Mar-Apr(182) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!
Raspunsuri - Pagina 15
antguess spune:
Buna dimineata fetelor
Am avut o noapte urata, nu am reusit sa ma culc pana pe la 3 si m-am trezit la 10....sunt cheauna si simt ca somnul a devenit un lux, ma doare de cate ori ma intorc de pe o parte pe alta..o fi normal? m-am cam saturat de sarcina..vreau sa imi vina micuta pe lume si sa scap si eu de durerile astea
am vazut ca intrebati de iesit afara cu bebe nou nascut....
La surorile mele de ex, in elvetia, olanda si norvegia, toate si=au scos copiii din casa imediat ce au ajuns acasa de la spital....nu au avut nici o restrictie in a scoate copiii. Eu pe dani nu l-am scos pana nu am facut..nu stiu ce vaccin..nu mai tin minte ca au trecut 8 ani de atunci..deh...oricum eu cred ca trebuiesc scosi cat de curand si pe orice temperatura daca sunt imbracati adecvat....
sa aveti o zi buna fetelor, eu ma bag la un joc de rentz pe net sa imi beau cafeluta....
Imi plac orele astea de dimineata, pana la 12 cand vine fi-miu de la scoala....e asa de liniste...
AMR:3 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si
cu o
Evelinne luna a 9 a
roxanda80 spune:
buna dimineata,burtici si mamici.la noi se apropie dpn-ul,dar nu se intampla nimic semnificativ(doar contractiile neregulate).
eu i-am dat baietelului vit.D3.dar aici mi-a spus medicul ca pot folosi continutul intregului flacon fiind valabil pana la data inscrisa pe ambalaj.i-am dat 5pic/zi pana la 2 ani incepand din a doua sapt(e mai mare doza din pricina climei).
mamicile cu bb 2 cum va descurcati?eu nu stiu ce voi face.juniorul meu nu suporta sa auda alt copilas plangand ca imediat plange si el si striga:pleaca, du-te,gata.cred ca ma v-a trimite de acasa cu bb cu tot.
simonacip spune:
Madutza, eu n-am iesit la primii decat dupa 3-4 sapt. Acum vineri bb face 2 sapt, dar nu am iesit decat o data sa-i iau pe cei mari de la gradi. Cred ca mai stau o saptamana asa si apoi incepem sa iesim...Nu am vrut sa risc vreo imbolnavire, desi uite ca nu e musai sa pateasca ceva...si Lavi l-a scos si pe rig...dar mie mi-e teama, mai ales ca primavara se trezesc la viata toti microbii...Am zis sa se apropie de o lunitza, ca tare mici mi se par acum...
Lavi, cu alaptatul asa stiu si eu...daca n-a supt nu e ok sa-l mai pui...eu insa la primul am avut o toxiinfectie si m-am mult la 3 ore si lapticul l-am aruncat...dupa 3 zile, cand am terminat tratamentul l-am pus iar la san...
Laura, refacere rapida si bb mancacios sa ai!
madutza_bra spune:
pupici fetele!
rhynna, vit D3 e si Vigantolul. Si eu am uitat sa intreb dr dc e bun flaconul primit in spital, dar sapt asta vb cu ea si cand o sa ma vad cu ea, iau la mine flaconul sa-l vada sa vad ce zice.
Multumesc de link pt colacei
, cam ciudata pozitia bebelusului..asa atarnat de gat...
strumph, 
sunt mai bine cu oboseala , multumesc! 

anaxena, imi pare rau ca e Maria racita
sa treaca!
roxy, ce mai face bombonica ta? Vigantolul eu il schimb la 4 sapt, nu mai devreme. daca e tinut deschis mai mult timp isi pierde din proprietati.
yasmi,
felicitari pentru forma in care sti. Pai nu degeaba ai tinut cont de calorii 9 luni de zile ![]()
..incepe sa se trezeasca fata...cristi bocane intr-una..
Am mai slabit si eu 1 kg amarat..de azi m-am apucat si de abdomene..asa jumatati, incordez doar partea superioara a abdomenului.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
simonacip spune:
Simo, pai tocmai de aceea s-ar putea sa aiba dureri de burtica..incearca cumva sa-i spatiezi mesele macar la 1,5 h...sa apuce sa digere...
sab simplex -in timpul sau dupa masa 15 pic... de 3 ori pe zi. Da-i-le regulat, e ca un tratament, deci nu doar cand ti se pare ca o doare....
sa va adaptati. SI noi mai avem momente cand ar vrea numai la san sa stea....
si nopti mai agitate, dar asta este, nu pot fi nici ei asa la program si au si ei zile si zile...Ne facem noi mari...
Giuliaam tot uitat sa-ti multumesc pentru sfatul cu ochisorul...Insist cu serul, uneori aduna, alteori nu...vedem cum va evolua...
roxanda80 spune:
strumphitza,cum e cu arsurile?mie gavisconul imi ajuta dar doar pt 1h-1hjum.acum iau samarin are efect mai indelungat.
pe stefanut l-am scos afara din a 3 a zi(in noiembrie)iar la 3 sapt am plecat cu el in tara cu masina,dar i-am facu BCG-ul in maternitate(aici se face la 6 luni,nu stiu cum e in tara).
madutza_bra spune:
pisuc, noi am folosit tot timpul betisoare de urechi. Mi se pare la fel de necesar la ei , ca si la noi.
ally 
, cum mai este burtica? Abia astept sa-ti vad comoara 

madutza, noua pediatra ne-a spus ca dupa ce face bebe 10 zile putem sa-l scoatem afara, bineinteles sa nu fie ceata, ploaie, vant, sau temp sub zero.
yasmi, bineinteles ca poti pune copilul la san, aste cu intorsul la san sunt babisme.
salo, la mine sab simplexul a mers la Cristi dar la fata nu facea nimic. Acum suntem pe Infacol si e suuuper bine. ii dau inainte de fiecare masa, nu doar cand o doare. Ti-l recomand cu caldura 

Simo, 
mamica frumoasa.
Povestea nasterii
Poze
madutza_bra spune:
fata mai doarme..Cristi tocmai a dat iama in cremele mele de corp si s-a uns pe maini si pe fata 
V-am pus poze poze pe picasa cu curatenia facuta ieri de Cristi in timp ce alaptam
, aviz fetelor cu 2 bebei (vezi miki
)
pupici 

Povestea nasterii
Poze
Deea99 spune:
Roxy pai sa stii ca ma tin ocupata motatele astea ale mele![]()
Yasmi cu alaptatul nu ma pot lauda , dar am pe zi intre 1 si 3 mese de lp....asta e....de ex azi noapte am avut titi si la 12 si la 3 si a dormit asa foita...clar nu se satura////acum i-am bagat de 2 ori bibe si la 12 simt ca s-au mai umplut sanii
trag de ei cat s-o putea
Salo pediatra mi-a recomandat sab simplex 10 pic inaite de fiecare masa
nu mi-a placut cum i-a mers la mititica. asa ii fosea burtica si i-am luat gripe baby water....ii dau de 3 ori pe zi cate putin asa in lingurita de silocon..cam 1/2.....vad ca e super ok..si la stefy i-a mers bine cu el
nici eu nu flosesc betisoare..invatat tot de un medic orl ist....
aseara am avut prima baitza si ne-am uscat si parul cu feonul
pup...
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....38 s
[red]o zi si o noapte pana la mare intalnire[red]
simonacip spune:
madutza
si euCe bine ca te-ai apucat de abdomene..eu nu indraznesc...am si eu 2 fire/noduri aproape de fund (ma scuzati)..nici nu ma pot gandi la abdomene...In schimb as putea renuntza la paine, unt cascaval, stafide, cereale dulci...dar ce sa maninc totusi? Eu am 8 kg in plus acum...