Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

La multi si fericiti ani Teo si Miha !

Fetelor , mie nu-mi mai merge picassa pe calc asta. Imi spune mereu ca e conexiune nesigura si daca dau sa fie exceptie , oricum nu-mi apare nici o poza, nimic si un scris alandala . Asa ca o sa ma pot uita sa va admir mai traziu putin, cand o sa deschid laptopul.

Lulusor , am sters burtica "la bec" ,pt ca prea eram singura cu bburtoiul gol si am zis sa pun si eu o poza mai imbracata (la "cererea publicului", pot sa o pun la loc )

Oricum, am fost aseara pe la Deichmann si mi-am vazut burtoiul in toata splendoarea lui ... si chiar ca este mare ! ... Da' mie-mi place!

mamutz, nu prea stiu ce sa-ti spun despre col. Doar sa faci repaus. Mie mi-a spus la eco de 22 sapt ca este lung si inchis, dar nu si cati cm are.

Babyblue, este cam aiurea cu vergeturile astea ca nici nu stii cand apar. Mie la prima sarcina mi-au aparut fix cu 2 saptamani inainte sa nasc.... si eram asa de fericita ca nu aveam nimic,dar uite ca au aparut cand ma asteptam mai putin.
Mai bine imi apraeau ca tie...macar stiam o treaba !

Dya, Felicia felicitari pt rez bune de la eco.
Felicia si bebele meu sta in aceeasi pozitie ca al tau ... cel putin asa era la eco de 22 sapt.... si-mi da la picioare in stomac,de zici ca joaca fotbal cu el !

squirrel, bafta le eco!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 23+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

THEO si MIHA sanatate multa si bebei mancaciosi si necolicosi.

Bafta la echo cele care aveti azi, asteptam vesti bune .

Eu am racit iar ...nu mai suport fratilor, sunt infundata peste tot, nu reusesc deloc sa dorm noaptea...m-am saturat...e deja a3a oara in sarcina asta cand racesc si ma gandesc cu groaza cat mai am. Si m-am facut si cat China , toata lumea ma intreaba daca sunt in 7 luni .

Crisspy, fericita de Razvi si 16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Adra si eu sunt treaza de la 3 ...si pana atunci am dormit asa de prost
...am stat si am cugetat!

Eu nu gasesc nici un nume de baiatcare sa-mi placa! Sunt multe nume frumoase, nume pe care le-am vazut si pe la voi, dar .... singurul care-mi place este Filip. Am zis ca o sa-i punem Filip al 2-lea .

Sotul spusese initial Teofil...neeeh!; apoi Dimitrie...mi-a placut dar mi-a trecut de el; Filip zice Petru .... NU "ma satisface" nici unul . mIe mai imi vine in cap Ioan Iacob (asta as putea spune ca-mi place...si chiar imi place), dar sotul ...bine si eu...vrem doar un singur nume pt ca asa o sa-i spunem fie doar Ioan fie doar Iacob...plus ca de fiecare date cand merg la biserica mi se fixeaza ochii pe Sf. Ioan Iacob... o fi vreun semn

p.s sa stiti ca azi mi-am notat ca sa nu mai uit ce tre' sa spun ; dar daca totusi am omis ceva...scuze

Acum ma duc sa fac putina treaba, apoi sa scot gargarita la plimbare si revin...

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 23+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza si de la mine burtoaselor!
La multi ani lui Theo si Miha!
Toate cele bune fetelor, si sa aveti parte de bebei frumosi si sanatosi

Anaemi, burta inapoi, te rugam pai trebuie sa o comparam cu a lui babyblue, ca tot ne ameninta ca e "cat un elefant", nu? a zis ca o sa aiba cea mai mare burta din odisee. Must see, must see
Fecian, imi pare rau ca bulina ta n-a vrut sa stea la eco, si imi pare rau ca ai avut parte de doctori asa de nesimtiti... observ din ce in ce mai mult ca diferentele (in acest sens) intre noi si ei - nu prea exista.
Legat de vergeturi - nu mi-au aparut inca, dar ma uit in fiecare zi dupa ele. Bine, ma si dau constiincioasa cu crema pe tot corpul. Imi cumpar din aia de la Sanosan, ca prea miroase misto
Bafta fetelor care au eco/amnio!
ps: vreau tort de la thaimeed si ciocolata calda de la babyblue
Ce frumos ar fi sa ne vedem toate la un tort... eh... vise
Va pup, lot of work to do, va citesc din umbra

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Theo si Miha multa sanatate si sarcina usoaraDin punctul de vedere al somnului sunt o norocoasa,dorm pana dimineata la ora9; burticile si asteptam vesti bune de la eco! 23+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

[red][red]LA MULTI ANI TEO SI MIHA

lulusor sunt mai ok azi mai am ceva dureri de buritca dar mult mai mici
anaemi nu esti singura cu burtica le vedere si eu am o poza asa cu burtica afara doar ca a mea nu e asa frumoasa inca

azi de dimineata ma trezit fi-mio am crezut ca am ceva crampe sau contractii dar pe cand am stat mai linistita sa imi dau seama dragul de el cred ca facea gimnastica de dimineata e prima data cand il simt asa mai tare ..daca as putea sa il scot sa il pup si sa il pun la loc ce frumos ar fi

19+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Buna dimineata fetelor!

