Mar-Apr(181) Hai aZaZ! Bravo koko1, Ailed, georgy!
Raspunsuri - Pagina 20
madutza_bra spune:
Felicitari koko!!!
ralukab, ti-a recomandat dr MagneB6? ..ca pe prospesct scrie ca e interzis in timpul alaptatului.
Multumim de urari fetele! 

Iasmi, e super bun Infacolul
Bubulina mea inca doarme destul de mult. Sta cate o ora treaza cam de 3 ori pe zi. Imi pare rau ca nu prea nimeresc o ora buna de iesit afara...
Cristi a inceput sa se trezeasca la 7
, in loc de 8, deci cred ca o sa incep sa ma culc si eu de la 10 seara
, acum ma culc pe la 11 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
anamira spune:
Am uitat sa schimb semnatura
Ce putin mai avem!!!
_
fericita cu o minune de
in burtica alintata gombotica Alesia Maria 38+
AMR maxim 2 sapt. 
roxy_s spune:
ralukab deci putem lua si fier? ca mai am si eu fier din sarcina si l-as lua acum si pe ala. si eu iau Elevit.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
anamira chiar ca mai ai putin, imediat o tii pe bebelina in brate

strumphitza si normal ca te doare colo si colo daca toata ziua stai in bucatarie intre oale. eu nu stiu ce-ti mai trebuie atata gatit. nu te potolesti deloc.
madutza ce rh are bebelina ta?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
anamira spune:
ROXY am salvat nr. tau de tel si al lui DORINUT@ pt. cand o sa nasc. Sa-mi spui daca nu te deranjeaza 
_
fericita cu o minune de
in burtica alintata gombotica Alesia Maria 38+
AMR maxim 2 sapt. 
ralukab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra ralukab, ti-a recomandat dr MagneB6? ..ca pe prospesct scrie ca e interzis in timpul alaptatului. |
Da, mi-a recomandat dr. ginecolog sa iau asa suplimentele / vitaminele cat alaptez iar pediatrul a zis si el ca e ok cand m-a intrebat daca iau vitamine in continuare. Nici nu m-am uitat pe prospect dar daca l-am luat in timpul sarcinii il iau si acum si nu cred sa fie probleme.
Oricum ... la cata ampicilina am luat eu in timpul sarcinii si 2 saptamani si dupa nastere nu cred ca afecteaza cu ceva un Magne B6. Si la ampicilina scrie clar pe prospect ca se recomanda fie intreruperea alaptarii fie schimbarea antibioticului. Dar mi l-a recomandat medicul urolog si mi-a confirmat ca e ok sa il iau si ginecologul si pediatrul.
ralukab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s ralukab deci putem lua si fier? ca mai am si eu fier din sarcina si l-as lua acum si pe ala. si eu iau Elevit. ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Da, medicul ginecolog mi-a recomandat sa iau fier si elevit, alternativ cate o zi si de 2 ori pe saptamana sa iau si Magne B6.
madutza_bra spune:
roxy, are rh pozitiv 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
strumphitza spune:
Am revenit si eu , dar stati putin 3 min sa fac un nou capitol 
_
Mind the Bump!
38+
Sophia Nicole
AMR 2 saptamani
MaryM85 spune:
buna fetelor azi merg si eu la doctor pt eco si control si sunt happy ca imi vad bebelina. felicitari noilor mamici IONY, GEORGYULY,AIED, KOKO1 SA AVETI BEBEI FRUMOSI SI SANATOSI. fug k trebuie sa ma pregatesc la 2 am programare.
toate fetele.
36sp+
AMR 3SAPTAMANI
Alexandra