Mar-Apr(182) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!
Raspunsuri - Pagina 11
cami_antonia spune:
felicitariiiiii AZAZ!
SA FITI SANATOSI
SI PAPACIOSI
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
37+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 22 ZILE
strumphitza spune:
Catank, somn usor si odihna placuta
ai grija la ce visezi , poate nu iar ca nasti inaintea mea

cami, chiar voiam sa te intreb ce mai stii de Delia, cand ajunge acasa? o tine mult? Sper ca Antonia ta e ok si nu are nevoie de ochelari
madutza, cum mai stai cu oboseala? sper ca ai apucat sa te mai odihnesti azi cat de cat 

Fetele care au nascut acum o sapt - doua, mai treceti pe la noi cand aveti un pic liber sa ne spuneti cum e cu puiutii acasa si sa ne aratati pozici 
daca Viss poate cu 2, puteti si voi
acum sper sa nu veniti cu bata dupa mine
eu vreau sa mai stiu de voi si bebicii vostri si sa ii admir ![]()

Gata va pup pentru acum, ma intind si eu pe canapea, am burta mare de la cina ![]()
si vad ca si bubulina a inceput dansurile artistice , trebuie sa o las in pace acum sa se desfasoare 
Pe mai tarziu poate, daca nu, noapte buna si ne auzim maine 

_
Mind the Bump!
38+
Sophia Nicole
AMR 2 saptamani
AllyLaur spune:
Buna seara burtici si mamici
!!!
Am intrat doar pt a saluta...sunt franta
...declat o zi fff obositoare
!
pe toate!!!
Ally ,
Eduard 37 sapt bebe
AMR 3 saptamani MAXIM !!! 
AllyLaur spune:
Felicitari AzAz si KoKo!!! Bun venit noilor bebelusi
!!!
Am vazut poze noi cu bebelini minunati
...felicitari tuturor!
!
Ally ,
Eduard 37 sapt bebe
AMR 3 saptamani MAXIM !!! 
rhynna spune:
madutza_bra da..voiam sa-mi zici cu D3-ul din spital..adica ce faci cu el?si eu ii dau vigantol..se da D3 pe langa vigantol sau cum?
am uitat sa o intreb luni pe dr familie,si habar nu am ce sa fac cu flaconul ala.
aaa si uite aici un link cu colaceii aia ca am vazut ca intrebai mai in urma ce e cu ei daca n-ai aflat intre timp.ii ajuta la invatare inot cred :http://www.youtube.com/watch?v=t75PadxDZfA&feature=related
Mami fericita de
Sophie Elena
lauriciu_25 spune:
buna seara fetelor

felicitari noilor mamici

simo iubita
,am vazut ca mi ai pus majorete
,dar cred ca inca nu e cazul,se pare ca bebele numai ma sperie...am o gramada de contractii nedureroase si si dureroase cateodata,din dop nu a mai iesit,apai nu stiu,oricum eu ma simt taaare ciudat
vroiam sa cer cuiva,cine stie
sa ma puna si pe mine in listuta pt 23 cu inducere,pt ca daca nu nasc pana atunci,acolo ajung
va pup pe toate in parte

38 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 2 SAPTAMANI
cami_antonia spune:
NEATA FETELEEEEEEEEEEE
haideti la o cafeaaaaaaaaaaaa
eu am trecut doar sa va salut
si sa va ofer ceva de baut
si fuggggggggggg
sa mai trag un pui mic de somnic
strumph azi o sun pe delia
nu e vb de ochelari la antonia
ci de faptul ca are un corp strin pe pleoapa din care cauza se tot freca la ochi
si nu stim daca i l-a scos sau nu doctorita
aseara ca la tipetele ei
a cedat cam usor
de aceea intreba,m daca exista medici oftalmologi pediatrii
care sa stie sa comunice altfel cu copii
nu sa ii oblige
si eventual apatratura sa fie mai altfel
tot in avantajul parintilor si al copiilor
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
37+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 22 ZILE
laura_3b spune:
Buna dimineata mamici si burtici,
Am lipsit o vreme de pe forum dar de data asta intemeiat ![]()
Acum am intrat doar sa va dau si eu o veste minunata si promit ca intru pana maine sa si citesc tot ce s-a intamplat in lipsa mea.
Eu vreau sa va spun acum ca in 12 martie a venit pe lume si printisorul meu cel mic, Robert Alexandru la doar 38 s si 1 zi. A avut nota 10 la nastere si 3880 g si 52 cm.
Am venit de ieri acasa si incercam sa ne obisnuim cu noul mediu. Papam titi si completare lp.
Despre nastere va povestesc mai multe data viitoare acum scurt va spun doar ca vineri seara la ora 23.15 s-au rupt membranele, iar sambata la ora 02.30 am ajuns la clinica din Brasov. La ora 03.30 imi tineam cea de-a doua comoara in brate dupa o rapida op de cezariana.
Va pupa dulce pe toate, o mamica super fericita! 

madutza spune:
'Neata
,
Ieri s-a intamplat ceva ciudat. A avut asta micu niste miscari foarte puternice si m-au durut in zona de jos. Eram prin carefour si ma tineam de rafturi de durere. Dupa care parca mi s-a mai lasat burta. Oare si-o fi facut loc in bazin?
Voi de la ce varsta aveti de gand sa scoateti bebelusii din casa?
catank, nu am prins toata discutia. Si au am avut ceva probleme si mi-am dat cu olinth pentru copii pentru desfundat sau vibrocil. in timpul noptii imi dadeam cu apa de mare de 2-3 ori ca sa umidific locul si nu se mai infunda. e bun nebulizatorul si sigur vei avea nevoie la copii.
roxy, e ok si cu prosopel. unii copii chiar au nevoie. andreea mea timp de 1 an a avut cojite in urechi pe care le curatam la baita.
leeloo, e f mult 27 grade. o sa ai parte de raceli repetate la bebe. iti spun din proprie experienta, asa era si la mine in fostul apartament cand o aveam mica pe ana si tot bolnavicioasa a fost pana la 4 ani. pe la 2 ani am mers la culcer si m-a intrebat de temp din casa si mi-a explicat de ce trebuie sa fie mai racoare (22-23 pt noi): 1. cu cat e mai cald cu atat se dezvolta mai bine bacteriile/virusurile; 2. copilul transpira si raceste 3. iarna e diferenta prea mare cu temperaturile din casa; 4. aerul f uscat.
catank si strumphitza, facem niste pariuri???
Am vb un pic aseara cu medeea la telefon. Se simtea tare rau din cauza contractiilor dupa nastere. A mai scris cineva ca la a 3-a nastere se contracta uterul mai greu si e foarte dureros. Zicea, saraca, ca o doare mai tare decat cand avea dilatatie 4. Si, va dati seama, cu inca doua fete cucuiete acasa...Ma rog pentru ea sa isi revina cat mai repede.
Hai ca ma duc sa o pregatesc pe ana de gradi si revin.
Pupici!
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004),Andreea
(21.11.2008), 
(DPN 14.04.2011)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
anaxena spune:
buna dimineata
felicitari noilor mamici
noi am profitat la maxim de zilele acestea frumoase si am stat numai pe afara
ieri am fost la dr cu coasta mea,ca sa aflu ca a fost fisurata..shtiam eu ca prea ma durea..bine ca am aflat dupa ce am nascut ca dc shtiam ca nasc cu o coasta fisurata intram in panica
Maria a luat o viroza respiratorie si e tare abatuta si nici nu prea-i pot da mare lucru
eu sunt bine,mi-am primit acum 2 zile complimentul:si mai avetzi unul in burtica?si de data asta chiar n-am burta de gravida,e o chestie flasca din multa piele
Alex papa toata ziua si in rest doarme..rar sta adunat 30min/zi treaz
ieri avea 3200,adiq a luat 200gr/sapt
acum mi se pare asha mare..sunt curioasa cat o sa aibe sapt viitoare cand ar fi avut 40s
de trezit se trezeshte la ora 5..o trezire pe noapte,asha era si Maria
ii dau infacol preventiv pt colici,pt moment e bine
cred ca o sa aibe ochii albashtrii ca Maria,sper sa nu ma inshel..abia ashtept sa se definitiveze culoarea
in ce luna oare vezi ce culoare au ochii?tre sa ma uit la niste poze cu Maria sa ma lamuresc