Mar-Apr(181) Hai aZaZ! Bravo koko1, Ailed, georgy!
Raspunsuri - Pagina 5
felicitas spune:
Iony felicitari! Sa va traiasca printesa Sara Maria! Multa sanatate si recuperare usoara!
Felicitari Copiloi! BIne ai venit bebe de Copiloi!
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
felicitas spune:
Fetele is rupta ! Nu prea am dormit azi noapte vreo 2-3 ore numai spre dimineata! Numai lapte sa fie ca nu e bai de oboseala!
Referitor la galme! Eu am avut chiar cand am venit acasa. Intai mergi la dus, si masezi sanii sub apa mai calduta decat de obicei, dupa aia poti sa dai si cu dusul in sens circular pe sani, trebuie masat bine. Dupa aia sters frumos si direct la muls. Eu m-am muls cu o pompa manuala primii pasi( a fost 30 lei aprox) cu rezultate foarte bune. De doua ori m-am muls, apoi totul s-a reglat. In paralel trebuie pus si micutu cat de des. E cea mai buna pompa.
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
miki1979 spune:
antgues, eu am avut problemeke astea la prima sarcina, s-au agravat la nastere si am ajuns la doctor intr-un final..asta a fost dinacate rezolvarea la mine

mami de Vlad 09.04.2009 si
s40 cu 
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catank Revin cu o intrebare? Care este cantitatea de ceai (anason, chimen si felicul) necesara pentru 2 litrii de apa dupa nastere? Multam anticipat! Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 37+ |
cf prospectului o jumatate de lingurita la cana, asta inseamna 2 lingurite la 1 litru..daca faci 3 l, pui 2 linguritr din fiecare

s40 cu
catank spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
cf prospectului o jumatate de lingurita la cana, asta inseamna 2 lingurite la 1 litru..daca faci 3 l, pui 2 linguritr din fiecare ![]() mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu ![]() |
Multumesc!
Tu ce faci?Cum te mai simti? cum te descurci cu 2 copii?
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
37+
miki1979 spune:
citat din mesajul lui madutza_bra Hai Ailed !!!![]() Hai Azaz !!! ![]() Fetele am fost sambata la botezul prietenei, ne-am simtit f bine. Astept pozele de la ea si o sa va pun si voua. Vineri mi-a facut preotul molifta de 40 de zile, dar mai mult ca sigur nu a fost bine ca am facut-o pt c nu am mai reusit sa ajung la biserica la botez . Preotul a intrebat daca am inceput sa ies din casa, si i-am spus ca da, si atunci a zis ca poate sa-mi faca mai devreme molifta...A inceput sa se acumuleze destula oboseala...mama e acum ocupata cu niste renovari in casa, dar abia astept sa termine ca sa-l mai ia pe Cristi cateva zile pe la ea. Mai sta cineva cu amandoi copilasii acasa? Anaxena parca tu? ![]() Stau cu ochii pe tel pt mesajul de la azaz ![]() pupici ![]() ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
eu, dar momentan este si mama..chiar vroiam sa te intreb cum te descurci ? ce face cristi cand tu o schimbi/alaptezi ? eu sunt in mare dilema cum o sa ma descurc..

s40 cu
roxanda80 spune:
am revenit si eu de la moasa(sper sa fie ultima vizita).singurul lucru interesant pe care mi l-a spus a fost ca bebe nu are capusorul pozitionat;in rest nimic nou.pe mine ma cam chinuie cantractiile de doua zile,care mai dureroase,care mai putin dureroase.
strumphitza,eu sunt obisnuita cu sistemul asta al lor de la prima sarcina,doar ca atunci am avut cateva alarme false in ultimele 2 sapt si au monitorizat contractiile si bebelusul.
am si eu o rugaminte:imi da cineva nr de tel sa pot sa va anunt cand se va intampla fericitul eveniment?mersi.
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui catank Multumesc! Tu ce faci?Cum te mai simti? cum te descurci cu 2 copii? Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 37+ |
catank, momentan bine ca e mama..sa vedem dupa ce pleaca..

s40 cu
miki1979 spune:
alina_n, te mai deranjez cu o intrebare legat de indemnizatie..tu cand ai depus dosarul ti-a spus cat dureaza ? ai continuitate intre plati ? ca eu am fost azi sa intreb si cica dureaza 3 luni + 1 luna eliberarea certificatului..ce ma fac ? cine imi plateste ratele la banca 4 luni ?
sunt f suparata..
s40 cu 

Hai Ailed !!!
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011