Mar-Apr(181) Hai aZaZ! Bravo koko1, Ailed, georgy!
Raspunsuri - Pagina 9
giuliaa spune:
FELICITARI GEORGYIULY, BINE AI VENIT BEBE SEBASTIAN
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si
34s+ cu
Nicoletta
Stefana spune:
Revin sa spun ca am vazut bebeii lui Viss si sunt ABSOLUT MINUNATI! Viss, esti o norocoasa. Sa fiti sanatosi cu totii!
Si fetita lui Stefy este delicioasa! O ciprioata adevarata ![]()
Stef
37+ cu
Tudor Stefan
AMR 10 zile!!!!
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
madutza_bra spune:
Felicitari georgiuly !!!

Legat de unghii eu le-am avut rosii
si nu mi-a spus nimeni nimic. Mi-a prins si carligul ala de deget pt puls.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
rhynna spune:
Buna fetelor.
Viss bun venit acasa.M-a emotionat profund povestea nasterii tale.Am plans.Sa va dea Dumnezeu Sanatate multa s sa va bucurati de cele doua minuni.I-am vazut pe Picassa.Sunt superbi amandoi 

.
Spiridusha la fel.Un copil frumos foc 

Felicitari Georgyiuly,Yony.Va doresc copil neplangacios necolicos si bataios cu tzatzuta.![]()
Ce mai cu odiseea asta numai copii superbi.Sa speram ca asa va fi pana la capat cu nasteri finalizate cu succes si fara evenimente tragice.
Azi am fost la cantarire.Avem 4.260 
si suntem bucurosi ca de o saptamana si ceva am mancat numai la tata cu 3-4 exceptii noaptea cand nu se satura.Speram ca ajungem si la productie suficienta de san astfel incat sa se sature.
Sambata am fost la targ de unde am luat scaun masina carusel si o jucarie de la Baby Ono care se trage dintr-un capat si se face ca un acordeon si canta .Dar nu o baga in seama deocamdata.E achizitionata mai mult pentru a o pacali sa doarma si sa-i distragem atentia cand suntem la masa de ex.Caruselul e ceva mai interesant pentru ea ca se invarte si sta si se uita la el.Cred ca mai e de asteptat pana o sa bage in seama jucariile
.Eu sunt nerabdatoare.As vrea sa le faca pe toate azi.Daca se poate sa si mearga ar fi bine
.
Ma duc sa citesc din urma ca am ramas cu acest capitol restanta.
Va ofer tuturor in dar niste ghiocei si niste toporasi asa ca de primavara.Iubesc vremea asta.Nici n-as mai sta in casa parca.Hai mai taiati-mi degetele de pe tastatura ca uite cat ma intnd.

Mami fericita de
Sophie Elena
SSABrya spune:
strumphy si eu am de cateva zile aceleasi probleme ca si tine. La sarcina cu Bry am avut arsuri groaznice cam de la 5 luni pana am nascut. De data asta am crezut ca am scapat dar vad ca m-au luat si pe mine acum. Sunt nasoale rau.
Mie dr mi-a spus sa iau malox, pastile masticabile, dar m-am saturat de gustul lor si mi-a dat sa iau malox solutie, care de asemena mi s-a parut groaznica si asa ca nu mai iau nimic.
viss bebelusiii tai sunt minunati. Nu stiu de ce dar ma impresioneaza tare mult.
Celelalte mamici sa stiti ca si voi aveti niste copii minunati, nu vreau sa fac deosebire, ca doar si eu sunt mama. Dar povestea lui viss ma impresioneaza tare mult. Poate si pentru ca a trecut prin multe incercari si stilul ei de a povesti. dar efectiv mi-au dat lacrimile cand am citit postarile ei si cand am vazut poze cu bebicii. Nu mi s-a mai intamplat asta decat atunci cand am nacut si eu.
Si toate cele care deja ati adus un suflet pe lume, nu-i asa ca nu exista sentiment mai sublim decat sa iti vezi bebelusul?
M-a apucat asa o stare... nici nu va pot descrie... dar cine a fost in situatia mea sigur ma intelege![]()
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire
35+ , adica Ayanna Stefania
AMR max 30 de zile
am produse la Bazar
SSABrya spune:
FELICITARI GEORGYIULY, BINE AI VENIT BEBE SEBASTIAN
FELICITARI YONY, BINE AI VENIT BEBE SARA
FELICITARI MEDEEA, BINE AI VENIT ELENA MARIA
hHAI AZAZ
HAI AILED
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire
35+ , adica Ayanna Stefania
AMR max 30 de zile
am produse la Bazar
ioanna16 spune:
felicitari georgyjuly, sa dea DD ca bebe Sebastian sa fie sanatos, mancacios si fara colici.

33 +
AMR max 7 saptamani !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
bulina_mica spune:
Buna mamici si burtici!
N-am mai intrat demulta vreme, dar vreau sa felicit toate mamicile, aveti puiuti superbi, am vazut pozele, am pus si noi cateva.
Intrebare: in timpul alaptatului avem voie sa ne vopsim sau tot fara amoniac? (anaxena poate sti tu)
Si cele care alaptati ce mai papati, ce nu aveti voie? Ca pediatrul meu mi-a interzis o gramada.
In rest noi suntem bine, papam, dormim si ne plimbam. Cel mai mult ne place baitza (momentul preferat al zilei) Stiu ca vb fetele la odiseae de ian-fabr de niste colacei speciali, sa se comande impreuna, voi nu stiti nimic?
Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian
rhynna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bulina_mica Buna mamici si burtici! N-am mai intrat demulta vreme, dar vreau sa felicit toate mamicile, aveti puiuti superbi, am vazut pozele, am pus si noi cateva. Intrebare: in timpul alaptatului avem voie sa ne vopsim sau tot fara amoniac? (anaxena poate sti tu) Si cele care alaptati ce mai papati, ce nu aveti voie? Ca pediatrul meu mi-a interzis o gramada. In rest noi suntem bine, papam, dormim si ne plimbam. Cel mai mult ne place baitza (momentul preferat al zilei) Stiu ca vb fetele la odiseae de ian-fabr de niste colacei speciali, sa se comande impreuna, voi nu stiti nimic? ![]() |
buna bulina.in legatura cu coleceii sa stii ca eu am comandat la fetele din ian-febr.si tre sa il ridic .ma costa 27 ron cu ridicare personala.nu stiu de unde i-a comandat dar pot intreba.daca mi-l trimitea prin posta ma mai costa 2.5 ron.si mai era un comision bancar ceva...de 3 ron parca nu mai stiu exact.
in legatura cu alaptarea eu am cartea aia Mama si copilul si acolo scrie ca e o mare greseala sa se renunte la fructe si legume...probabil din cauza lipsei vitaminelor atat pentru mama cat si pentru copil..ca in lapte daca nu mananci nici un/o fruct/leguma nu sunt vitamine prea multe pentru copii.
Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian
Mami fericita de
Sophie Elena
stefyapost spune:
salutari fete frumoase??

felicitari noilor mamici

....bebici sanatosi si papaciosi..
intrebare pt fetele cu cezariana...ati avut asa mari dureri de spate dupa???? ca eu simt ca nu ma tin picioarele din cauza durerilor

cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 40

AMR FOARTE PUTINE ZILE