Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Ireth , ma documentez ...sa vedem, cum iese triplu test , vreau sa fiu pregatita ca stiu ca se face pana la 18 sapt , deci nu as avea prea mult timp sa strang banutii

17+ cu

eu am platit 2000lei dar la clinica privata la spital era 1000lei

19+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

multumesc frumos daca cumva am sa am nevoie de mai multe detalii apelez ( sper sa nu)

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Ireth , ma documentez ...sa vedem, cum iese triplu test , vreau sa fiu pregatita ca stiu ca se face pana la 18 sapt , deci nu as avea prea mult timp sa strang banutii

17+ cu

Eu stiu ca amnio se poate face pana prin sapt. 22-23. Sa ma contrazica cineva, daca stie sigur.
Plus ca o amnio nu se face - in Bucuresti cel putin - de pe o zi pe alta. Trebuie programare, pentru ca sunt putini doctori care fac, si de obicei sunt ocupati... eu cel putin asa stiu.

19+

medicul meu a zis ca cel mai sigur e in sapt 18-20 e cel mai mic riscul de avort...rezulatul analizei dureaza 3 sapt...avort medical in caz de ceva se poate face pana in sapt 24.
v-am zis exact ce mi-a zis mie medicul eu m-am interesat de toate variantele.

19+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

buna fetelor!

la multi ani pentru sarbatoritele noastre!!!

am facut azi dim pe fuga cateva poze, le-am suit pe net.:) nu eram balonata de dimineata, deci burtica e mai mica decat e seara. seara e burtoi.:)

n am apucat sa va citesc din urma..pup

_

Babyblue va pupa pe toti!!
17+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Ce faceti fetele? Eu astazi am avut cam mult de munca asa ca nu am apucat sa intru dar acum incerc sa recuperez...

Anaemi pune poza cu burtica inapoi, eu sunt foarte mandra de burtica mea si banuiesc ca si tu deci.....pune poza !

Dya ne bucuram ca ai revenit, iti sta foarte bine cu noul look

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 24+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Si eu votez pro poze burtica, Ana Maria!
Si burtica ta e dragalasha tare, Babyblue!!
Va si o sa incerc iar sa fac capitol nou !

21+ cu

Bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Babyblue ai si tu in sfarsit burtica

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 24+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Deeeeci... la cererea publicului am pus doua poze cu burtoiul Noi noute, calde caldicele ....facute cam acum juma' de ora facute by myself...deci nu dati. Una e la bec, una e la soare

Krissy, imi plac numele sugerata, doar ca parca majoritatea baieteilor pe care-i cunosc sunt Luca, Matei (si un baietel Marc)...deci pica.

Plus ca v-am zis ca am o fixatie pe Filip si pe Ioan Iacob....offf...daca era fetita era super usor

A! Apropo...acum vreo doua zile mi s-a nazarit ceva.... cred ca dupa bebe baietel o sa mai vreau si un bebe fetita ...nu e batut in cuie, dar cine stie ce mi s-o mai nazari peste cativa ani;asa ca iau in calcul si varianta asta. Plus ca mi-ar placea sa fie 2 si 2, plus ca mi-e asa de drag de Anastasia cand o vad cu codite,rochite,fustite...fitze

In ceea ce priveste constipatia , in sarcina asta , super surprinzator, nu am avut probleme. Dar eu dimineata mananc cateva prune/caise uscate + un pahar de apa si in juma' de ora...gata. Sau mai merge cu pere, la mine.

Cu toate astea, am facut (iar) niste hemoroizi, de toata frumusetea . Pur si simplu imi este groaza de ei. Groa - za !

Cand l-am nascut pe Filip am facut niste monstruozitati de hemoroizi si extraordinar de durerosi. Va spun ca cel putin in prima noapte nu am putut sa dorm din cauza durerilor provocate de ei. Epiziotomia era bomboana, pt ca nici macar nu o simteam din cauza lor.

Mi-am promis atunci ca nu o sa mai spun in viata mea "Ma doare-n fund" (scuze ). Va spun sincer ca nu mi-e frica de nastere cum mi-e frica de ei.

Azi am avut limbarita

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 23+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput