Mar-Apr(181) Hai aZaZ! Bravo koko1, Ailed, georgy!
Raspunsuri - Pagina 7
Deea99 spune:
Felicitari Iony!!!!
insfarsit s-a hotarat si micutza Sara sa vina!!!!!

Ailed credca ai nascut deja la ora asta
sper ca totul a fost bine si usor ca la mine....
refacere usoara....
abia astept sa vii cu vesti
off mada cat te inteleg si eu sunt la fel
dar vad ca voi cele cu 2 copilasi inca mai puteti posta un mesa 2
eu nu mai pot...nici macar sa citesc....si asa avea atatea sa va intreb
cum prind ca doarme fata...fug cand sus cand joi
ba cu rufe , ba cu papa
acum stefy mi-a cerut niste carbonara...abia asteptam sa adoarma fata sa i le fac....mititica ca ce imi cere in ultimul timp abia mai pot onorara comanda
aseara sa nu se simta iar neglijata amnintrat in baie si am spalat-o pe par si am uscat-o...
am vazut ca era asa fericita
eu o uscam si inainte ca nu se usca bine si nu vroiam sa stea cu parul ud.....
va pup pe toate
ps..am vrut cum sa pun pozici cu minunea mea , dar vad ca de pe laptop nu imi da voie....oare nu am ceva instalat?
ce ma oftic ca aveam putin timp la dispozitile
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....38 s
[red]o zi si o noapte pana la mare intalnire[red]
madutza_bra spune:
deea 
, daca nu vor sa se incarce pozele si ai timp, schimba-ti semnatura

Acum dorm copii, in casa e dezastru dar nu ma pot ocupa de nimic, pur si simplu nu ma pot ridica de jos...
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
antguess spune:
madutza_ bra, da-o incolo de casa ca nu o sa cada peste tine, odihneste-te daca te simti obosita si nu te uita in jur:) eu asa as face
sa iti traiasca micutii si sa fie fericiti:)
AMR:6 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si
cu o
Antonia Nicole - luna a 8
ioanna16 spune:
buna ziua fetele,
am intrat sa vad ce mai faceti; eu am avut o gramada de treaba ieri, am fost si am cumparat tot ce mai imi trebuia pentru bagajul de spital, sa il pot pregati; de dimineata m-am trezit cu un mare chef de curatenie si deci am tot bagat
...acum am decis sa fac pauza putin si sa termin apoi ce mai e de facut
...am reusit sa citesc ce ati scris ieri
si sa vedem ce am retinut...
scrish - un
mare pentru tine sa nu mai fii suparata;
viss, danielle, spiridusha, stefyapost, ruxandrada - bine ati ajuns acasa.bebei sanatosi, mancaciosi si fara colici!
viss - recuperare usoara, felul in care ai povestit m-a facut sa vars un rau de 

strumph - superbe pozele; a inceput si la noi sa vina primavara, poate intr-o sapt - doua infloresc si la noi pomii
iony - felicitari! refacere usoara si bebe cuminte, sanatos si mancacios
ailed, aZaZ - nastere usoara
alina06st - nu te mai gandi la rele; totul o sa fie bine pentru voi; un mare
de incurajare
lauriciu - sa pregatim motatele si pentru tine?

