Mar-Apr(181) Hai aZaZ! Bravo koko1, Ailed, georgy!
Raspunsuri - Pagina 6
lauriciu_25 spune:
buna fetelor

HAI AILED
HAI AZAZ

Felicitari yoni,bine ai venit pe lume bebe sara

fetelor eu pierd din dopul asta de fiecare data cand ies la baie,in rest ma simt tare ciudat asa,parca ma doare burtica cand ma misc si mi e tare in permanenta aproape...oare vine bebele?
alina_06 incearca sa nu te mai gandesti la nimic rau,stiu ca e greu ca si mie mi se intampla,dar da repede gandul la o parte si pune ti credinta in Dumnezeu,oricum noi nu putem face nimic...decat sa speram ca totul va fi bine..un
mae mare pt tine
38 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 2 SAPTAMANI
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauriciu_25 buna fetelor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAI AILED HAI AZAZ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Felicitari yoni,bine ai venit pe lume bebe sara![]() ![]() fetelor eu pierd din dopul asta de fiecare data cand ies la baie,in rest ma simt tare ciudat asa,parca ma doare burtica cand ma misc si mi e tare in permanenta aproape...oare vine bebele? alina_06 incearca sa nu te mai gandesti la nimic rau,stiu ca e greu ca si mie mi se intampla,dar da repede gandul la o parte si pune ti credinta in Dumnezeu,oricum noi nu putem face nimic...decat sa speram ca totul va fi bine..un mae mare pt tine38 saptamani de fericire cu baietel scump si drag AMR- 2 SAPTAMANI |
e posibil sa vina bebe, eu asa cred..vezi daca ti se lasa durerea spre spate/fund vine sigur..dar dureri ar trebui sa ai tot timpul, nu doar cand te misti..poate e doar inceputul

mami de Vlad 09.04.2009 si
s40 cu
alina06st spune:
Lauriciu, strumphy,

Spiridusha, m-am linistit cand am auzit ca ai avut si tu. Mancarimile le suport eu, numai bebe sa fie bine. Tot cu crema de gslbenele ma dau si eu 
Ailed, Azaz, Pishko

in S 35 cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR maxim 5 saptamani 
Ruxandrada spune:
Dragele mele,
Va multumesc din suflet pentru sutinere! Suntem acasa acum, maine facem 3 saptamani, ne chinuim cu san si biberon, ca nu am lapte suficient si ,din cand in cand, trebuie sa daugam completare,crestem incetisor si ne bucuram de fiecare clipa impreuna!
Va doresc nasteri usoare si bebelusi sanatosi si cuminti! Celor care ati nascut intre timp, sa va traiasca si sa va bucurati din plin de ei!

alina06st spune:
Ruxandrada, bine ati ajuns acasa! Pt lapte nu incerci cu ceai din asta de lactatie, cu galactogil, galafor?
Numai bine!
in S 35 cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR maxim 5 saptamani 
lauriciu_25 spune:
miki
,nu am o durere constanta,doar din cand in cand,apai nu stiu...oricum eu mi am pregatit bagajul si incerc sa las aici toate in ordine..si cand o vrea el,eu abia astept cu toata frica din lume de nastere
38 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 2 SAPTAMANI
madutza_bra spune:
miki, cand o schimb pe fata Cristi sta langa mine, imi scoate serv umede, se sterge si el pe fata, manute.., vrea sa imi ia si Bepanthenul, iar cand alaptez ori se joaca ori ii dau drumul la desene dac vad ca e mai agitat.
Din pacate nu mai are asa multa rabdare, iar alaptatul dureaza, el vrea s aiesim tot timpul afara si se mai bazaie, iansa nu a fost violent niciodata cu fata.
Problema mea e ca ince sa se acumuleze destul de rau oboseala si un pic de frustrare...nu apuc sa ma spal pe dinti decat pe la pranz, nu mai tin minte de cand nu mi-am mai pus o masca pe fata, sunt zile in care si uit sa ma pieptan, 

Am impresia ca fac cate putin din toate dar nimic bine 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
ralukab spune:
Buna mamici si viitoare mamici. Ce mai faceti? Vin si eu sa va povestesc ce am mai facut.
Noi facem 3 saptamani astazi si suntem pe alimentatie combinata. Primele 2 saptamani am fost doar pe alaptat si la 2 saptamani nu aveam decat 10g peste greutatea de la nastere :( Acum avem completare aproape dupa fiecare masa si asteptam cantarul oficial de vineri la pediatru.
Eu nu stiu cat ar trebui sa manance un copil asa mic dar al meu in ultimele zile a mancat zic eu mult peste 600ml in 24 de ore. Eu am facut un test si am muls de la mine in 24 de ore aproape 500 ml de lapte. Asta cand luam doar Galactogil plus ceai. Acum iau si Galafor.
Am experimentat si primul rosu in gat, fara febra din fericire, deci am scapat de antibiotic. Ne-am tratat doar cu paracetamol 1/2 sup. la 8 ore si homeopate, Oscillococcinum si Belladonna dizolvate in apa si administrate cu seringa. De la supozitor ne-am iritat si la poponet :(
A, si atista bebelusului face minuni, am scos la mucisori cu ea... cu para nu iesea nimic din nasuc.
Si Infacolul este foarte bun pentru a elimina gazele din burtica, plus ca se pare ca are un gust super bun la cat de cuminte stam dupa pipeta de Infacol.
Speram sa fim bine acum, de vreo 3 zile avem o pofta de mancare ceva de speriat.
ralukab spune:
Mai vroiam sa va intreb ceva. Cele care ati purtat burtiera ce marca ati avut si ati fost multumite? Eu am avut una no name (nu mai stiu) si deja s-a destramat / largit. Dr. mi-a recomandat sa o port si adevarul e ca ma simt destul de bine cu ea. Acum mi-as lua una Chicco dar e cam scumpa si nu stiu daca merita. Asta oare se lasa? Nu stiu daca sa imi iau S sau M la 56-57 de kg cate am acum. Mai am de dat jos 3 kg ca sa ajung la greutatea dinainte de sarcina.
Voi cum va ingrijiti burta, cu ce va cremuiti ca sa isi revina elasticitatea pielii? Abia astept sa pot face exercitii si sa iesim mai des afara la plimbari mai lungi.
A, si pt ca tot vorbeati voi pe aici, si eu transpir noaptea si am avut si frisoane destul de naspa. Parca e din ce in ce mai bine, incep sa transpir mai putin acum.
ralukab spune:
Si acum sa vin si eu cu incurajarile pentru toate burticile care au nascut intre timp sau urmeaza sa nasca... la gramada ca nu se stie cand mai am timp sa intru si sa fac galerie. De citit va mai citesc cu pustiulica in brate dar e greu sa si tastez in acelasi timp.
Felicitari proaspetelor mamici de fluturasi, sa va bucurati de micile voastre minuni! 

Haideti fetelor, multa bafta si bebei la termen, mancaciosi si necolicosi! 

O primavara frumoasa tuturor!