Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

ii transmit, LORI. si voi sunteti niste expresivi si frumosi!
si nu zic doar ca sa-ti intorc complimentul!

abia acum s-a trezit maimutzakis, pe care l-am lasat in scaunel, in body si pantaloni, si doar cu hamul de la scaunel desfacut in usa balconului. a dormit doua ore afara si inca una in casa

AMR 11 kg
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai

Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Noi ieri ne-am copt de cald si azi vreau sa il imbrac cu body maneca scurta + pulover mai gros si fara geaca sau cosmonaut si o pereche de pantaloni mai grosuti, sosete si tenesi desigur.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

vrei sa-mi spui ca scapam de afurisitul de cosmonaut???ca de cate o i-l pun am senzatia ca-i rup mainile..mama ei de iarna!!!

roxx iti raspund aici-tortul e tort snikers de la lsaura sava blog.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

tortul ala l-am facut si eu

habar nu am despre ce vorbiti!
dar ma bag ca musca-n lapte sa spun ca a fost primul tort din viata mea, si a iesit super bun, m-au laudat oameni care nu stiu a lauda (gen mama)
luat de pe site-ul ala, pe care il postase aici la noi ROXX

AMR 11 kg
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai

Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Fetelor care vor sa slabeasca in frunte cu mine hai sa furam ideea lui Ziki si sa punem si noi kilele la semnatura...
Pe Flavia am zarit-o demult pe fb ..e o dulce ,finutza..supercalifragilistica

Lucia;sanul mamei nu este gol niciodata..oricat ar suge bebe inainte,..deci cv cv tot a gasit acolo..si cu lp stai linistita,..nu mor de foame bebeii..protesteaza ei odata de doua ori..dupa aceea tot accepta si lp

Roxx;Eu iau tampoane fixies ..30 buc 11 lei..sunt zile cand folosesc si 6 buc..m-am saturat!si culmea nici nu-mi plac ca ma irita rau..am f luat prima tura de la natracare..f bune..dar pan le comand pe net..
-nu port sutien noaptea..si spal camasa de noapte zilnic..caci s balta cand ma trezesc..nici la mine nu s-a instalat robinetul la cerere

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich
vrei sa-mi spui ca scapam de afurisitul de cosmonaut???ca de cate o i-l pun am senzatia ca-i rup mainile..mama ei de iarna!!!

roxx iti raspund aici-tortul e tort snikers de la lsaura sava blog.

Noi de cate ori luam cosmonautul ..fifi vomita in ea

are loc inauntru destul
abia astept sa stam in tricoutz si fustitza..
pupici lu Robert bolnavioarul..Eu am luat rinathiol lui Mario..ii dau dimineata..seara robitussin..in 4 zile l-a curatat..dar trebuie baute muuulte lichide

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

ziki da ala, e de pe site-ul ala!! E delicios si usor de facut...
si acum ca am vb de torturi....

Tunde eu imi pun AMR 3 kg..dar ce ziceti daca maine e AMR 4kg si sapt viitoare AMR 5 kg????
Robert e tot febril siropuri nu vrea decat in lapte cu cacao/miere - ce nu mai vrea...la supozitor urla si laringita si urlat nu s epupa....si cum e doar 37.9 l-am bagat in cada, la apa calaie, se dixtreaza si poate scade temperatura..

apropo...soseta cu otet un mare FAS!

tunde one more thing! pune sutienul si noaptea, e mai comod si ajuta sa nu iasa mai incolo tzitzele din curte.

inca una - cine are copchil eventual agitat si n-are bouncer..sa va luati d ela gura sa cumparati!!! E super!! Ana saraca e total neglijata din cauza de Robert ..si toata ziua motzaie, rade, se leagana sdingura..doarme..etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Lori de care bouncer zici tu? Noi avem leagan din ala electric, dar mai mult de juma de ora pe zi (si asta cand e rabdator) nu-l ti in el!
Insanatosire grabnica la Robert!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Chiar asa fetele... i-a ziceti (exemplificati cu foto) ce jucarii/ centre de joaca/ leagane functioneaza la voi?!?

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

raportez o zi reusita; am scos buburuza afara pe la 12 fara un pic si mi-a dormit in carucior pana la 4 si cred ca dc nu o bagam in casa mai dormea, dar incepuse sa bata vantul si la mine in curte nu prea e dos; i-am tras coviltirul pe deasupra ca sa nu vina ganganii la ea, ca nu aveam cine sa o supravegheze si eu mi-am vazut de treaba, am facut curat, am spalat vreo 3 masini de rufe, am facut supica si friptura la cuptor; deci pot sa ma declar multumita

mamica fericita de puiut alexandra

cum a ajuns o minune mica in viata mea

Mergi la inceput

Irinuka uite modelul e de la firma asta
http://www.adverts.ie/babyroom-furniture/scenique-baby-bouncer/329195

avem un model "vacuta"alta culoare, ai vazut poze cred. cert e ca-i place, cateodata mai mult decat in brate. patrickutul tau e hotz, s-a marit si stie mai multe

Mergi la inceput