Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaruxi

Crissy sanatate si sa speram ca o fi ultima raceala pana nasti
Florina imi pare rau de bunica ta, de asta nu-mi place batranetea, nu as suporta sa ma stiu neputiincioasa, e groaznic sa tot astepti ajutorul altora sau sa iti propui sa faci ceva si sa nu fii in stare.
In legatura cu dimensiunile colului nu va pot ajuta pentru ca nu mi-a spus niciodata cum e si nici eu nu am intrebat. Se poate masura la eco sau doar pe superba masa?

Maria (27 nov. 2007) si 22+

Pe superba masa (numai pot de dragul ei) iti verifica doar consistenta si daca e inchis pe exterior, pt masurarea lui iti face eco transvaginala. Cu ocazia asta i+am vazut si matele lui bebe. Are burtica langa col si se vede tot la eco transvaginala. Apoi mi+a facut pe burta normal. Si colul meu e lung (3,9), inchis si tare dar din cauza contractiilor..., sper sa ramana asa. Apropo, cand spuneati ca sunteti balonate, simtit burtica tare si pielea f intinsa? Ca alea sunt tot un fel de contractii.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Eu am scapat de superba masa pana acum, nu stiu cum s-a facut, la sarcina trecuta nu m-a pasuit nici macar o consultatie. Foarte caraghioasa a fost fii-mea care l-a intrebat pe doctor ce face cu masa aia cu roti, se plimba cu ea?
Colul mi-l masoara la eco, e bine, lung, cam 4 cm si inchis

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Eu am scapat de superba masa pana acum, nu stiu cum s-a facut, la sarcina trecuta nu m-a pasuit nici macar o consultatie. Foarte caraghioasa a fost fii-mea care l-a intrebat pe doctor ce face cu masa aia cu roti, se plimba cu ea?
Colul mi-l masoara la eco, e bine, lung, cam 4 cm si inchis

blog

supe tare fica ta ce ia raspuns medicul ?

19+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

hello burtici
vreau sa va zic ca la mine merg doar supozitoarele ...chiar daca iau si magne b6 pa langa astea nu au nici un efect , dar cu supozitoarele in max 2 min ma simt altfel
Legat de patuturi , noi am vazut deja unul pe net de la Graco de care am fost foarte multumiti si ca pret si ca il putem folosi pana cred ca aproape de scoala ( daca o rezista ), este pe 2 nivele si grilajele se pot da jos si ramane pat normal, pretul deasemenea ne-a incantat 450 ron
La multi ani Miha si Theo ! sa fiti sanatoase, fericite si fiecare dorinta sa devina realitate
Noptile deja au devenit insuportabile, zau, imi vine sa ma bat singura, de la 4 am stat si m-am uitat pe pereti, trageam de mine sa mai stau in pat macar pana la 6-7 , am reusit cu greu, dar si daca stau asa imi activez parca gargaunii si numai ganduri negre imi vin in minte ...poate si pentru ca abia astept eco maine , sa il vedem pe bebe , sa speram ca lucreaza subconstientul
Fetele ce au facut amnio , daca se poate , imi puteti spune cat a costat ?

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

La multi ai Theo si Miha , sa fiti sanatoase si bebeii sa vina cu bine si sanatate pe lume!

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika
Cred ca noi suntem veteranele pe-aici, si eu implinesc 37 in mai. N-am retinut daca la tine e primul bb ...
Ba pardon, eu am facut 37 de Craciun, asa ca mie tre' sa-mi ziceti tanti. Dar parca din prezentari retin ca avem si mamici de 38-39 de ani. Sanatoase sa fim, ca suntem tinere cu toatele (OK, unele putin mai tinere ca altele).

Citat:
citat din mesajul lui oxidoni
In rest, eu cu somnul clar n-am probleme. Doar ca dimineata la 7 cand suna ceasul sa merg la munca, asa as mai dormi putin...
Lucky you, la mine suna ceasul la 5 sa merg la serviciu, si nu o sa am nici concediu prenatal...

Anaemi, sa stii ca si eu sunt foarte indragostita de numele Filip (dar scris Philip, sa se "asorteze" cu Sophia). Imi permit sa-ti sugerez unele nume care de asemenea sunt biblice si mie imi plac mult: ce zici de Luca, Marc, Matei?

