Mar-Apr(181) Hai aZaZ! Bravo koko1, Ailed, georgy!
Raspunsuri - Pagina 8
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antguess madutza_ bra, da-o incolo de casa ca nu o sa cada peste tine, odihneste-te daca te simti obosita si nu te uita in jur:) eu asa as face sa iti traiasca micutii si sa fie fericiti:) AMR:6 SAPTAMANI Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 8 |
ai dreptate

, dar in momente din astea chiar m-ar relaxa sa fac ceva munca fizica in casa sau gradina...Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
SSABrya spune:
| citat din mesajul lui irinuca05 Neatza fetelor! Ce vorbarete ati mai fost in weekend! Am si eu nevoie de o informartie repede! Vine acum la mine o tipa sa-i puna surorii mele unghii false cu gel. Si vreau si eu!!! Stiti cumva, am voie sa-mi pun gel pe unghii? Am inteles ca la spital se pune un senzor pe deget pt monitorizare (nu stiu daca si Municipalul face asa). Si ma gandesc ca poate nu se inregistreaza bine din cauza gelului. Fetelor care ati nascut, ati avut gel/acryl pe unghii? 35+ AMR 5 saptamani |
eu am avut si la prima nastere si am si acum.
cand am nascut la medlife nu mi-au pus nimic pe deget, desi e parivat, la municipal nici atat nu cred ca ne va pune ceva.
si anul trecut am facut o anestezie totala si am avut gel pe unghii si tot nu mi-au zis nimic.
Tot ce stiu e ca ar fi bine sa fie unghia libera, adik fara oja colorata, sau macar cele de la picioare pt ca in timpul anesteziei se uita la patul unghiei. Din ce am inteles eu daca se intampla ceva se albesc unghiile sau ceva de genu.
Eu la prima nastere am avut unghiile portocalii si la maini si la picioare, si atunci am aflat ca ari fi indicat, dar...
daca iti pui gel transparent si iti faci un french eu zic ca este ok. Asa am si eu unghiile.

