Mar-Apr(182) Bravo laura, aZaZ, koko1, Ailed!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare mamici si viitoare mamci.

Urez si eu felicitari mamcilor care isi tin deja puiuti in brate si urez bun venit noilor fluturasi..sa cresteti mari, sanatosi si frumosi .

Noi tot 2 in 1 suntem, cu contractii din ce in ce mai dese si cu multa treaba...de abia acum imi pregatesc bagajul ptr spital
Bebelina e ok, are undeva la 3425 gr si e foarte energica.
Doctorul a vrut sa ma programeze vinerea asta ptr operatie, cand a auzit ca am tot mai des contractiile, dar i-am zis ca mai asteptam ca nu-s gata camerele...asa ca data stabilita tot pe 25 martie ramane, asta daca bebelina nu vrea sa vina pe nepregatite

Stefi ma solicita tot mai mult, mie imi e din ce in ce mai greu sa o scot afara, la parc, sa o urc pe topogan, sa alerg dupa ea, sa ma joc cu ea in nisip...dar nu am ce face, trebuie, ca nici in casa nu o pot tine pe vreme frumoasa. Pe zi ce trece ma uimeste tot mai mult, e o scumpa si ma topesc cand ma ia in brate si imi zice "ubec" .. e tot mai dependenta de burtica si de bebe, de multe ori se iminge cu capul in burta ca sa intre si ea la bebe ..e o scumpica(deh cioara isi lauda puiul )

Va las acum ca nu mai are stare si sa o scot la parc ca avem vreme frumoasa

V-am pupat, si urez nastere usoara la toate

Mami de mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 38+ o mai mica

AMR: 9 zile!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Actele pt CIC cand le depuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

ooof cami,eu nu stiu...sper sa gasesti pe cineva potrivit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Cami draga, eu stiu doar in Bucuresti pe dr Andreea Ciubotari la clinica Infosan (www. infosan. com. ro - vezi ca am pus niste spatii ca sa nu se supere nimeni).
In Constanta insa chiar nu stiu.
Cu drag

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s37 cu un dragalas

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ally pai asa trebuie sa fie micul dejun, mult si sa tina de foame tu ce mananci la micul dejun?

chiar, actele pentru CIC cam cand se depun? in 60 de zile de la nastere? si unde? la primarie? nimic nu stiu

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

salo eu ii dau Sab simplex cate 15 picaturi odata. vad ca si a mea se mai indoaie de burtica, mai scanceste dar nu este chiar rau, are asa reprize scurte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

cami poate te ajuta:

http://www.oftalmix.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

eu am depus actele de CIC

se depun la 42zile de la nastere, in cazul meu nu a trebuit sa mai astept pt ca intram din CIC1 in CIC2

Mergi la inceput

madutza bebelina mea scumpa doarme acum. am schimbat-o , a papat, am chinuit-o putin ca mai intai am pus-o la san sa pape apoi a facut caca si zic ia s-o schimb acum pana nu papa mult dar tot a dat putin afara saracuta. mai bine o lasam asa daca tot a apucat sa pape putin. de acum nu mai fac asa ca mai mult o chinui.
ce-si mai face si Cristi de lucru, ai ce aduna dupa el. ce sa-i faci, dragutul, este micut, il atrage orice, se joaca...

Mergi la inceput

strumphitza ce nopti mai ai si tu. acum nu dormi de arsuri si dureri si in curand n-o sa dormi ca nu te lasa bebelina

simona pai alea 8 kg sunt floare la ureche. cred ca nici nu se vad. la celelalte sarcini ai avut epiziotomie? lasa ca asa repede se vindeca. la mine in cateva zile era vindecata, m-am dat si cu spray-ul cu propolis si cred ca a ajutat si ala.

Mergi la inceput