Mar-Apr(181) Hai aZaZ! Bravo koko1, Ailed, georgy!
Raspunsuri - Pagina 4
catank spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strumphitza Am pus pozici cu puiutii lui Viss ![]() ![]() ![]() ce frumoase buburuze!!! ![]() ![]() _ Mind the Bump! 38+ Sophia Nicole AMR 2 saptamani |
Superbi!!! No comment!!!
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
37+
pisucmic spune:
Doamne, m-am topit dupa puiutii lui Viss! Cate de frumosi pot fi! Sunt absolut minunati, sa-ti traiasca Viss, e mai mult decat un Vis implinit! E o minune fantastica!!!

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s37 cu un
dragalas
AMR 3 saptamani!!!
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui strumphitza Am pus pozici cu puiutii lui Viss ![]() ![]() ![]() ce frumoase buburuze!!! ![]() ![]() _ Mind the Bump! 38+ Sophia Nicole AMR 2 saptamani |
vai cat sunt de frumoooosi !!!!!!!!!!!

Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
lalely07 spune:
Viss..asa cum ti-am scris si pe me mess..copilasi tai sunt de vis..Nu-mi pot lua ochii de la ei cat sunt de frumosi si dragalasi..Si mi se pare ca seamana asa mult (sunt gemeni care nu seamana)..Deci sunt fara cuvinte!!!
Nu am ce sa scriu sa-mi exprim complet admiratia...SUPERBIIIIIII

34+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 6 saptamani!!!!
My_Lady0091 spune:
buna ziua.si scuzati ca dau buzna.avem si noi o mamica de fulgusori de nov.dec2009 care programata azi la cezariana.Pishko este userul ei iar pe micutza ce o va aduce pe lume se numeste Emma si va fi un fluturas minunat de martie aprilie 2011
ea nu a scris la odisee din motive diverse, dar sunt sigura ca va scrie dupa nastere![]()
m-am gandit ca ati vrea sa ii faceti si ei galerie, va asigur ca o merita si are mare nevoie!
multumesc din suflet

Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
antguess spune:
VISS, ai niste ingeri, sa iti traiasca, felicitari!!!!
fetelor eu cred ca ieri am pierdut dopul acela gelatinos , problema e ca eu stiam ca tre sa fie ceva transparent, gelatinos si cu firisoare roz, rosii...al meu era curat....dar gelatinos rau...e dopul? oare ce inseamna asta.....ca nasc in curand? la dani nu am apucat sa=l pierd ca mi-a fost indusa nasterea la 38 de saptamani
bb_yasmi multumesc pt raspuns, am incercat proctolog si nu a facut absolut nimic
ieri am ..studiat problema....e vorba de o vena foarte tare si iesita in afara care ma doare ingrozitor, mi-am trimis sotul la farmacie pentru hemorzon unguent..inteleg ca e mai putin periculos pt bebe decat hemorzon supozitoare...am folosit=o ieri...si acum de dimineatza...si nici o ameliorare.....mai astept/...
Inca ceva. nu ne mai cheama Antonia Nicole ci EVELINNE
daca poate cineva sa schimbe in listuta:))
Antguess, mama mandra a lui Dani 24.01.2003 si
cu Evelinne luna a 9...amr 3 saptamani
millie spune:
Buna Felicitari noilor mamici

La 3 am progarmare la eco ,abia astept sa-mi vad buburuzamami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
34+ s
Amr 5 s
felicitas spune:
Viss mi-a venit sa plang cand am citit prin cate ai trecut si acuma am vazut si pozeele . Sunt niste copii minunati, foarte, foarte frumosi. Sa va bucurati de ei !
Strumph Miriam are cine sa semene asa lunguta: Mami:1,73 si Tati: 1,88. Strumphinca un pic si gata, esti o norocoasa sa ai un sot si socri asa de buni, mai ales ca nu e chiar asa usor acolo, departe de casa.
Simona ce frumosi is flacaii tai. Klar seamana cu mami! Foarte frumosi! Si asa scumpi impreuna, se vede ca se iubesc. Imi amintesc de sotul si fratii lui. Si ei is tot 3, sotul mezinul.
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
millie spune:
Viss sint asa de scumpi
.sa va traiasca ,sa fie santosi!!!
mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
34+ s
Amr 5 s

AMR 2 saptamani