Mar-Apr(181) Hai aZaZ! Bravo koko1, Ailed, georgy!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara fetelor!

Eu nu mai stiu ce sa fac, sa mananc sau sa beau ca nu mai pot de arsurile astea graoznice

Vad ca si Giulia si SSabrrya se confrunta cu asa ceva off deci nu-s singura deci eu nici de pranz nu mai pot dormi o ora sau doua linistita ca ma arde de la stomac , si m-am saturat si de rontzait la rennie, oare o fi bun asa pentru bebe nu-l afecteaza cu nimic ?

Ma duc sa citesc din urma si revin

_
Mind the Bump!38+ Sophia Nicole

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

strumphule, din pacate si eu ma confrunt cu aceste nemernice de arsuri... .la mine mai trece daca beau macar 2 litri de apa pe zi,mananc iaurt sau lapte.cand stau in pat incerc sa stau mai mult pe partea stanga si cu capul mai sus decat trunchiul, astfel incat refluxul gastric sa nu mai fie asa mare. si iau dicarbocalm cand nu se mai poate!!!

te pup si poate merge vreuna din metode si la tine!

33 +

AMR max 7 saptamani !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Felicitari Georgeiuly! Bine ai venit pe lume micutule Sebastian! SA fii un bebe cuminte si sa aduci numai bucurii parintilor

Stefy eu am avut dureri groaznice de spate, de la cateterul din coloana prin care mi se administrau medicamente. In a treia noapte am sunat la 4 dimineata sa vine sa mi-l scoata ca eu mor de durere (ma durea taietura, coasta si spatele ). Dupa ce mi l-a scos in cateva zile m-am simtit mai bine, iar in timp s-au diminuat. La 2 sapt de la nastere pot spune ca mai am dureri usoare de sale sa zic.

Ssbrya asa este sentimentul pe care-l simti cand devii mama e unic. Si eu vreau sa spun ca am plans in fiecare zi cand ma uitam la el. Ma tot intreba sotul ce am..efectiv nu-mi venea sa cred ca dupa 4 ani de asteptari imi strang in brate minunea. Colega mea de salon se uita asa la mine ciudat credea ca plang de durere, dar eu plangeam de fericire pt ca efectiv asta simteam cand il vedeam.

Viss nici nu stii cat ma bucur ca ai ajuns aici. Ca am ajuns amandoua si toate temerile noastre s-au dovedit nefondate.
Ai niste minunatii care sunt exact cum mi i-ai descris din ecografii: baiatul brunet ca tati si fata satena ca mami. O sa-ti fie greu cu ei, dar fericirea care ti-o dau ei nu o poate inlocui nimic.

Deea ai o papusa de fata, la fel de frumoasa ca Stefy, de se pare ca Ana iti seamana tie

Rhynna si eu am luat colacel, astept sa mi-l trimita prin posta fetele de la odisee. Abia astept la 5-6 luni sa-l folosim..sper sa am curaj

Bulina eu mananc cam de toate (mai putin varza, fasole, ananas si mere crude). Am mancat si usturoi p gramada si vad ca bebe nu-mi respinge titi.

Strumphy Hai sa-ti dau o veste buna: dupa ce nasti nu o sa mai ai arsuri . Mai ai 2 sapt si scapi de arsuri si vine si minunea mica. Si inca ceva am impresia ca nu am fost insarcinata..mi se pare atat de indepartat momentul..

Mergi la inceput

Am revenit ca am mai citit din urma , nu prea ati avut spor la azi , cum de? E cald si frumos in ro si toate sunteti la plimbareli, shopping?

Catank, daca nu ai febra sau tuse sau nimiic altceva e de bine, chit ca imi imaginez ca nu e funny nici cu nasul infundat dar trece el. M-ai amuzat cand ai spus de hrean , ai grija ca de la mancarurole astea spicy poti sa intri in travaliu

madutza, si tu vrei gradinareala? si eu vreau floricele dar sa vad cand apuc sa ma duc sapt asta sa cumpar sa pun in ghivece Cat despre casa vraiste, nu baga si tu de seama, las ca nu vine nimeni in inspectie facio si tu cand iti mai revii din oboseala

Felicitas , acum stiu cine e asa inalt la voi acolo, sigur sotul tau a avut apa la radacina are cui semana Miriam

Miki, am vazut pozicile noi cu bebelina si fratiorul , frumosi tare curios mai pare el, nu vrea sa o tina si el in brate ? Imi pare rau de incurcatura cu indemnizatia asa ca la romanika, sa iti aduci aminte unde traiesti si cata birocratie este

roxanda sa ne dai de stire cand vine bebe

lauriciu, e gata bagajul? ca vad ca dai semne de nascare cat de curand vine bebe sigur cat de curand... asteptam vesti bune

Alina06, ce ai mai facut azi ? ceva plimbare cu asa vreme frumoasa de primavara ?

Pisuc, ce ai mai shoppinguit azi ?

ralukab, pozici cu bebicul tau vedem si noi ?

ioanna , gata smotru ?

Felicitari Georgyiuly!!! Bun venit pe lume Sebastian!!!

Stefana si tu nasti inaintea mea? incep sa ma stresez ca toate nasteti si eu o sa raman pana la Paste Anyway, nu ma baga in seama, felicitari pentru stabilirea datei, sa o trec in listuta cu programari ?

Stefy, imi par rau de dureri cand am citit prin ce treci mi-am adus aminte inca odata daca era nevoie, de ce nu vreau nici macar epidurala sau altceva in spate , am suferit si sufar destul chiar si acum dupa 11 ani de la o anestezie facuta prost in spate Te pup si sper sa iti revii curand pentru puiuta ta superba

_

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Strumfy draga..cum sa ramai tu pana la Pasti..pai eu am DPN chiai in saptamana mare...asa ca noi ar trebui sa ne vaitam,mamicile de aprilie ca mai ramanem cateva..tu mai ai putin...Voi aveti bebei in brate cd pe noi ne ia panica nasterii...asa ca stai caslma nu te lasam noi sa ramai singura..Eu,Alina06,Ioanna..suntem printre ultimele..nu ai cum sa ne iei locul..

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Strumphi, Ssabrya, Ioanna, si eu am arsuri destul de neplacute, mai ales seara. E singura chestie neplacuta din sarcina asa ca-mi spun ca trebuie sa fiu recunoscatoare ca n-am avut si alte necazuri .
Asa incat am invatat ce trebuie sa fac: mese mici si mai dese; ultima masa pe la 6 seara (ma culc dupa 10); daca tot am arsuri (am uneori si fara sa ma-ntind) beau un pic de lapte sau mestec un pic de paine. Stiu ca Maalox nu e bun pentru ca aluminiul se poate fixa in oscioarele bebelui (bine, din cand in cand n-are ce rau sa faca, dar nu mult); mie mi s-a zis ca daca nu trece cu masurile babesti sa iau Ranitidina pana la 3 cp/zi; oricum, parca nu e chiar asa rau ca de medicamente.

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s37 cu un dragalas

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

ioanna si tu deci cu arsurile si tu ai mai multe sapt pana nasti dca or tine pana nastem, valeu... eu numai 2 sapt dar tu ? eu sincer mi-e frica sa mai pun ceva in gura ca stiu sigur ca indiferent de ce mananc ma arde dupa

dorinut@ deci 2 sapt pana scap de ele daca te-ar auzi Nick el ar spune chiar 11 zile asa a inceput el sa numere zilele pana nasc, i s-a pus lui pata acum ca nasc pe 25, pana acum imi spunea ca nasc pe 31, dar vad ca e din ce in ce mai nerabdator sa isi vada comoara

spiridusha, ai un pui scump si numa bun de pupacit si eu astept sa imi vad puiuta sa o smotocesc nitel

Cami, nu ai vesti de la Delia? tu pe unde umbli azi ? ai fost la eco si nu vii sa ne spui cum a fost ?

Ally, ceva vesti de la Iony? ai apucat sa vorbesti cu ea sau deloc?

Ama22, ce-o mai fi facand? cand naste ? stie cineva? tine lagatura cu ea pe facebook? tre` sa imi fac si eu cont ca vad ca nu mai tine gluma, toata lumea se da pe facebook, numa` eu nu

MsBB, nu vii sa ne-o arati deloc pe fifi a ta aia mica?

_

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

strumphy Imi pare rau ca nu te poti odihni. Eu nu ma pot trezi , am dormit astazi de la ora 14-18. Dar ce somn.... profund...m-am trezit si nu stiiam daca e noapte sau zi

Cit despre hrean, ...tot zic sa ma fac bine, nu am avut contractii, chiar daca eram constinta ca pot aparea. Iau cite o lingurita la interval de 3 ore...zic si eu ca no fi foc.

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Felicitari Georgyiuly!!! Bine ai venit pe lume Sebastian!!!

Ce copii frumosi am vazut pe contul comun.......... si eu vreau

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 37+

Mergi la inceput

lalely nu ma baga in seama, mi s-a pus un pitic pe creier si nu mai scap de el de vreo 2 zile , ca o sa raman sa nasc printre ultimele chit ca DPN ul meu e pe 25 tu azi ce faci ? mai bine spus ce facusi? ai mai adaugat cate ceva la listuta , bagajule gata ? Eu o sa vreau sa ies maine sau poimaine pe afara sa imi cumpar geanta noua ca am una dar nu-mi place ca e pe gri inchis cu negru, vreau ceva mai vesel asa ca pentru 2 zambilute eu si Sophia

Pisuc, nu stiu de malox sau ce spui tu acolo, eu ma tratez cu rennie si de aia ma gandeam , nu fac rau ca bag mereu si rontzai cate un rennie cand simt ca ma arde rau si nu mai pot de senzatia aia nasoala pe gat ?

_

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput