Mar-Apr(182) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui rhynna

madutza_bra da..voiam sa-mi zici cu D3-ul din spital..adica ce faci cu el?si eu ii dau vigantol..se da D3 pe langa vigantol sau cum?
am uitat sa o intreb luni pe dr familie,si habar nu am ce sa fac cu flaconul ala.

aaa si uite aici un link cu colaceii aia ca am vazut ca intrebai mai in urma ce e cu ei daca n-ai aflat intre timp.ii ajuta la invatare inot cred :http://www.youtube.com/watch?v=t75PadxDZfA&feature=related

Mami fericita de Sophie Elena
Rhyna, viagantol si d3 este aceiasi substanta dar sub alta denumire vitamina d3 e produs romanesc .Ai dai ori vigantol ori vitamina d3.

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 34+ s
Amr 4 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Aoleu, ce e cu colaceii astia? Lumea se apuca sa le cumpere si sa-i tina cu capul in colacel ca sa inoate??? Despre astia era vorba?

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s37 cu un dragalas

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Cica astazi naste si Andra Maruta la Regina Maria (unde nasti tu Pisuc,nu?)...Si a luat 15 kg in sarcina...

Fete norocoase..ca si multe dintre voi..

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

neata burticute si mamicute

bravo azaz. refacere usoara si mult laptic

bravo laura. bine ai venit bebe Robert

am dormit tare bine azi noapte. ne-am trezit doar la 2.45 si apoi la 7.10. si ne-am culcat la 22.30 deci am dormit ceva.

fetelor, vitamina D de la maternitate de ce trebuie data numai 3 saptamani? mie nu mi-a zis nimeni asa ceva. si vad ca expira in 2011. de ce sa fie valabila numai 3 saptamani?

toate fetele.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Vitamina D se da pana la un an sau chiar mai mult, nu mai stiu exact. Dar o data ce ai inceput o sticluta ii dai din ea o luna si apoi incepi sticluta noua. Mie asa mi s-a recomandat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Roxy ,mie asa mi sa spus ca dupa 1 luna ar fi bine sa schimb sticluta de vigantol deoarece asi pierde din proprietati.Eu mai mult de 1 luna nu am foslosit o sticluta

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 34+ s

Amr 4 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna dimineata si de la noi burtici si mamici!!!

Laura, felicitari proaspata mamica si bun venit bebelinului tau! Multa sanatate, recuperare rapida si muuult laptic!!!

Lapte cu Nesquik si biscuiti...trimit la careva???

Ally , Eduard 37 sapt bebe

AMR 3 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

neata burticute si mamicute

bravo azaz. refacere usoara si mult laptic

bravo laura. bine ai venit bebe Robert

am dormit tare bine azi noapte. ne-am trezit doar la 2.45 si apoi la 7.10. si ne-am culcat la 22.30 deci am dormit ceva.

fetelor, vitamina D de la maternitate de ce trebuie data numai 3 saptamani? mie nu mi-a zis nimeni asa ceva. si vad ca expira in 2011. de ce sa fie valabila numai 3 saptamani?

toate fetele.

roxy, vitamina D3 ( varianta romaneasca) sau vigantolul - sunt unul si acelasi lucru..se dau doar 3 saptamani dupa care trebuie schimbat flaconul, chiar daca nu l-ai terminat..si tot asa pana la 2-3 ani ai copilului..la vlad se recomanda 2 ani, acum vad ca la fetita pe biletul de externare scrie 3 ani..

mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi ce bine ca ai putut iesi cu bebe. la voi este mai cald. la noi asa frig a fost si vant.... ce sa iesi afara cu bebe?

ralukab si mie la fel mi-a zis pedoiatra , ca inca nu trebuie curatate inauntru urechiusele. bine, daca te uiti nici n-ai ce curata, eu m-am uitat si nu se vede absolut nimic in urechiuse, ca altfel....

gata am mancat si eu. mi-am facut o omleta cu ceapa verde si branza si un iaurt si paine cu unt si dulceata si ceai. si tot as mai fi mancat ceva. cam putin am mancat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

millie, ralukab, miki multumesc de raspunsuri
deci trebuie sa cumpar alta sticluta

pisuc deci la fel ti-a zis si tie pediatra in legatura cu, curatatul urechiuselor. din moment ce nu este nevoie inca n-are rost sa tot scormonesc pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Roxy, sa iti fie de bine micul dejun(pt mine este pranz in toata regula ala)!!!

Ally , Eduard 37 sapt bebe

AMR 3 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput