la ordinea zilei si la noi nici macar nu mai reactionez la d'astea..mie mi-e teama de astea grave, ca vlad al meu inregistreaza tot ce se misca in jurul lui de nici nu-ti dai seama..desi e pe covorasul lui de joaca si isi face de treaba stie tot ce misca in jur, fiecare ce face..si il imita pe tacsu ceva de groaza..tot ce mestereste el prin casa repeta si el a doua zi..ieri vroia sa bage surubelnita in priza..umbla pe la tv de la facut varza..e un stricator jumate..
azi noapte nu l-a mai durut burtica dar tot am avut program de noapte nu stiu ce sa ma mai fac cu el, are un somn atat de agitat si in fiecare noapte il apuca circul si se da jos din pat si umbla prin toata casa..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Voi le dati calciu? cat?

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

da, mie mi-a dat din matenitate pe reteta..dadeau la toti copii in primele 3 luni parca 14 zile/luna..dar nu mai stiu cat..ma uit pe reteta si-ti spun..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

madutza , super treaba a facut ficioru` ieri contabiliza si el perechile, ce crezi ?

e asa scump si imi place cum se uita ghidus la tine , ca si cum, nu am fost eu

pup scumpelul

_
Mind the Bump!38+ Sophia Nicole

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

simo, madutza, miky, deea
sarumana ptr raspunsuri, eu in prima faza am zis ca nu sunt colici ca ee prea devreme si mai ales ca nu am mancat nimic care sa o poata deranja, dar...si vreau sa zic ca-i chioraie matele de numa...

simo eu i dau 1 pc pe zi vit d3 primita din spital, din a 7 -a zi

am reusit sa o adorm de la 11 sa vad cat vrea sa doarma

o sa urc acum inca cateva poze cu Petra

pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

fata mai doarme..Cristi tocmai a dat iama in cremele mele de corp si s-a uns pe maini si pe fata

V-am pus poze poze pe picasa cu curatenia facuta ieri de Cristi in timp ce alaptam , aviz fetelor cu 2 bebei (vezi miki )

pupici

Povestea nasterii

Poze

aa, madutza, asta e la ordinea zilei si la noi nici macar nu mai reactionez la d'astea..mie mi-e teama de astea grave, ca vlad al meu inregistreaza tot ce se misca in jurul lui de nici nu-ti dai seama..desi e pe covorasul lui de joaca si isi face de treaba stie tot ce misca in jur, fiecare ce face..si il imita pe tacsu ceva de groaza..tot ce mestereste el prin casa repeta si el a doua zi..ieri vroia sa bage surubelnita in priza..umbla pe la tv de la facut varza..e un stricator jumate..
azi noapte nu l-a mai durut burtica dar tot am avut program de noapte nu stiu ce sa ma mai fac cu el, are un somn atat de agitat si in fiecare noapte il apuca circul si se da jos din pat si umbla prin toata casa..

Ooof, draga de tine..cit te chinuiesti...Sper sa-si regleze somnicul mai ales ca vine vremea frumoasa, plimbari....va fi mai obosit si el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

mai revin si eu cu intrebareaaaaaaaaaaa

stie cineva un oftalmolog pediatru?????????????are antonia ceva in ochi
si aia de la control
de ieri
doar a reusit sa vada ceva
da nu a reusit sa scoata
sau sa mai vada odata
ca antonia a urlattttttttttttttt
si vreau un pediatru