Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Neatza!
La multi ani Theo si Miha, sanatate si impliniri pe toate planurile!

Ana, Eva ta e o superba, de la mine, iar tu arati foarte, foarte bine, nu se vad deloc cele 9 kg. Multumim de avertismentul cu nea' indianu'. Din cauza celor ca el nu-mi place mie sa postez poze pe net.
Cand ai timp imi dai si mie reteta de pate? Il faci din ficat de pui?

Michelle mi-au placut tare mult pozele cu tricoul ala in care intra 2 persoane si cea cu papuceii (foarte sugestiva)

Oxidoni buna ideea ta cu pozele saptamanale, chiar se vede cum creste bebe si implicit, burtica

Babylicious arati foarte bine.

Anaemi imbracata, burtica ta pare tare mica. Sunteti o familie tare frumoasa!

Fecian, Lulusor, Dya si Roberta nici la voi nu se vad kg in plus, aratati foarte bine!

Babyblue asteptam sa-ti vedem si tie comoara si poate imi fac curaj sa pun si eu o poza sapt. asta, prima mea poza de gravidoasa cu bebe 2

Maria (27 nov. 2007) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Neatza! Lamulti ani Teo si Miha!!
Sa fiti sanatoase si sa aveti bebei frumosi si sanatosi!!!
Rammy tocmai vroiam sa intreb cum te mai simti dar vad ca ai raspuns deja .Sper sa iti treaca de tot durerile si sa te bucure miscarile lui bebe in fiecare zi!
Anaemi si eu am poze cu burta "pe afara", doar ca e mai mica , asa ca inapoi cu ele!!
Vad ca va confruntati cu insomnii , eu multumesc lu DD , inafara de faptul ca trebuie sa ma trezesc de 2,3 ori sa merg la baie , dorm pana la noua fara probleme , ca Cereline.
Florina , imi pare rau pt bunica ta , dar incearca sa nu te intristezi cu astfel de ganduri, stiu ca e dureros sa vezi suferind pe cineva apropiat , insa incearca sa te gandesti la binele lui bebe
Matza-rebela , eu mi-am dat seama ca tre sa fie bebe si nu gaze , pt ca "fluturasii" aceia erau jos , nu avea cum sa fie gaze acolo

22+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Crissy sanatate si sa speram ca o fi ultima raceala pana nasti
Florina imi pare rau de bunica ta, de asta nu-mi place batranetea, nu as suporta sa ma stiu neputiincioasa, e groaznic sa tot astepti ajutorul altora sau sa iti propui sa faci ceva si sa nu fii in stare.
In legatura cu dimensiunile colului nu va pot ajuta pentru ca nu mi-a spus niciodata cum e si nici eu nu am intrebat. Se poate masura la eco sau doar pe superba masa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Roberta, Matza Rebela, cum simtiti fetelor gazele alea? Eu am simtit fluturari numai de vreo 4 ori mai demult, si de aproape o saptamana, tot simt diverse bule mai jos de buric. Dar simt asa, cate una, poc... peste cateva secunde iarasi poc.

Numai ca eu sunt balonata tot timpul si sufar de partzuri , si parca mi-e teama sa ma bucur ca este bebe.

Ah, acum doua seri m-am mangaiat Razvan pe burtica, eram culcata pe spate. M-a mangaiat mai energic asa... si dupa aceea, am pus mana pe burtica si am simtit in palma ca si cand ar fi lovit cineva. Insa in interior, nu am simtit nimic. Am pus-o pe seama balonarii!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaruxi

Crissy sanatate si sa speram ca o fi ultima raceala pana nasti
Florina imi pare rau de bunica ta, de asta nu-mi place batranetea, nu as suporta sa ma stiu neputiincioasa, e groaznic sa tot astepti ajutorul altora sau sa iti propui sa faci ceva si sa nu fii in stare.
In legatura cu dimensiunile colului nu va pot ajuta pentru ca nu mi-a spus niciodata cum e si nici eu nu am intrebat. Se poate masura la eco sau doar pe superba masa?

mie mi-a masurat colul la eco..dar ma urcat si pe superba masa sa verifice..eu am conizatie asa trebuie sa mai verifice din cand in cand. eu zic ca daca mie mi s-a inchis colul bine si am si dragta aia de conizatie atunci nu are cum sa nu se inchida la voi chiar daca e mai scurt...imi dau si eu cu parerea

19+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Florina , eu deosebeam gazele de bebe , pt ca gazele le simteam mai sus, pocniturile alea erau in jurul buricului sau prin lateral si chiar mai sus , pt ca pe masura ce creste bebe , intestinele cu stomac cu tot se ridica, insa cand era bebe , pocnitura acea usoara se simtea mai jos de buric , chiar pe la bata chilotelului , sa zic asa. Deci nu aveau cum sa mai fie gazele asa jos. Uneori parca miscarea era ca o zbatere de muschi, pe masura ce a crescut , miscarile au devenit mai puternice si m-am convins ca era bebe , acu sunt adevarate "suturi" , intr-o seara i-a dat un "pumn " lui tati in obraz de s-a speriat

22+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

La multi ani sarbatoritele!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Anaemi si mie imi zice ca e nesigur picasa, cred ca e vizitat de niste hartuitori. Asta de ceva timp, dar pot sa vad pozele. Ma avertizeaza pt ca am licente microsoft si ei verfica tot.
Cred ca ar trebui schimbata totusi parola.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Michelle poza cu pauci ma emotionat foarte tare mi-am amintit de lectia din clasa I cand am invatat grupul "ghe" lectia se numea "ghetele si ghetutele" a fost prima lectie la care tin eu minte ca ma felicitat invatatoare ce frumos am citit si cu intonatie si mi-a dat nota 10 asa ca sper sa nu te superi dar am sa iti fur ideea abia astept sa termin munca sa merg azi undeva sa cumpar niste papucei mici si am si 2 teste de sarcina si punem si la tati si la mami in papuci plus ca noi am aflat ca sunt insarcinata exact in 6 dec de sf Niculaie...waw ori mi=au luat-o razna hormonii ori m-am inmuiat eu tare de tot

19+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Theosi Mihahegarthy Sa aveti parte numai de fericire si sanatate. Si un bebic frumos, sanatos si papacios

Rammy legat de constipatie...lasa clisma de o parte. Cel mai bun remediu, verificat de mine, de al meu cupil, e painea. Painea e esentiala in alimentatia gravidei (e chiar o norma...cam 7-8 felii de paine pe zi). Cel mai bine dimineatza 1-2 felii de paine cu unt/margarina si gem/miere (combinatia mortala) si o cana mare de lapte/ceai (300-400ml). Crede-ma in maxim o ora esti la toaleta.
Noi facem acum painea in casa (chiar ieri am facut 2 ca la noi painea se mananca rapid). Si eu de cateva zile nu mai facusem (dar nici paine n-am mai mancat). Asa ca azi dimineatza am luat ditamai felia (ca la bunica acasa), bagat margarina si gem si 2 cani de ceai...in nici juma de ora am ajuns de urgentza pe tron.
Incearca sa te tii de chestia cu 7-8 felii de paine ..o sa treaca o perioada de cateva zile ca organismul sa se reobisnuiasca (asta in cazul in care nu mancai paine inainte). Iar daca nu merge si nu merge mai bine foloseste supozitoare de glicerina (pentru bblusi) sunt mai sigure.

Gata, am facut ditamai tratatul de constipatie

Felicia,de pui Gabriel (23 Mai 2008) si 19+ cu bulina
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput