Mar-Apr(181) Hai aZaZ! Bravo koko1, Ailed, georgy!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata dragele mele!
Ce bine ca a nascut Iony, tare mult s-a chinuit saracuta, dar cred ca acum a uitat tot! Iony, sa fii sanatoasa si tu si Sara Maria (ce nume frumos!)
Strumphi, multumim pentru capitolul nou!!! Ce faci azi?
Spiridusha, ce baietel frumos aveti voi acolo! Sa va traiasca!
Stefya, aveti o fetita dulce foc, seamana un pic cu amandoi, cred ca sunteti tare mandri si bucurosi!
Catank (si parca mai intreba cineva), nici mie nu mi-e clar cu ceaiul (nefiind pliculete). Daca e sa ma iau dupa ce scrie pe cutii, ar trebui ca la o cana sa punem jumatate lingurita anason si 2 lingurite de chimen. Cum un litru are 4 cani, daca ne pregateste cineva o sticla mare de 2 litri inseamna ca trebuie puse in ea 4 lingurite de anason si 16 lingurite de chimen (sper ca nu m-a lasat matematica...). Eu nu am luat fenicul atunci, inteleg ca trebuie sa iau si din asta.
Cris - de fapt e chiar emotionant... Dar sa-i atragi atentia ca acea carte a fost deja mult revizuita si ca editia actuala este foarte moderna fata de cea de acum vreo 30 de ani...

Va pup pe toate!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s37 cu un dragalas

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Yoni, felicitari pt bebelina dolofana! Sa fiti sanatoase si fericite!

Ailed, Azaz, va tin pumnii fetelor!

SI eu am luat fenicul, anason si chimen tot vrac, nu la pliculete. Si o sa fac pt inceput cate un litru, ca am citit ca se recomanda 4, 5 cani pe zi. La un litru intra 4 cani. O sa incep asa si vad apoi daca e necesar mai mult. M-am gandit sa pun cate o lingurita din fiecare, o lingurita plina ca lumea. Sa vad cat e de concentrat. Daca mai trebuie, imi dau eu seama dupa gust...

Fetelor, am avut aseara o depresie... nu stiu ce naiba ma apuca. De la mancarimile de degete. Am tot citit ca se leaga de o afectiune a ficatului, "colestaza de sarcina" Si bineinteles ca am intrat pe net si prima chestie pe care am gasit-o era a unei tipe care povestea ca a pierdut copilul in sapt 38 de la chestia asta . Eu n-am totusi probleme asa mari. Adica ma mananca degetele, seara si talpile, dar acceptabil. Nu m-am ingalbenit, sumarul de urina mi-a iesit perfect, analizele la ficat, doar TGP usor crescut, TGO era ok. Oricum pt linistea mea am vrut sa fac azi niste analize si am mers la Synevo. Cred ca erau cel putin 40 de persoane asa ca am plecat. Oricum m-am trezit mai linistita si mai optimista. Sper sa nu ma apuce vreo depresie, vreo chestie psihica acu pe final.

Plus ca ma uit la fetele din afara, care au facut doar cateva analize si 2, 3 ecografii si sunt linistite. Chiar acum citeam ce a scris roxanda, la fel si strumphi... Sa nu va suparati ca va stresez cu aberatiile mele, dar cand va povestesc voua ma mai linistesc. Cu altcineva nu pot sa vorbesc. Sotul e departe, nu vreau sa-l ingrijorez cu prostiile mele, iar soacra-mea e panicoasa, ipohondra si pesimista din fire. Atat mi-ar trebui sa-i spun ceva

Puup

in S 35 cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR maxim 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Felicitari Iony, Medeea, Copiloi

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Neata fetele!

Bravo Iony! Bine ai venit pe lume Sara, esti un bebe foarte asteptat !

Catank daca ai luat ceaiuri vrac, nu la pliculet, faci astfel:
- le amesteci pe toate intr-o punga si pui la o cana de 200ml o lingurita, deci la 2 litri intra 10 lingurite de amestec. Eu asa am facut si iese destul de aromat, il poti bea.

Hai Delia cu dodo!
Hai aZaZ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata si o cafea mare va rog, daca se poate pentru mine?! oare se poate si intravenos ?

Pfoaaa ce noapte sa tot am asa nopti de aici inainte pana nasc si-s gata antrenata cu trezirile lui bebe cand o aparea

Hai sa scot repede motatele pnetru Ailed pentru azi si aZaZ!!!!

Curaj fetelor, nastere usoara si bebici sanatosi !!!

Revin dupa ce imi administrez putina cafea !!!

_
Mind the Bump!38+ Sophia Nicole

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

stefy Christinuta e scumpa foc si ce par bogat are . Si seamana destul de mult cu tati, exact cum iti doreai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Neata fetele!

Bravo Iony! Bine ai venit pe lume Sara, esti un bebe foarte asteptat !

Catank daca ai luat ceaiuri vrac, nu la pliculet, faci astfel:
- le amesteci pe toate intr-o punga si pui la o cana de 200ml o lingurita, deci la 2 litri intra 10 lingurite de amestec. Eu asa am facut si iese destul de aromat, il poti bea.

Hai Delia cu dodo!
Hai aZaZ!

------------------------------------------------------------------------------------------
Mami fericita de Edutu - Eduard Gabriel- 25.02.2011

Ana-Maria

Da dorinut, am luat vrac. Am inteles acum. Daca tu ai procedat asa, si din ce ne povestesti e ok, atunci merg pe mina ta

Deci, ...fetele care ati mai intrebat... nu am luat la pliculete, ulterior am aflat aici de la voi ca ar exista si asa...
Acum il consum pe asta...ce sa-i fac ?! Dupa..., caut la pliculete daca e mai comod...

Dorinut Iti multumesc!!!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Catank, cum te mai simti??? Respiri ceva mai bine ?

Ally , Eduard 37 sapt bebe

AMR 3 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Neatza fetelor! Ce vorbarete ati mai fost in weekend!

Am si eu nevoie de o informartie repede!
Vine acum la mine o tipa sa-i puna surorii mele unghii false cu gel. Si vreau si eu!!!
Stiti cumva, am voie sa-mi pun gel pe unghii? Am inteles ca la spital se pune un senzor pe deget pt monitorizare (nu stiu daca si Municipalul face asa). Si ma gandesc ca poate nu se inregistreaza bine din cauza gelului.
Fetelor care ati nascut, ati avut gel/acryl pe unghii?

35+

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Irinuca, si acum cand mi s-a facut instructajul la ATI pre-cezariana, scria ca sa nu ai unghiile date cu oja; asa ca mi se pare mie ca cu atat mai putin merge un strat de gel si un strat de unghie falsa... pentru senzor! Acum nu stiu cat rezista astea si cand nasti tu (eu n-am pus niciodata unghii false )

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s37 cu un dragalas

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput