Mar-Apr(182) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!
Raspunsuri - Pagina 13
millie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rhynna madutza_bra da..voiam sa-mi zici cu D3-ul din spital..adica ce faci cu el?si eu ii dau vigantol..se da D3 pe langa vigantol sau cum? am uitat sa o intreb luni pe dr familie,si habar nu am ce sa fac cu flaconul ala. aaa si uite aici un link cu colaceii aia ca am vazut ca intrebai mai in urma ce e cu ei daca n-ai aflat intre timp.ii ajuta la invatare inot cred :http://www.youtube.com/watch?v=t75PadxDZfA&feature=related Mami fericita de Sophie Elena |
mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
34+ s
Amr 4 s
pisucmic spune:
Aoleu, ce e cu colaceii astia? Lumea se apuca sa le cumpere si sa-i tina cu capul in colacel ca sa inoate??? Despre astia era vorba?

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s37 cu un
dragalas
AMR 3 saptamani!!!
lalely07 spune:
Cica astazi naste si Andra Maruta la Regina Maria (unde nasti tu Pisuc,nu?)...Si a luat 15 kg in sarcina...
Fete norocoase..ca si multe dintre voi..
34+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 6 saptamani!!!!
ralukab spune:
| citat din mesajul lui roxy_s neata burticute si mamicute bravo azaz. refacere usoara si mult laptic bravo laura. bine ai venit bebe Robert am dormit tare bine azi noapte. ne-am trezit doar la 2.45 si apoi la 7.10. si ne-am culcat la 22.30 ![]() ![]() fetelor, vitamina D de la maternitate de ce trebuie data numai 3 saptamani? mie nu mi-a zis nimeni asa ceva. si vad ca expira in 2011. de ce sa fie valabila numai 3 saptamani? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() toate fetele.Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Vitamina D se da pana la un an sau chiar mai mult, nu mai stiu exact. Dar o data ce ai inceput o sticluta ii dai din ea o luna si apoi incepi sticluta noua. Mie asa mi s-a recomandat.
millie spune:
Roxy ,mie asa mi sa spus ca dupa 1 luna ar fi bine sa schimb sticluta de vigantol deoarece asi pierde din proprietati.Eu mai mult de 1 luna nu am foslosit o sticluta
mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
34+ s
Amr 4 s
AllyLaur spune:
Buna dimineata si de la noi burtici si mamici
!!!
Laura, felicitari proaspata mamica si bun venit bebelinului tau
! Multa sanatate, recuperare rapida si muuult laptic
!!!
Lapte cu Nesquik si biscuiti...trimit la careva???![]()

Ally ,
Eduard 37 sapt bebe
AMR 3 saptamani MAXIM !!! 
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui roxy_s neata burticute si mamicute bravo azaz. refacere usoara si mult laptic bravo laura. bine ai venit bebe Robert am dormit tare bine azi noapte. ne-am trezit doar la 2.45 si apoi la 7.10. si ne-am culcat la 22.30 ![]() ![]() fetelor, vitamina D de la maternitate de ce trebuie data numai 3 saptamani? mie nu mi-a zis nimeni asa ceva. si vad ca expira in 2011. de ce sa fie valabila numai 3 saptamani? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() toate fetele.Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
roxy, vitamina D3 ( varianta romaneasca) sau vigantolul - sunt unul si acelasi lucru..se dau doar 3 saptamani dupa care trebuie schimbat flaconul, chiar daca nu l-ai terminat..si tot asa pana la 2-3 ani ai copilului..la vlad se recomanda 2 ani, acum vad ca la fetita pe biletul de externare scrie 3 ani..

mami de Vlad 09.04.2009 si
s40 cu
roxy_s spune:
bb_yasmi ce bine ca ai putut iesi cu bebe. la voi este mai cald. la noi asa frig a fost si vant.... ce sa iesi afara cu bebe?

ralukab si mie la fel mi-a zis pedoiatra , ca inca nu trebuie curatate inauntru urechiusele. bine, daca te uiti nici n-ai ce curata, eu m-am uitat si nu se vede absolut nimic in urechiuse, ca altfel....
gata am mancat si eu. mi-am facut o omleta cu ceapa verde si branza si un iaurt si paine cu unt si dulceata si ceai. si tot as mai fi mancat ceva. cam putin am mancat.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
millie, ralukab, miki multumesc de raspunsuri

deci trebuie sa cumpar alta sticluta![]()
![]()
pisuc deci la fel ti-a zis si tie pediatra in legatura cu, curatatul urechiuselor. din moment ce nu este nevoie inca n-are rost sa tot scormonesc pe acolo![]()

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
AllyLaur spune:
Roxy, sa iti fie de bine micul dejun(pt mine este pranz in toata regula ala)
!!!
Ally ,
Eduard 37 sapt bebe
AMR 3 saptamani MAXIM !!! 

Sophie Elena