Mar-Apr(181) Hai aZaZ! Bravo koko1, Ailed, georgy!
Raspunsuri - Pagina 21
irinuca05 spune:
Am intrat la fix sa incerc sa fac un capitol nou! Stati putin...
35+
AMR 5 saptamani
giuliaa spune:
Simona eu am dat la pediatru cand a fost 60 lei. Dar la el asta este tariful pt deplasarile la domiciliu.
Lalely de ce zici ca o sa fi ultima? Mai sunt si eu si Millie si Xeo dupa tine.
Madutza la multe luni si ani pt Catalina.
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si
34s+ cu
Nicoletta
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leeloo21 buna dimineata! v-a fost un pic dor de noi? :P am fost tare racitit sapt trecuta, dara pana sambata cand am petrecut de ziua lui Tudor de 2 ani ne-am facut bine! a fost superb si a primit cadouri minunate! ieri am fost la eco si bebelina este perfect sanatoasa de 2800gr..bagata numai numai sa iasa..dar sac ca eu fac cezariana:P misca de ma rupe..simt k imi iese prin piele si parca nu mai am rabdare..dar trebuie trabuie sa mai trag de mine un pic..colul s-a mai scurtat dar este inchis..lichid normal, placenta g3..deci e super..o mai duc 3 sapt..desi burtica coboara pe zi ce trece..oricum nici eu nu am stare..fac din toate si nu ma plang! pot! sa vedem pana cand:P botezul este stabilit pana la cele mai mici detalii..mai astept niste hainute de la o prietena din america..le mai am pe cele de la Tudor sa le spal si sa le cald..apoi doar sa le pun frumos in dulapiorul ei si este totul gata gata sa vina bebe! cu bagajul pt spital..eu nu stiu ce crema sa-mi iau pt mameloane..stiu de garmastan, dar ma gandeam k poate exista si alta..la mine nu a avut cine stie ce efect..plus ca are gust oribil pt bebe.mai stiti si alta care sa dea si rezultate in desfundarea canalelor si hidratarea mameloanelor? k altfel cred ca am sa continui sa ma dau cu crema hidratanta speciala pt corp.. si poate imi mai dati cateva nume de ceaiuri bune pt lactatie..mi-am luat de la plafar niste pastilute pt lactatie..si de la humana un ceai pt mamici..am si fenicul si anason..dar despre care am citit k au efect mai bun daca pui pulberea sub limba 15 min decat daca le faci si bei ceai..ma rog..ce mai recomandati? felicitari proaspetelor mamici!!! va si va imbratisez!Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas fetita]AMR 3 sapt de ![]() nasterea in apa pozici dragute |
pt sani crema lasinoth sau mai sunt si altele bazate pe lanolina..dar din cate stiu eu cremele sunt pt ragade si nu pt desfundare canale..
pt lactatie galactogil, galafor, More Milk Plus de la Motherlove ( asta il gasesti doar la comanda pe net, in farmacii nu e ) si mai sunt si altele..

mami de Vlad 09.04.2009 si
s40 cu
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui koko_1 Buna dimineata mamicutze si gravidutze!!! Am intrat sa va anunt ca am nascut pe 10 martie, o fetita frumoasa, 3200 gr, 49cm, apgar 10, prin cezariana. Desi am vrut sa nasc natural nu s-a putut, colul s-a incapatanat sa nu se deschida mai mult de 2 cm dupa 5 ore de travaliu si toate perfuziile si injectiile posibile. Dar suntem bine...ne revenim noi. Va pup ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------- mami de Cezar-Constantin - 22 aprilie 2009 si Maria-Sofia - 10 martie 2011 Blog handmade |
felicitari koko

sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si tie refacere usoara
s40 cu
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui Leeloo21 felicitari koko!!! refacere rapida si multa sanatate! fetelo care nasc fetoite, sau au deja acasa fetite..voi faceti acea ecografie sau radiografie de sold care se face pana in 6 sapt la bebelina? toate ar fi bine sa o faca? sau este recomandata de neonatolog dupa nastere? unde se face si cat costa? ce alte investigatii mai faceti dupa nastere copilului? ![]() Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas fetita]AMR 3 sapt de ![]() nasterea in apa pozici dragute |
mie nu mi-a zis nimeni de nici o eco..cred ca se face la recomandarea medicului neonatolog daca e cazul de displazie de sold..care e mai frecventa la fetite, dar nu e exclusa la baietei..eu asa stiam

s40 cu
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui roxy_s lalely lasa, nu trebuie sa te grabesti. cand este bebe pregatit si cu cat mai aproape de 40 de saptamani, cu atat mai bine, chiar daca tu esti nerabdatoare. ![]() ![]() fetelor eu as manca prajituri toata ziua ![]() toti care au venit pe la noi mi-au adus prajituri si le-am mancat pe nerasuflate.nu stiu ce-am cu dulciurile astea. fetelor care alaptati, stiti daca avem voie oua, cartofi,orez? anaxena asa este cu parfumul. si eu ma dau in fiecare zi cu parfum si n-are bebelina treaba cu suptul. nu mai stiu cine intreba de vopseaua cu amoniac daca este buna cand alaptam. si pe mine ma intereseaza, daca stie careva. Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
roxy, si eu sunt la fel cu dulciurile..dar de ce sa n-ai voie oua, cartofi,orez? eu zic ca ai..

s40 cu
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui simonacip Hello fete Delica, georgyiuli, Iony, Koko,Roxanda feliciari fetelor pentru puiutzi si refacere rapida Stefy, nu renuntaaaaa!! Mulge-te si fa tot posibilul, ai sa vezi ca reusesti! Roxy, eu m-am vopsit la ambele alaptari, o voi face si acum...serios, nu va spun cat am albit dupa nasterea asta...Sunt uimita cate fire albe am, abia astept sa ma vopsesc! Miki, si la noi e greutz, i-am avut acasa pana ieri si e greu , vor toti odata sa manince, cei mari sa-i sterg la fund sau sa le pun apa in pahar...e nebunie uneori...Acum sunt la gradi, la 3.30 merg sa-i iau...cu bb dupa mine desigur...ooof. Poate la somn reusesti sa-l culci pe Vlad si sa stai langa el cu fata la tzitzi...Eu asa mai fac...nu am cum altfel nici ai mei nu dorm fara o poveste... Madutza, La Multi ANi fetei!!! Lauriciuuuu ![]() ![]() ![]() ![]() Viss, ai doua splendori de copilasi. Sunt topita! Lalely, tot in saptamana mare l-am nascut si eu pe Matei...acum 3 ani, hai ca va fi bine, ce mai conteaza citeva zile in plus...mult a fost putin mai e... Catank, te-ai facut bine?? Dupa atata somnic ieri ar trebui ![]() Pisuc, bine faci ca te ocupi d etoate din timp, si cu alaptatul si cu restul Imi place organizarea ta! Strumpfi, sper sa-ti treaca arsurile astea, ooof, ce rele sunt...desi eu n-am avut multe. Sa mearga siropelul ala! Eu am inceput sa scad pe cantar..la 2 zile pierd 1 kg...ma bucur tare de tot...macar inca 2-3 sa dau jos asa pe nesimtite...cu restul ma voi lupta... Astept si dritza, vine azi la 12.00...nici nu stiu cit sa-i dau 500 sau 1 mil? Eu i-am pus 1 mil, dar ma intreb dc nu e mult Lavi, ce frumos ca te ajuta mami tau si fata e intelegatoare...mie ieri David (cel mare) mi-a facut un circ ca nu vrea la gradi..mama-mama....a plans ca-i e frica, ca nu vrea, m-a rugat cu cerul si pamantul sa-l tin acasa...Dar nu am cedat, pentru ca stiu ce inseamna asta. Ii e foarte greu sa se acomodeze...si are luna de cand a stat acasa...Ooof, fetele....sa nu-i cocolositi, lasati-i mai independenti...Cred ca am gresit cu David....Si sper sa nu repet greseala cu ceilalti... ![]() Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
simona, daca imi imaginez cum ti-e tie cu 3 parca imi mai trec grijile mie cu 2..off, cred ca ti-e tare greu..macar de acum iti tragi si tu sufletul pana la 3 cand vin de la gradi..cu cocolositul, oare o fi valabil intotdeauna pentru primul copil ? ca si eu simt la fel..
s40 cu
