Mar-Apr(182) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!
Raspunsuri - Pagina 14
alina06st spune:
Neata si de la noi!
Am reusit si eu azi sa-mi fac analizele alea pt ficat la synevo. Era mai liber, nu asa aglomerat ca luni. Acum sa vedem, maine am rezultatele. Oricum sunt mai linistita. Ieri a venit un preot pe la noi, adica pe la socri unde stau momentan
si a facut o sfestanie, a tinut o slujba frumoasa, a durat o ora. Mi-a promis ca vine dupa ce se naste bebe sa faca aiasma si sa ne citeasca ce trebuie.
Cami, sigur exista si oftalmologi pediatri. In Bucuresti sunt sigur, am niste prieteni care au fost si parca si Pisuc mi-a zis ca stie pe cineva. Nu stiu daca in Constanta gasesti...
Giulia, daca primesti cel de al doilea card de la CBC da-mi si mie un semn. O sa-ti dau acum si un pm cu adresa mea. 
Laura, felicitari pt bebe si bine ati ajuns acasa. Sper sa va acomodati repede si sa mai intri sa ne povestesti cum e 
in S 35 cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR maxim 5 saptamani 
ioanna16 spune:
neata mamici si burtici,
nu am mai reusit sa scriu in ultimele zile, am fost extrem de agitata si solicitata cu niste probleme de familie; am reusit insa sa va citesc, dar momentan nu am timp sa scriu la fiecare in parte;
felicitari noilor mamici si sa va fie bebeii sanatosi!
va pup pe toate
33 +
AMR max 7 saptamani !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s bb_yasmi ce bine ca ai putut iesi cu bebe. la voi este mai cald. la noi asa frig a fost si vant.... ce sa iesi afara cu bebe? ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
cand am iesit prima data erau max 2 grade!!
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 3 sapt
bb_yasmi spune:
eu de maine :)) mi-am propus sa o las mai usor cu dulciurile si alte minuni...mai azi si gata ![]()

intrebare..intrebatoare.....pt mamicile cu experienta...daca nu l-am mai pus pe bb la san de 1 sapt...mai pot sa il pun acum??
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 3 sapt
madutza spune:
bb_yasmi, eu stiu ca nu e indicat sa il intorci la tzitzi. poate doar daca pana acum a baut lapte permanent de la tine muls si dat cu biberonul.
fetele care au nascut, am intrebat un pic mai devreme: cand i-ati scos pe bebelusi afara, la cat timp?
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004),Andreea
(21.11.2008), 
(DPN 14.04.2011)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
madutza spune:
pai cica nu e bine, e o superstitie. pe de alta parte banuiesc ca nu e asa bun laptele ala statut in tzitzi. nu stiu exact care e cazul tau.
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004),Andreea
(21.11.2008), 
(DPN 14.04.2011)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
ralukab spune:
Cam de la 10 zile l-am scos eu. Cate 10 - 15 minute la inceput. Daca e frig poti sa incepi prin a tine copilul 5 minute la geam sau pe balcon in prima zi.
Dar stiu si pediatri care nu recomanda sa iesi cu copilul cel putin 3 saptamani.
salo_sama spune:
neatza fetele
revin si eu foarte scurt dupa atata timp, dar se pare ca mamarutza mea nu prea vrea sa-mi dea liniste
doarme foarte putin ziua noaptea ma tine treaza 2 ore pe noapte si mai nou de trei zile au apucat-o si colicii
abia a facut o saptamana si gata...colicii chircit de burtica, plans, zmiorcait etc tot tacamul, suzeta nu o vrea
fetele intrebare voi ce faceti ptr colici ca eu le-am incercat pe toate, masaj burtica, pernta calda, sab simplex etc
apropos voi cum dati sab simplexul de cate ori pe zi si cate picaturi?
vreau sa zic ca e o mancacioasa de numa, ar manca din ora in ora si ma dispera o chestiune nu ragaie indiferent in ce pozitie o pun si nici nu da parturi nu stiu ce sa ma mai fac ca stiu ca de aici vin colicii
help...orice sfat imi prieste
felicit maimcile ce au nascut intre tip, nu am apucat sa citesc nimic din urma, deci nu mai stiu de nimeni nimic
plange fug, pup pe toate