Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 13
angieangie spune:
Simo..parca tu spunei intr-o zi ca nu mananca Eduard decat 60-70ml..la felam patit si eu..mamanca 70..maxim 80 si se pune pe urlat..ce ai facut?mentionez ca sunt franta de la 3 pana la 9 dimineata a urlatofff...
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
gabivalceanu spune:
MADALINA, eu la bebele ista n-am lapte nici pe departe cum ziceti voi... Cu toate astea nici nu ma gindesc sa-i dau si LP, ia copulul in greutate... e bine! Dar la Ioana avrsm tone, ca o vacutza eram, sinii beton, dupa ce se satura Ioana inca tisnea fintinica... vei fi surptinsa sa auzi ca, desi era asa, n-am mult NICIODATA mai mult de 20 de ml... Deci nu inseamna ca n-ai!
Cu imbracatul... complicat. As imbraca-o mai lejer... dar ma gindesc ca ea nu se misca deloc, cum facem noi, in plus doarme. M-am pus in postura ei: eu as dormi acum pe-o banca, la umbra, imbracata doar in pulover fara patura? Si am ajuns la concluzia ca mi-ar fi frig...Cind va creste, va fi invers: eu voi sta si es va alerga, atunci ea va fi muult mai subtire decit mine, ca zic: ia sa alerg eu, mi-ar fi cald?
Pup.
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angieangie Simo..parca tu spunei intr-o zi ca nu mananca Eduard decat 60-70ml..la felam patit si eu..mamanca 70..maxim 80 si se pune pe urlat..ce ai facut?mentionez ca sunt franta de la 3 pana la 9 dimineata a urlatofff... cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011 |
da..a avut cateva zile in care nu avut chef de mancare.
n-am facut nimic..m-am dat si eu cu capu intr-una ca tine
am fost cu el la dr..a zis sa il las in pace ca isi revine,in rest n-are nimic.
l-a tinut vreo 4 zile..si-a revenit.
lasa-l in pace ca papa el,au zile mai proaste.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
ziki spune:
ne-am intors si noi cu catel si purcel (cum ne-om simti) din parc.
MADALINA eu am pierdut speranta ca se mai intorc neuronii, si deja ma bate gandul (ganduri am) ca nu oi fi avut eu destui inainte...
iata si de ce:
- am plecat ca o floare cu singura grija sa plece asta mic cu stomacul plin. In rest.. dupa mine potopul. Eu am iesit incotosmanata de ger, cu geaca groasa, Flavia la fel, in schimb am uitat paravanul de soare de la cosulet, cheile de la masina (in care era corpul caruciorului) si m-am dus chitita in parc, cand de fapt ma trimisese al meu la posta (de aseara + repetat azi dimineata) sa iau SI sa duc un colet...
cand am mers spre masina sa iau restul caruciorului si sa imi las cojoacele pe-acolo, era sa bag copilu intr-o tufa cu ramuri uscate fix cu fata in ele...
iar cand am ajuns in parc si mi-am odihnit marele fesier pe o banca, mi-am facut J-de cruci cu ambele maini pt ca deja obosisem in cate margini de trotuare am intrat de i-am facut copilului sa-i sara manutele in aer... mi-am pierdut skills-urile cu carutul. si mi-am jurat in barba ca data viitoare in wrap mergem!
asa ca, daca te poate ajuta, MADALINA exista catastrofic mai rau decat tine poti conta oricand pe mine.
iar odata ajunsa pe banca, langa mine am auzit o discutie intre doua babete:
- draga, asta mic deja sta pe picioarele lui, la 7 luni. il mosteneste pe fii-miu - la 10 luni mergea. bine, era si foarte dezvoltat (sic!) - avea 13 kile. maica-sa.. o slabanoaga amarata (si flutura a lehamite cu mana), a mers ABIA la un an...