cam atat pentru acum, daca imi mai aduc aminte mai scriu
va pup pe toate
33 +
AMR max 7 saptamani !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
antguess spune:
fetelor eu iar am mancarici in fund...
sambata am fost de am facut ture de parc pt ca a fost atat de frumos afara.......
ieri am fost pana la munte sa mancam ceva bun si ne-am intors la 11 seara....
si azi iar am chef de duca....ma duc la obor sa ii fac fetitei niste scutece colorate pe care sa o pun cand o schimb....sa nu o pun direct pe salteluta de infasat, patul meu...etc....sa fie ale ei.
dupa aia ma duc sa il iau pe dani de la bunici ca ieri din cauza ca am intarziat asa de mult..nu am mai apucat sa-l iau, a ratat scoala azi si a dormit acolo.....nu-i nimic ca ne-a iertat doamna invatatoare:)) sunt o mama denaturata:))
mai incolo ma duc cu el in parc, sa ne petrecem un pic de timp impreuna ca simt ca tre sa nasc in curand si cine stie cand mai am timp exclusiv de el....ma rog..eu asa sper...sa nasc in curand:))
sa aveti o zi minunata de primavara:)
AMR:6 SAPTAMANI
cu o
Antonia Nicole - luna a 8
antguess spune:
ramasesem cu semnatura veche...acum am schimbat-o pt ca am mai crescut si pt ca am hotarat sa schimbam numele fetitei:))
AMR:3 SAPTAMANI
cu o
Evelinne luna a 9 a
giuliaa spune:
Buna fetele,
BRAVO IONY, BINE AI VENIT BEBE SARA
NASTERE USOARA AZAZ, AILED SI PISHKO REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC IN TZITZI
Bine ati venit acasa fetele care ati nascut.
Viss ai niste ingerasi minunati acolo. Sa va creasca mari si sanatosi. Mie mi se pare ca Sergiu seamana cu sotul tau iar Sonia cu tine.
Stefy si mie asa mi se pare ca seamana cu sotul tau Christina. E scumpa foc.
Deea, puiuta ta are niste ochisori mortali. Si ii sta f bine in roz
Spiridusha, imi place tare suportul acela care l-ai pus in patut sa nu se rostogoleasca bebe. Si cred ca si lui ii place ca simte in fata si in spate sustinere. Si tare frumusel si bebe, normal 
Antguess aceeasi senzatie o am si eu, si a aparut pt ca apasa bebe cu capsorul si este presiune. La Giulia nu am avut in timpul sarcinii senzatia asta dar la nastere am facut niste hemoroizi de toata frumusetea. Dupa aceea m-am tratat cu Proctolog crema si s-au m-ai retras dar nu de tot. Dupa nasterea asta in schimb am de gand sa ii operez ca asa sigur nu o sa mai apara niciodata. Si am inteles ca nu este o operatie f grea.
Lavi, 90% e fetita. Dar o sa ma conving la nastere
.
Pisuc, am expediat azi plicul. O sa il primesti maine dupamasa sau miercuri dimineata.
Eu de maine o duc pe Giulia la cresa. Am niste emotii... Am hotarat sa o duc inainte sa nasc sa nu interpreteze ca o indepartez din cauza Nicolettei. O sa o duc la program de 4 ore, dar sper sa se acomodeze repede.
Eu ceai o sa folosesc la pliculet. Data trecuta am cumparat din farmacie, dar nu mai stiu cum se numea. Scria pe el ceai pt stimularea lactatiei si continea cele 3 fructe: anason, chimion si fenicul. Asa o sa iau si acum
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si
34s+ cu
Nicoletta
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra miki, cand o schimb pe fata Cristi sta langa mine, imi scoate serv umede, se sterge si el pe fata, manute.., vrea sa imi ia si Bepanthenul, iar cand alaptez ori se joaca ori ii dau drumul la desene dac vad ca e mai agitat. Din pacate nu mai are asa multa rabdare, iar alaptatul dureaza, el vrea s aiesim tot timpul afara si se mai bazaie, iansa nu a fost violent niciodata cu fata. Problema mea e ca ince sa se acumuleze destul de rau oboseala si un pic de frustrare...nu apuc sa ma spal pe dinti decat pe la pranz, nu mai tin minte de cand nu mi-am mai pus o masca pe fata, sunt zile in care si uit sa ma pieptan, ![]() ![]() Am impresia ca fac cate putin din toate dar nimic bine ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
da, greu, ce sa zic..eu pana acum alaptam fata la ea in camera si acolo el n-are ce sa faca..cred ca ma voi muta cu ea la alaptat jos in living si acolo sper sa-si mai faca de lucru sau sa se joace singurel..mai naspa e cand pica odata cu ora lui de masa sau de nani..ca eu trebuie sa stau cu el cand adoarme ca altfel nu merge..atunci ce ma fac ? pe care il las sa planga ? pana acum m-a salvat mama, dar saptamana viitoare gata, pleaca..si mai mi-e frica si cu scarile desi s-a invatat deja cu ele..parca tot mi-e teama eu sa stau jos si el sa alerge toata casa dupa voia lui fara nimeni langa el sa vada ce prostii mai face..
nici vlad nu e violent cu fata desi de cateva ori a ridicat mana la mine sa dea de nervi..cand eu eram cu fata la san si el trebuia sa doarma si tragea de mine sa merg cu el la nani si-mi explica sa o pun pe ea in patut si sa merg cu el..cand oi ramane singura cred ca ii iau pe amnadoi si ma duc in pat si alaptez acolo..alta solutie nu vad..
oare alina cum s-o descurca cu alex si naty ?
mami de Vlad 09.04.2009 si
s40 cu
madutza_bra spune:
mesaj de la azaz:
"sunt internata si ma opereaza maine dimineata. va tin la curent cu stirile. pupic la toata lumea."
Bafta multa maine, azaz 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralukab Mai vroiam sa va intreb ceva. Cele care ati purtat burtiera ce marca ati avut si ati fost multumite? Eu am avut una no name (nu mai stiu) si deja s-a destramat / largit. Dr. mi-a recomandat sa o port si adevarul e ca ma simt destul de bine cu ea. Acum mi-as lua una Chicco dar e cam scumpa si nu stiu daca merita. Asta oare se lasa? Nu stiu daca sa imi iau S sau M la 56-57 de kg cate am acum. Mai am de dat jos 3 kg ca sa ajung la greutatea dinainte de sarcina. Voi cum va ingrijiti burta, cu ce va cremuiti ca sa isi revina elasticitatea pielii? Abia astept sa pot face exercitii si sa iesim mai des afara la plimbari mai lungi. A, si pt ca tot vorbeati voi pe aici, si eu transpir noaptea si am avut si frisoane destul de naspa. Parca e din ce in ce mai bine, incep sa transpir mai putin acum. Mami de Vlad, 21.02.2011 ![]() |
raluka, eu am una no name luata din piata de mama

mami de Vlad 09.04.2009 si
s40 cu