Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(29)
Raspunsuri - Pagina 19
adra_bell spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramyy
supe tare fica ta 19+![]() 2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :) |
ca se plimba cand e singur, altfel le plimba pe mamici:))
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
ramyy spune:
si Tudor inseamnta Darul lui D-zeu si eu pendulez intre numele astea
Matei si Tudor.![]()
19+
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
Ireth spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexia_ada N Fetele ce au facut amnio , daca se poate , imi puteti spune cat a costat ? ![]() 17+ cu ![]() |
de ce, probleme gogule?
Pe mine luni nu m-a controlat pe masa. m-a intrebat cum ma simt, i-am zis ca bine, doar ca ma supara spatele... am obs ca face control la tipele care se plang de dureri de cap, si alte simptome pe care ea le considera problematice. De ex. data trecuta ma durea capul de la atata asteptat, imi crescuse si tensiunea, mi-era frig, si m-a dus fuguta fuguta pe masa. luni eram insa toata un zambet (pe motiv ca in sfarsit intru si eu!!
La faza cu constipatia - si eu ma lupt din cand in cand cu ea - cred ca o sa incerc varianta "un pahar de lapte" ca eu am intoleranta la lactoza si cam dupa 10-15, max juma de ora e revolutie la mine
Noroc cu voi, ca eu nu m-am gandit pana acum
In alta ordine de idei, mi-e pofta de paine cu unt si cu gem... mmm...

19+
Ireth spune:
mamutz, de ce trebuie sa nasti prin cezariana? asa te-a sfatuit doctorul, ceva probleme?
19+
alexia_ada spune:
Ireth , ma documentez ...sa vedem, cum iese triplu test , vreau sa fiu pregatita ca stiu ca se face pana la 18 sapt , deci nu as avea prea mult timp sa strang banutii
17+ cu 
v_florina spune:
Pe mine nu m-a controlat deloc pe masa de cand am ramas insarcinata, cu exceptia primei vizite. Chiar si cand am sangerat saptamana trecuta nu m-a controlat pe masa. Doar eco intravaginala sa vada cum este colul.
Am vazut ca cineva a pus la mine caruciorul albastru/ O banuiesc pe Fecian, asadar multumesc 
_
17+
ramyy spune:
| citat din mesajul lui alexia_ada Ireth , ma documentez ...sa vedem, cum iese triplu test , vreau sa fiu pregatita ca stiu ca se face pana la 18 sapt , deci nu as avea prea mult timp sa strang banutii 17+ cu ![]() |
eu am platit 2000lei dar la clinica privata la spital era 1000lei
19+
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
Ireth spune:
| citat din mesajul lui alexia_ada Ireth , ma documentez ...sa vedem, cum iese triplu test , vreau sa fiu pregatita ca stiu ca se face pana la 18 sapt , deci nu as avea prea mult timp sa strang banutii 17+ cu ![]() |
Eu stiu ca amnio se poate face pana prin sapt. 22-23. Sa ma contrazica cineva, daca stie sigur.
Plus ca o amnio nu se face - in Bucuresti cel putin - de pe o zi pe alta. Trebuie programare, pentru ca sunt putini doctori care fac, si de obicei sunt ocupati... eu cel putin asa stiu.
19+
alexia_ada spune:
sa nu vb cu pacat , daca o sa fie cazul la noi , dr mea face amnio oricum , deci nu s-ar pune problema sa imi faca programare...cred ca imdiat mi-ar zice hai la spital ....eu stiu ca se face intre 16-18 s
17+ cu 
Ireth spune:
A, si inca o chestie legata de amnio pana la 22-23 saptamani.
Motivul pentru care se poate face pana atunci este ca apuci sa faci eco morfofetala de trim II unde se pot vedea anumite malformatii. Daca exista suspiciuni - se face amnio.
Nu?
19+