Felicia, trebuie sa te contrazic in sfatul cu painea in combaterea constipatiei. Nu pun la indoliala ca functioneaza la tine, dar daca painea nu este integrala, neagra sau cu adaos de tarate, nu vad cum ar ajuta digestia. Deci practic fibrele ajuta disgestia, nu painea in sine. Chiar ca este recomandata limitarea consumului de paine alba/rafinata, care aduce doar aport sporit de carbohidrati ("empty calories"), care promoveaza constipatia, diabetul gestional si hraneste Candida in organism! Mai sanatos si sigur este iaurtul/chefirul cu probiotice, fructe, suc de mere si miere, etc!

Va pup pe toate si aveti grija de voi.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 17+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

La multi ani ani, Miha si Theo! Sa fiti fericite, iubite si sa va cresteti linistite copilasii!

Carmen, pateul il fac din ficat de pui sau de curcan
2/3 din cantitate ficat
1/3 carne de pui, piept sau pulpita dezosata
Se fierb separat, apa de la ficat o arunci, carnea se fierbe cu condimente (foi de dafin, boabe de piper, busuioc, eu pun ce am prin casa). Scoti carnea din apa dar pastrezi supa respectiva.
Se pune ficatul si carnea in blender, se adauga un ou fiert sau numai galbenusul, (eu il pun pe tot) si unt (cam 1/3 din pachet). Se blenduieste si se subtiaza cu supa de pui. Potrivesti de sare, mai adaugi unt daca ti se pare ca e cazul, asa fierbinte trebuie sa aiba o consistenta cam de maioneza, daca il pui in frigider se mai intareste.
Nu am cantitati, n-am masurat niciodata, eu il fac din ochi, dar n-ai ce sa gresesti. Sa faci putin, maxim o tavita din aia de ficatei, poti pune si doua oua, nu-i nicio problema. Pastrezi 2-3 zile in frigider, in cutie cu capac.
Eva nu prea mananca, ea nu se omoara dupa carne, cu exceptia gratarului, dar mancam noi, mai ales ta-su. Eu n-am mai cumparat pateu de ficat de 5-6 ani, nici nu se compara cu asta facut in casa

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Pe mine dr m-a anuntat de la inceput ca o data facem eco , o data facem control pe masa (aici cred ca s-a speriat de fata ce am facut-o ) ...si a inteles apoi ...abia a putut sa imi faca controlul pentru ca nu ma puteam relaxa sub nici o forma

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Fecian crede-maca asta mananc in fiecare dimineata de cand sunt gravida ,lapte cu cornuri lapte cu paine cu unt si gem dar degeaba am perioade cand nu si nu ...acum sa nu crezi ca fac clisma zilnic fac exact cand simt ca explosez dar fffff rar acum ma chinui cu supozitoarele uneori merg alteori nu...o sa renunt la clisma daca ziceti ca nu e buna mai bine nu mai risc.

Anaemi, Krissy si mie imi place Matei pana acum e numele la care m-am oprit Matei inseamna dar de la d-zeu si Matei-ul meu din burtica cam asa e dar de la d-zeu

19+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

Anaemi, sa stii ca si eu sunt foarte indragostita de numele Filip (dar scris Philip, sa se "asorteze" cu Sophia). Imi permit sa-ti sugerez unele nume care de asemenea sunt biblice si mie imi plac mult: ce zici de Luca, Marc, Matei?

Va pup pe toate si aveti grija de voi.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 17+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Sunt foarte frumoase numele, noi am preferat scrierea romaneasca pentru ca stam aici deocamdata, dar daca vreodata vom pleca sau va pleca baiatul cand va creste, numele va fi usor de pronuntat si in alte tari.
Probabil noi o sa-i mai adaugam si Costin, pe Eva o mai cheama si Elena si vor avea aceasi zi de nume, care pica aproape de vara, motiv de sarbatorit cu prietenii cand vor fi ei mari si vor iesi la plimbari, gratare sau cum o mai fi moda atunci

Mie imi mai place si Tudor, Iustin, Mugur si Anton dar sotul le-a respins din motive numai de el stiute

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Si mai am o noutate. O sa nasc prin cezariana. Acum bine sa fie pentru bebe si la termen, ca in rest nu conteaza. Pe bebu meu o sa il cheme Necatrie si la inca un nume ne mai gandim.

22+

Mergi la inceput