Theo, la multi ani, sa ai un bebe sanatos!

Fecian, felicitari pentru eco. Nasol totusi ca nu iti spun masurile, macar aici le primesti pe hartie. Intre-adevar, mai bine iti faci eco cand vii in Ro.

Multumesc tuturor fetelor pentru felicitari pentru rezultatul de la ecografie. Sunteti f f dragute si atente!

Imi pare rau pentru cine nu se simte bine, insa o sa vedeti, o sa trecem toate cu bine peste perioada aceasta.

Pentru vergeturi, multumesc pt sfaturi. Eu am o piele mai atipica, este ff uscata, indiferent de anotimp, si indiferent de cei 2l de apa pe care-i beau zilnic, si asa era si inainte de a ramane insarcinata. Eu am vergeturi pe fund de la 13 ani. Am crescut cu ele, niciodata nu m-au complexat. Insa acum pentru cele de pe abdoment trebuie sa fac ceva. Asa ca m-am hotarat sa fac un cocktail din ulei de argan, ulei de migdale si ulei de masline. Trebuie ceva strong la pielea mea.

Fetelor, aseara am tras un picut de sperietura... Am fost la ai mei si am stat toata seara la taclale. La un moment dat bunica-mea pleaca la dus, si intrucat are mana rupta in urma unei cazaturi, mama statea cu ochii pe usa de la baie sa vada cand merge sa o ajute. Dupa vreo 20 min, ne dam seama ca bunica tot nu a iesit din camera, si cand se duce mama sa o vada, bunica iar cazuse, era jos si plangea saracuta. Ne-am cam speriat toti, ne-am gandit ca iar si-a rupt ceva. Mama si Razvan racneau sa ies din camera, ea plangea, mi se rupea sufletul. S-a tarat saracuta vreo 2 metri incercand sa se ridice singura.
Da fetelor, m-am gandit cand de greu trebuie sa fie cand te simti neputiincios, cand esti dependent de altii pentru activitati de rutina, gen facut dus, imbracat, mancat...

In fine... felicit toate fetele pentru rezultatele bune aflate in ultimele zile. As incerca sa va enumar pe toate, insa mi-e teama sa nu ratez vreuna si sa nu va supar!

Dau o raita sa vad noile poze cu burtici!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Thaimeed , LA MULTI ANI ! Petrecere frumoasa

Cred ca noi suntem veteranele pe-aici, si eu implinesc 37 in mai. N-am retinut daca la tine e primul bb ...

Eu sunt binisor, cam adormita si aglomerata cu munca, dar in rest destul de bine. Abia pe 28 martie am morfofetala, nu mai am deloc rabdare pana atunci ... De Florii ne facem planuri de concediu, vrema sa plecam o saptamana la Bran, ca pe urma, de la 1 mai, sotul o ia la plimbare pe "santierele" patriei si nu stiu cand o sa-l mai vad ... poate abia la nastere Asa ca am amenajat deja camera lui bb2, adica am mutat patutul si comoda la noi in camera (erau in camera lui bb1), urmand ca eu singura sa le pregatesc de primit musafirul mai aproape de eveniment.
Fii-mea e in continuare total impotriva ideii unui frate / sora, asa ca am lasat deocamdata deoparte munca de convingere.

Intreba cineva de patut: noua ni s-a parut cea mai buna alegere un patut de lemn, cu 2 pozitii la saltea (una mai sus, cand e bb mic, si una mai jos, cand creste, ca sa nu sara din pat) si cu grilaj care se coboara (tot din aceleasi motive). Avem si un pat pliant pt voiaj, dar sincer nu mi s-a parut comod, desi multi parinti il folosesc pe post de pat obisnuit; avea partea de jos cam instabila, adica erau niste scandurele cam fragile asezate peste un X din bare, nu mi s-a parut comod pt bebe, plus ca nefiind reglabil, ar fi trebuit sa ma aplec pana jos sa-l iau pe bb si sa-l pun, ceea ce la durerile mele de mijloc ar fi fost exact ce-mi trebuie !

18+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

lA MULTI ANI MIHA !!!!

_

18 + Arianna-Maria [/purple]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Neatza fetelor,

Am intrat si eu sa transmit LA MULTI ANI sarbatoritelor Thaimeed si Miha. Sa fiti sanatoase si fericite si sa aveti parte numai de bucurii.

Fecian: bine ca e bb bine, iar daca era o problema cu placenta sau colul, cred ca ti-ar fi semnalat-o ei.

V_florina: imi pare rau ca e greu cu bunica ta, dar asa-i...la batranete ajungi sa cam depinzi de altii, dar noi trebuie sa avem grija de batrani. Sa fie sanatoasa si sa se bucure de stranepoti :)

In rest, eu cu somnul clar n-am probleme. Doar ca dimineata la 7 cand suna ceasul sa merg la munca, asa as mai dormi putin...

Daca nu mai intru azi, intru maine sa va zic ce-am facut la dr, si cum e de fapt cu colul meu.

Va pup, si sa aveti o zi minunata!

22+ cu

Mergi la inceput