Mar-Apr(181) Hai aZaZ! Bravo koko1, Ailed, georgy!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Irinuca05..eu cred ca mai bine nu iti pui ca apoi cd vine bebe ce faci cu unghiile???Pe bebe nu tb sa-l zgarii,tb sa-l speli,sa-i pui supozitor si cu unghiile alea clar nu poti face mare lucru...

Asta este parerea mea!!

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

irinuca eu nu am nascut inca dar am avut mult timp gel pe unghii pentru ca ale mele se rupeau imediat si nu reuseam sa le las lungi deloc. nu stiu ce sa iti spun despre nastere dar parerea mea e sa mai amani momentul cel putin o luna, sa vezi cum te descurci cu bebe. motivul pt care iti spun asta e ca in mom in care iti pune gelul, se ingroasa si unghia destul de mult si e posibil sa ti se para incomod la inceput. ca sa nu mai vorbim de durata intretinerii si de faptul ca te obliga din 3 in 3 saptamani sa stai cate o ora jumate sa iti tot pileasca la unghie. nu stii daca la inceput o sa ai timpul asta...eu revin la gel cand mai creste bebe un pic, pana atunci manichiura normala, e si mai simplu de retusat! ah plus ca s-ar putea ca gelul sa nu faca priza pe unghie din prima si sa te trezesti ca esti cu bebe acasa si iti sare cate o unghie! si intereseaza te si ce fel de gel foloseste, e musai sa fie nonacrilic. nu ataca unghia deloc. eu cand l-am dat jos dupa un an jumate aveam unghiile impecabile

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Pot sa incep un mesaj nou cu o concluzie?

Acum deci sa am mir, cat de putine fete mai sunt pe lista cu programari nasteri si inaintea mea in listuta de martie Chiar vine bubulina mea curand ? Abia astept, parca nu mai am rabdare

Soacrea mea ieri spunea ca abia asteapta sa vina cand nasc, i-a si spus lui Nick sa o anunte imediat de cum intru in travaliu, sa ia trenu` sa vina la Londra sa spital sa fie cu mine si sa il vada pe bebe imediat Sa o tina la curent cu tot ce se intampla, cred ca vrea comentariu live, ca la meciurile de fotbal poate mai bine si-ar angaja pe careva sa ii faca lucru asta ca ma gandesc ca Nick o sa aiba de stat cu mine nu cu mana pe telefon la povesti cu maica-sa, da` mai stii? astia cand se pun la teelfon si la barfa, pe putin o ora le trebuie de dezbatut firul in 4

Oricum , am aflat abia ieri ca ma asteapta cateva pungi cu hainute de le-au cumparat pentru Sophia pentru cand s-o naste, de 0-3 luni si eu deja am foarte multe de nici nu stiu unde sa le mai pun si cand o sa am eu timp sa imbrac fata cu toate le-am spus ca daca vor sa ia ceva sa ia de 3-6 luni si cica acum ec sa facem cu astea de le-am luat socrul radea si cica las` ca poate le pui pe ebay si faci un ban pontos socru` am, in fiecare chestie vede cate o oportunitate de business si soacra cica o sa fac parada modei, in fiecare zi sa o imbrac si schimb in mai multe schimburi nu numai intr-unul da da, o sa o pun si pe podium la defilat la 0-3 luni

Acum nu stiu cum o sa fie, dar cred ca o sa imi ramana multe noi cu eticheta ca sincer am acum 3 sertare pline cu hainute, body, salopete, paturici si tot felul de chestii ...poate ar fi bine sa ma apuc de afaceri si chiar sa fac ec a spus socrul cu ebay ul ?

Vai ce rau am mai dormit si azi noapte am niste arsuri groaznice in fiecare noapte de vreo sapt asa de la orice as manca, ma trezesc de cateva ori sa iau rennie si desigur ma foiesc o gramada sa adorm la loc si nu ma odihnesc deloc, azi daca pot bag cateva ore de somn la amiaza, macar sa mai recuperez ceva ceva din noptile trecute

Ally, daca vorbesti azi cu Iony sa ne mai spui si noua cum se mai simte si cum e bebelina Tu cum te simti ca vad ca te deranjeaza si pe tine ceva

Yasmi , eu ma simt ok, obosita dupa cum spuneam mai devreme, dar sper sa imi revin zilele astea ... ma mai inteapa tare in col, ma dor oasele pe acolo pe la fofo, cred ca se mai largesc ceva ca sa faca loc la bebe cand o iesi ieri si azi vad ca bebe e mai activ si nu ma mai pune pe ganduri cum a facut-o de joi pana sambata cand abia se misca si imi dadea un semn , cred ca a fost la un puseu de crestere si a dormit mult, papa si nani , sa creasca mare sa se pregateasca sa vina sa o intalneasca mami si tati

roxanda, daca te incalzeste cu ceva sa stii ca nici eu nu am mai fost la nici o eco de mult, la 20 sapt am facut eco in spital si la 31 sapt am fost la privat sa fac o eco sa vad cum e bebe si cum creste si sa ii vedem mocutza in $d dar de atunci nimic altceva... deci ramane sa vad ce si cum stau lucrurile cand vine donsoara

Simona, ce mai faci? Flacaii s-au dus la gradi azi ? e mai bine numai tu cu Arsenie acasa ?

Pisuc , azi vreau sa dorm, desi e o zi superba la Londra, soare si caldut... as vrea sa ma duc sa imi cumpar niste flori sa pun in ghivece , dar poate mai tarziu sau maine... mai vad, dar abia astept sa imi pun floricele in ghivece pe la geamuri si in gradina pe terasa

Alina06 nu te mai gandi , te rog eu frumos... cate nu mi-au trecut si mie prin cap, cate nopti nedormite la carte ganduri mi-am facut cateodata, mai ales acum spre sfarsit cand toto vad si aud ca voi mergeti in fiecare sapt la eco si doctori sa vedeti ce mai fac puiutii... eu stau si inghit , si ma rog sa foe totul bine, ce as putea face eu acum ? e voia lui Dumnezeu, ne-a ferit de rele pana acum si de aici inainte o sa fie la fel, suntme la Voia lui

Ma duc sa pun la spalat niste rufosoare, revin

_
Mind the Bump!38+ Sophia Nicole

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Buna,

alina06st, pe mine m-a apucat colestaza de sarcina pe la 36 sapt, cu mancarimi pe tot corpul, picioare umflate, de-mi zicea sotul Big Foot...abia ma incaltam..pt mancarimi nu prea ai ce face. Nu iti face probleme, daca mananci echilibrat si nu suprasoliciti ficatul e totul ok.

La mine e mai rau ca am nascut si inca o am...in unele cazuri cica se pastreaza si dupa nastere. Plus ca in sapt 37-38 m-am umplut de vergeturi si asa proaspete cum erau s-au umplut de bubite mancacioase..pe care le am si acum...numai cu crema de galbenele m-am dat si cam atat..mai atenueaza mancarimile.

Ah si chiar la final, inainte de nastere, pe la finalul sapt 38 mi-a aparut un gust amar in gura...si miere daca mancam n-avea nici un efect...cred ca ficatul era solicitat mult...gustul a disparut imediat dupa cezariana, mancarimile au ramas.

Eu am avut unghii cu gel in sarcina, dar le-am dat jos pe la 8 luni, iar la cezariana am avut unghiile frumos facute cu oja si a fost ok..acum cred ca depinde de doctor!

O zi frumoasa!

Mami fericita de Cristi!!! 09.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Catank, cum te mai simti??? Respiri ceva mai bine ?

Ally , Eduard 37 sapt bebe

AMR 3 saptamani MAXIM !!!

Multam de intrebare!

La fel sunt, nu stiu ce se intimpla.... am luat tot ce era posibil, nasul vesnic infundat, gitul uscat si buze la fel...respir numai pe gura zi/noapte. m incercat fel si fel de picaturii ptr inhalatii, am ajuns sa maninc si hrean dat pe razatoare amestecat cu miere...ma gindeam ca ma apuca contractiile fiind foarte tare... NIMIC nu merge!

Ser fiziologic sau apa de mare ....sunt ''apa de ploaie'' pt ce am eu nevoie...deci fara efect.

Sunt multumita ca nu tusesc, nu ma doare capul, nu am temperatura...doar nasul infundat...atit. De la ce o fi ... nu-mi inchipui? ce raceala sa fie asta?

Dar supravietuiesc!!!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Fetele voi ce interfoane folositi/aveti??
Eu ma chinui de cateva zile sa culeg informatii si nu stiu efectiv ce sa aleg sa cumpar!As vrea camla 200 ron dar sa fie si ok,sa nu bruieze si sa aiba ceva raza de actiune.Puteti sa-mi recomandati ceva
??

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Pisuc, Lalely, Scrish multumesc pt raspunsuri!
Eu deja am gel pe unghii si nu mi se par deloc incomode. Si sunt destul de scurte. Le-am pus pentru ca am vrut sa arate ingrijit timp de 3 saptamani.
Singura mea problema este in legatura cu monitorizarea aceea de la spital. Nu stiam daca sa le fac in continuare sau sa le dau jos.
Oricum m-am hotarat: voi renunta la ele si mai vad eu dupa...

35+

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Am pus pozici cu puiutii lui Viss

ce frumoase buburuze!!!

_

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hai Ailed !!!
Hai Azaz !!!

Fetele am fost sambata la botezul prietenei, ne-am simtit f bine. Astept pozele de la ea si o sa va pun si voua.
Vineri mi-a facut preotul molifta de 40 de zile, dar mai mult ca sigur nu a fost bine ca am facut-o pt c nu am mai reusit sa ajung la biserica la botez . Preotul a intrebat daca am inceput sa ies din casa, si i-am spus ca da, si atunci a zis ca poate sa-mi faca mai devreme molifta...

A inceput sa se acumuleze destula oboseala...mama e acum ocupata cu niste renovari in casa, dar abia astept sa termine ca sa-l mai ia pe Cristi cateva zile pe la ea. Mai sta cineva cu amandoi copilasii acasa? Anaxena parca tu?
Stau cu ochii pe tel pt mesajul de la azaz

pupici

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Nu ma mai satur sa ma uit la buburuzele lui Viss

A spus ca nu le lasa decat o zi, 24 ore, deci pana maine... dupa aia vrea sa i le sterg , deci profitati azi Nu am apucat sa vb cu ea mult ca e ocupata, se si intelege, mi-a trimis pozicile sa le incarc si cam atat... o sa intre ea cand o fi mai libera sa va mai spuna una alta

_

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput