Mar-Apr(182) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

eu de maine :)) mi-am propus sa o las mai usor cu dulciurile si alte minuni...mai azi si gata

intrebare..intrebatoare.....pt mamicile cu experienta...daca nu l-am mai pus pe bb la san de 1 sapt...mai pot sa il pun acum??

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 3 sapt

bbyasmi, si eu stiu ca nu e bine sa revii ianpoi..dar poate e valabil la bebei mai mari, care constientizeaza..nu stiu ce sa zic..oricum banuiesc ca lp o sa-i dai in continuare ca si completare..nu ? ar fi alimentare mixta..mai bine intrebi si pediatrul..

mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Voi le dati calciu? cat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !

Azi nu mai am ochelari de soare ca e o vreme de stat sub plapuma si facut nani sau copchii sau numarat paralele care are ce sa numere

Nu prea am dormit nici azi noapte, arsuri, cald... 22 grade arata termometrul si eu eram fleasca , dureri de burtica , insomnii.. toate adunate, pfff..cea mai faina combinatie

Ma duc sa imi fac o cafeluta si sa citesc din urma

Zi buna si cu soare va doresc

_
Mind the Bump!38+ Sophia Nicole

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza

bb_yasmi, eu stiu ca nu e indicat sa il intorci la tzitzi. poate doar daca pana acum a baut lapte permanent de la tine muls si dat cu biberonul.

fetele care au nascut, am intrebat un pic mai devreme: cand i-ati scos pe bebelusi afara, la cat timp?

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

la 10 zile, asa mi-a spus pediatrul..pe vlad la o saptamana, dar aevam alt pediatru-alta parere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:

eu de maine :)) mi-am propus sa o las mai usor cu dulciurile si alte minuni...mai azi si gata

intrebare..intrebatoare.....pt mamicile cu experienta...daca nu l-am mai pus pe bb la san de 1 sapt...mai pot sa il pun acum??

normal ca-l poti pune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata fetele din nou

strumph la mine arsurile trec mereu cu biscuiti
simpli fara crema
ei anihioleaza aciditateaa
incearca poate merge si la tine
si eu am catepofata arsuri rele rauuuuuuuuuuuu

yasmi si eu zic sa nu ii mai dai lapte
decat daca in tot acest timp tye-ai muls
altfel laptele tau nu mai e bun

eu daca nu ii dadeam o zi ma mulgeam ca si cand i=-as fi dat sa suga
sa se refaca laptele
sa nu stea in san atatea ore

simo multi pupici
si eu tot asa vreau sa o scot pe bebelina
dupa 3-4 sapt

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 37+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 22 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

madutza si euCe bine ca te-ai apucat de abdomene..eu nu indraznesc...am si eu 2 fire/noduri aproape de fund (ma scuzati)..nici nu ma pot gandi la abdomene...In schimb as putea renuntza la paine, unt cascaval, stafide, cereale dulci...dar ce sa maninc totusi? Eu am 8 kg in plus acum...

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

simo, eu nu am renuntat la prea multe, ca sa nu afecteze lapticul. Sapt cand vin d ela nutritionist va spun ce mi-a dat sa mananc. Abia astept ca mi-e o foame tot timpul..iat data trecuta cand am tinut regim dat de tipa asta eram tot timpul cu burta plina, Nu reuseam sa mananc asa mult si totusi slabeam

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Anaxena, la 6-7 luni se definitiveaza culoare okilor...eu insa imi dau seama ca la al meu vor fi tot albastri..are in cerc gri deschis in oki, cum aveau si ceilalti...Sanatate Mariei..uuuff

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui salo_sama

neatza fetele

revin si eu foarte scurt dupa atata timp, dar se pare ca mamarutza mea nu prea vrea sa-mi dea liniste
doarme foarte putin ziua noaptea ma tine treaza 2 ore pe noapte si mai nou de trei zile au apucat-o si colicii

abia a facut o saptamana si gata...colicii chircit de burtica, plans, zmiorcait etc tot tacamul, suzeta nu o vrea
fetele intrebare voi ce faceti ptr colici ca eu le-am incercat pe toate, masaj burtica, pernta calda, sab simplex etc

apropos voi cum dati sab simplexul de cate ori pe zi si cate picaturi?

vreau sa zic ca e o mancacioasa de numa, ar manca din ora in ora si ma dispera o chestiune nu ragaie indiferent in ce pozitie o pun si nici nu da parturi nu stiu ce sa ma mai fac ca stiu ca de aici vin colicii

help...orice sfat imi prieste

felicit maimcile ce au nascut intre tip, nu am apucat sa citesc nimic din urma, deci nu mai stiu de nimeni nimic

plange fug, pup pe toate

Simona, mami de Petra

simona, in primul rand mesele trebuie spatiate un pic, macar la o ora jumate..laptele proaspat peste cel digerat produce dureri de burtica..oricum laptele matern se digera mult mai epede, deci macar 1 ora jumate uintre mese..cu aerul insista, si la noi merge greu..o tin si 15 minute in pozitie verticala pe burta mea si o mangai incet pe spate, nu merge cau batutul ca ar da tot laptele afara..la inceput doar o ridicam putin inclinat ca si venea laptele inapoi..deci, intr-un final da afara aerul, si muuult..
de colici incearca mai multe produse alternativ, cel putin vreo 4-5 zile fiecare pana iti dai seama care ii merge..unii bebei reactioneaza la sab simplex, altii la espumisan, bonisan, altii la infacol, colief, ceai baby calm, apa gripe water si tot asa...
si burtica ei direct pe burta ta dezgolita..caldura ta ii face bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

viss cat de frumos povestesti despre voi

te rog sa-mi spui si mie cum e baby calm ,e eficient pt cei mici?
eu i-am dat baby drink si a fost oarecum ok dar l-am terminat si vreau sa iau un ceai de colici ceva.

la noi merge ff bine. eu il prefer in locul lui baby drink care este ff dulce.

multumesc, o sa iau si eu dar voi aveti colici?

Mergi la inceput