Mar-Apr(182) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!
Raspunsuri - Pagina 12
roxy_s spune:
neata burticute si mamicute
bravo azaz. refacere usoara si mult laptic
bravo laura. bine ai venit bebe Robert
am dormit tare bine azi noapte. ne-am trezit doar la 2.45 si apoi la 7.10. si ne-am culcat la 22.30![]()
deci am dormit ceva.

fetelor, vitamina D de la maternitate de ce trebuie data numai 3 saptamani? mie nu mi-a zis nimeni asa ceva. si vad ca expira in 2011. de ce sa fie valabila numai 3 saptamani?

toate fetele.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
anaxena cand este ora de alaptata vii cu bebe in casa? eu ma gandesc ca atunci cand oi incepe sa ies afara mai mult ce o sa fac cu alaptatul? trebuie sa ma invart mai pe lanaga casa? sau ii dau acolo unde sunt in momentul respectiv? tu cum faci?

madutza spune:
roxy, stiu ca nu m-ai intrebat pe mine...dar imi dau cu parerea. Eu alaptam pe unde apucam. Ma acopeream cu un scutecel, prosopoel, ceva si ma duceam pe o banca mai retrasa. Dar stiu ca fiecare are propriul grad de pudism si nu poate nu se simte confortabil sa alapteze in public.
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004),Andreea
(21.11.2008), 
(DPN 14.04.2011)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s anaxena cand este ora de alaptata vii cu bebe in casa? eu ma gandesc ca atunci cand oi incepe sa ies afara mai mult ce o sa fac cu alaptatul? trebuie sa ma invart mai pe lanaga casa? sau ii dau acolo unde sunt in momentul respectiv? tu cum faci? ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
eu stau pe la salon si alaptez acolo,dar cu Maria alaptam unde i se punea ei capsa ca vrea sa suga...l=am alaptat si pe Alex in public,aveam o esarfa la gat si am pus-o peste el ..nu se vedea nimic...acum depinde la cat de pudica esti,eu care am alaptat 1an si 7luni pe Maria am trecut de episodul cu pudismul ca ea tragea de tricou cand vroisa tzitzi si nu ma intelegeam cu ea
Deea99 spune:
feliccitari pt mamicile proaspete si pupici pt bebeii!!1
uff ce as vrea sa citesc tot
am intrat , desi am fierul in priza , dar nu am rusit sa citesc prea mult...am frumzarit
imi e dor de voi...stiu ca ma repet , dar chiar sufar ca nu mai pot intra
vreu doar sa ii respund lui Catank....eu am avut rinita pe timpul sarcinii..eram disperata mai ales noaptea fara sprayul cu apa de mare....cum am nacut cred ca din a 2a noapte am respirat super bine....deci trece sigur....
sprayul folosit de mine este cel bleo de la humex...e si de copii si de adulti...eu il aveam cumparat pt stefy, ca pana prin luna a6a nu am avut probleme cu nasul
mie mi-a trecut si iritatia de pe fata
va pup
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....38 s
[red]o zi si o noapte pana la mare intalnire[red]
roxy_s spune:
madutza, anaxena in cazul asta pot alapta oriunde![]()
ca nu-mi este rusine deloc. la urma urmei este ceva natural.
deea ce ocupata te tin printesicile tale![]()
![]()
te asteptam cand ai timp.

roxy_s spune:
merg sa mananc ca am o foameee..... toata ziua mi-e foame. hai ca de la 49,7 kg am ajuns la 50,5 , este bine.![]()
![]()
bb_yasmi spune:
buna dimi
si eu tot asa odihnita ca roxy
bubu meu inca face nani si eu nu am somn 

deea dar mai lasa mami treburile...si odihnestete...
ai reusit cu alaptatul??
stefy, cum mai esti cu sanii??
mada voi cum sunteti??
anaxena,
la maria....sa se faca bine...si iasmi tuseste si stranuta...dar tot asa in reprize o tine de vreo luna...:(( pana acum vad ca a scapat bebe...
intreba cineva de scos bebeii afara...eu pe amandoi i-am scos pe la 8-10 zile.
bravo azaz!!!!!!!!!!!11

felicitari laura!!!!!!!!1

si eu mi's tare mandra si fudula ![]()
zilnic primesc complimente si sunt intrebata daca chiar am nascut...![]()
![]()

nu imi vine sa cred ca peste 2 zile avem o lunita deja!!!!
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 3 sapt
ralukab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s ralukab tu ai nascut odata cu mine. si voi mai stati treji? deci nu sunt singura. si bebelina mea mai sta treaza dar nu chiar asa mult. ne jucam putin apoi adoarme. fetelor mie mi-e frica sa-i curat urechiusele cu betisoare. voi cu ce curatati? eu incerc cu un colt de prosopel mai subtire ca sa intre. pediatra mi-a zis ca inca nu este cazul sa curatam urechile dar totusi... nu trebuie? Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Noi avem zile in care stam cate 4-5 ore si nu am dormi decat in brate la mami. In patut stam cu ochii pe tavan chiar daca nu plangem. Si cand il vad asa singurel si ochii deschisi il mai iau in brate.Ce sa fac, mi-e mila de el.
La urechiuse eu nu ii curat decat pavilionul urechii, canalul auditiv nu se curata cand sunt asa mici. Asa mi-a zis pediatra si asa am mai si citit. Dar parerile sunt impartite si aici.
pisucmic spune:
Neata neata!
Ce soare si frumos e deja afara, pacat ca de maine inteleg ca mai si ploua... Asta e, primavara are voie la capricii!
Vroiam sa ma bag si eu in discutia cu betigasele de urechi, pediatra mi-a zis ca nu e voie! Si ca nici nu e necesar. Comprese sterile rasucite pentru pavilionul urechii si atat, la fel ca si ptr nasuc si ochisori.

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s37 cu un
dragalas
AMR 3 saptamani!!!