13 kile avea fii-mea la 3 ani, in treacat fie spus
si tot abia la un an si ceva a mers si ea .. copii ne-dezvoltati, ce sa le ceri!
ce oameni bizari! si cand te gandesti, vorba lui DOLORESS ca ar trebui sa ne ingrijoram de obezitate, noi inca mizam pe "gras si frumos" si - culmea - sanatos ...
oricum, stiu ca o sa tot gasesc din astea. atata timp cat nu vorbesc cu mine, eu sunt zen. cand sosesc si sfaturile, ma infoi
Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
angieangie spune:
saru'mana de raspuns repede..ca eram panicata raual meu de ieri face asa,sper sa-i treaca repede..pup maxim si pe tine si pe Edu si Camelia
Citat: | ||
citat din mesajul lui Shines
da..a avut cateva zile in care nu avut chef de mancare. n-am facut nimic..m-am dat si eu cu capu intr-una ca tine am fost cu el la dr..a zis sa il las in pace ca isi revine,in rest n-are nimic. l-a tinut vreo 4 zile..si-a revenit. lasa-l in pace ca papa el,au zile mai proaste. Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010) 'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte' |
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
Irinukaaa spune:
Va pup dulce fetili!
Multumesc din suflet pentru urarile calde. Pe mine ma incearca un sentiment aiurea de tristete ca de obicei sunt inconjurata de prieteni de ziua mea {care sunt la Breaza si la Buc}. Tinand cont ca de-abia acum o saptamana am fost pe-acolo... nu era posibil sa mai mergem.
In acelasi timp ma simt asa fericita cand ma uit la puiul meu, de-mi vine sa zambesc mereu.
Vizita posibil sa primesc de la socrii care as prefera totusi sa stea la ei acasa, ca inca sunt suparata pe ei.
Bine macar ca va am pe voi!
Ce m-ati facut sa rad cu mamele, soacrele si vecinii vostri.
Chiar de cateva zile ma tineam si eu sa va intreb de suptul degetului si a pumnilor. Eu as prefera sa vrea suzeta, dar deloc n-o mai accepta. Eu am inceput sa obosesc sa-i scot mainile din gura, ca parca e teleghidat - le duce imediat inapoi. Oare sa mai insist?
Pe-al meu am inceput sa-l culc pe piciar. E mult mai usor decat leganatul si dansatul cu el prin brate.
Mi-a facut-o azi. Va ziceam ieri ca suspectez ca din cauza spatarului la carucior plange afara. Asa ca l-am pus azi in poziia semi-inclinat, copil linistit, totul ok. Pana s-a plicti omu' meu si a inceput maraiala. Aveam de gand sa-l las, doar sa incerc sa-l linistesc acolo. El nimic - plans si mai si. Luat in brate, mers 20 de pasi, copil adormit. Dau sa-l pun in carut, oracait de zor. Il iau sus, mai mers 100 m, copil adormit. Il pun jos, ne-am mai plimbat vreo juma de ora, trezit in oracaieli. Venit acasa cu copil in brate, carut impins si urcat 4 etaje pe jos ca nu merge liftul.
La un moment dat a inceput sa planga si in brate...
Nu stiu ce sa mai cred... Doar rasfat sa fie?
De imbracat eu ii dau body cu maneca lunga, pantaloni subtirei, salopeta de raiat/ blug de primavara si un pulovaras de obicei deschis. Plus caciulita subtire. Si eu imi tot pun intrebarea... e mult, e putin? Ar trebui sa renunt de tot la caciulita? Habar n-am. Ideeae ca nu l-am gasit deloc transpirat si nici rece...
Nu mai stiu ce trebuia sa mai zic, revin cu adaugari. Sunt prin zona.
Va pup!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul
ziki spune:
moaa, fetelor, LORICH si GEORGIANA, m-ati umplut de like-uri
saru mana, si voi toate sunteti niste scumpe si cu copii extraordinari!
Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
Irinukaaa spune:
Madalina, Ziki... sunteti mortale
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul
Lorich spune:
ca adusesi vorba , ziki ai tinut fata ascunsa atata timp!!! Este supera, expresiva si finuta. Deja mor dupa ea!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
anka-maria spune:
Hai c-am facut-o lata. A vomitat asta mic tot lapticul. Da' tot, frate, era imbaiat in lapte de sus pana jos, am schimbat si hainele si masa si tot. Si-am spalat si mocheta in 3 locuri.
Intrebare: acum cand am voie sa-i dau iar lapte? ca e burta goala la cat lapte a fost in jurul lui.