Si ce bine ar fi daca ne-am intalni in spital, poate avem noroc si nastem amandoua odata
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire
35+ , adica Ayanna StefaniaAMR max 30 de zile
am produse la Bazar
giuliaa spune:
Simona, si Giulia a avut in primele saptamani o scurgere urata ca i se lipeau pleoapele la un ochisor. Eu am folosit Vitabact, ii puneam cate 2-3 picaturi in ambii ochisori si daca unul nu avea nimic. E o solutie antibacteriana care nu contine antibiotic. Problema e ca atunci nu se gasea in Romania si eu mi-am cumparat de afara. Nu stiu daca acuma nu a aparut. Sau cere ceva care sa nu aiba antibiotic de la farmacie ca e mai bine sa il eviti antibioticul.
Am vazut ca iar ati discutat de buric. Eu am pus rivanol pe fasa sterila si pana a picat buricul am lasat acolo tamponul cu rivanol, iar dupa ce a picat doar ii curatam locul tot cu rivanol dar nu mai lasam acolo tamponul cu solutie. S-a vindecat f bine.
Stefy cum mai esti cu lapticul? Ai reusit sa mai decongestionezi sanii? Trebuie neaparat sa reusesti ca e pacat ca ai lapte mult si trebuie sa ii dai LP la scumpica ta. Si laptele asta de la inceput e plin de anticorpi si ii face tare bine.
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si
34s+ cu
Nicoletta
SSABrya spune:
| citat din mesajul lui Happiness_4_us Neata! Felicitari mamicilor proaspete si bun venit pe lume bbcilor! ![]() Catank, ai luat anason, fenicul, chimion la pliculete? Ca mie mi- a luat sotul fructele de anason.... Si trebuie pus cu lingurita, masurata cantitatea etc. Mi- era mult mai usor daca era ceaiul la pliculet. Daca ai luat la pliculete zi- mi si mie te rog de unde ai luat, sa- l trimit azi sa- mi ia si mie. Merci mult. ![]() Va pe toate!Mamica de Andrei si Maria |
eu am luat la pliculet de la Plafar.
Este 15 lei cutia cu 20 pliculete si sunt toate amestecate intr-un singur pliculet. Pun 1 pliculet la 500-600 ml apa.
Ceaiul se numeste Raze de soare bebelusilor. Dar daca intrebi de ceai pt alaptare ti-l arata acolo.
Asta e si pt alaptare si pt bebelusi. Este f aromat si bun la gust.
Si este si singurul ceai pe care il bea Bryanna, in rest nu ii place nimic.
am produse la Bazar
SSABrya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui catank
Multam de intrebare! La fel sunt, nu stiu ce se intimpla.... am luat tot ce era posibil, nasul vesnic infundat, gitul uscat si buze la fel...respir numai pe gura zi/noapte. m incercat fel si fel de picaturii ptr inhalatii, am ajuns sa maninc si hrean dat pe razatoare amestecat cu miere...ma gindeam ca ma apuca contractiile fiind foarte tare... NIMIC nu merge! Ser fiziologic sau apa de mare ....sunt ''apa de ploaie'' pt ce am eu nevoie...deci fara efect. Sunt multumita ca nu tusesc, nu ma doare capul, nu am temperatura...doar nasul infundat...atit. De la ce o fi ... nu-mi inchipui? ce raceala sa fie asta? ![]() Dar supravietuiesc!!! Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 37+ |
eu am patit-o asa cand aveam 3 luni de sarcina. si stiu cum te simti. a fost groaznic si nu puteam sa iau decat paracetamol si picaturi in nas la greu. Altceva nu m-a ajutat.
Si tot m-a tinut o saptamana.
am produse la Bazar
SSABrya spune:
| citat din mesajul lui lalely07 Fetele voi ce interfoane folositi/aveti?? Eu ma chinui de cateva zile sa culeg informatii si nu stiu efectiv ce sa aleg sa cumpar!As vrea camla 200 ron dar sa fie si ok,sa nu bruieze si sa aiba ceva raza de actiune.Puteti sa-mi recomandati ceva ?? 34+ DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! AMR 6 saptamani!!!! |
eu nu am avut interfon si inca nu stiu daca imi voi lua, dar fina mea are pt bebelul ei. Stiu ca este de la Primii Pasi si l-a cumparat anul trecut, zicea ceva de 1mil si ceva, nu mai stiu sigur. Din cate am auzit-o pe ea era bun. Cica l-a folosit cu succesc. Dar mi-a spus ca trebuie sa fie si liniste in camera daca vrei sa auzi bebelul. Daca ai tv dat drumul sau muzica nu il auzi.
Nu pot sa te sfatuiesc prea mult ca nu cunosc.
Insa, ti-am spus din ce am auzit.
Si daca vrei ceva sa nu interfereze si cu raza mare de actiune, pai.. si banii sunt pe masura de la 400 in sus, din ce am vazut eu.
Tocmai de aceea deocamdata,eu zic pas...
am produse la Bazar
AllyLaur spune:
A nascut georgyjuly!!!
S a nacut bebe Sebastian Andrei la 0.18 , dupa o ora de travaliu foarte intens, 3.470 kg.
Ally ,
Eduard 37 sapt bebe
AMR 3 saptamani MAXIM !!! 
giuliaa spune:
Lalely si eu am interfon de la Well si sunt multumita. A costat cam 90 lei sau asa ceva (sub 100 sigur) si l-am luat din Auchan. Functioneaza bine, se aude bine in el, dar daca il bag in priza bruiaza rau si baraie. In schimb cu baterie daca il folosesti nu ai treaba.
Stumph, cu arsuri ma laud si eu. Indiferent ce mananc si la ce ora mananc. Cand ma pun la orizontala mai ale ma arde de numa. Si cand ma gandesc ca la Giulia nu am avut nici o zi de arsuri 
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si
34s+ cu
Nicoletta
Stefana spune:
Helloooooo!
Ieri n-am fost deloc intr-o dispozitie buna si de asta n-am intrat. M-am si plimbat putin, ca e pacat de vremea asta sa stau in casa.
Voiam sa va zic ca am fost la dr si am si eu o data stabilita: 24 martie!!!, asta daca va vrea bebelinul sa stea pana atunci, cand va avea 39s1z. In rest e ok, marisor, are cca. 3500 g si un capusor de 10,16 cm
, dar e tot in prezentatie pelviana si zicea dr ca oricum sunt erori mai mari de masuratoare in aceasta pozitie. O sa vedem. El sa fie sanatos, in rest nu mai conteaza nimic.
Sa o felicit pe IONY:

FELICITARI IONY!!!!

si sa incurajez fetele care nasc astazi:

HAI DELIA, HAI AZAZ!!!!

SI MA DUC SA CITESC DIN URMA.
Stef
37+ cu
Tudor Stefan
AMR 2 saptamani 
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
miki1979 spune:
felicitari georgyjuly
sa fie sanatos si sa va bucurati de cele 2 minuni ale voastre

mami de Vlad 09.04.2009 si
s40 cu