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui strumphitza Buna dimineata ! Nu e chiar asa buna la mine dar macar la voi sa fie Aseara dupa ce am ajuns si eu ca omu pe canapea dupa cateva ore de stat in picioare la bucatarie si gatit , numai bine m-am intins ca a inceput bubulina sa se miste si sa imi miste burta , simteam cum se impinge cu mainile, coatele si piciorusele... radeam atunci cu Nick, iaca vrea sa iasa si Nick ma intreaba daca am facut bagajul, eu ii spun , nu... ca nu-mi place geanta si o sa vreau sa imi cumpar una mai colorata si vsela ca aia de o am mica e gri cu negru si nu-mi place si pe la 10 dau sa ma ridic de pe canapea si ma taie pe jos odata de numa numa.. ma tranteste inapoi in fund pe canapea niste dureri si am simtit ca parca intr-adevar voia sa iasa si atunci nu asa , mi-a taiat si rasuflarea si nici nu puteam vorbi ca m-a intrebat nick ce am si eu nu puteam vorbi de durere ...si m-au tinut durerile astea pana la o bucata de noapte, numai eu stiu cum am urcat scarile un etaj si mi-am facut dus si schimbat in pijamale ma gandeam, nah acum pacoste, toate lucrurile le am gata pregatite in dulap numai sa le trantesc in valiza, daca e sa merg la spital... m-am speriat, sincer spun am spus ca mi se rupe si apa azi noapte, tare agitata era si donsoara si am spus ca imi rupe apa si ma trimite in travaliu ca ea vrea sa iasa s-a mai linistit dupa ce am ajuns in pat , dar tot ma tineam cu mana de burta si ma gandeam ca nu o sa dorm de durere, dar am adormit la un moment dat , dar m-am trezit dupa 40 min cu arsuri , da si baga rennie, nu voiam sa bag sirop ca e dulce a naibii si asa imi fac figuri maselele, am bagat un rennie, m-am trezit dupa o ora cu arsuri iar, am bagat o gura de sirop mi-a mai trecut, dar m-am trezit iar dupa o ora jumate cu un gust amar rau in gura si imi venea inapoi si apa si siropul, bleahh arsuri iar dar nu asa tare, plus gust amar in gura si bubulina agitata si dureri jos acolo la fofo , cate un junghi au mama ... abia pe la 5 am adormit dupa mers la un pipi si m-am trezit la 7 cand a plecat Nick si a venit sa ma pupe si dupa am mai dormit 2 ore , slava Domnului ca si asa sunt cheauna La ora 11 imi vine tanti la curatenie si azi chiar nu am cum sa fac nimic si sa o ajut ca ma doare pe jos pe acolo de numa... si eu voiam sa ma duc azi dupa ce pleaca ea sa imi cumpar flori sa pun in ghivece nu ma mai duc nicaieri ca nu pot cara nimic, mi-e ca mi se rupe apa pe la magazine Ma duc sa imi fac un laptic cu nesquik, revin dupa sa citesc din urma ![]() _ Mind the Bump! 38+ Sophia Nicole AMR 2 saptamani |
strumph, ai grija la contractii ca sa identifici momentul.. nu e musai sa ti se rupa apa..eu desi am ajuns la spital cu dilatatie maxima gata de expulzie, apa nu era rupta.

s40 cu

Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas fetita]

David, Matei si Vlad Arsenie
si Nick ma intreaba daca am facut bagajul, eu ii spun , nu... ca nu-mi place geanta si o sa vreau sa imi cumpar una mai colorata si vsela ca aia de o am mica e gri cu negru si nu-mi place
ma gandeam, nah acum pacoste, toate lucrurile le am gata pregatite in dulap numai sa le trantesc in valiza, daca e sa merg la spital... m-am speriat, sincer spun
am spus ca mi se rupe si apa azi noapte, tare agitata era si donsoara si am spus ca imi rupe apa si ma trimite in travaliu ca ea vrea sa iasa 
AMR 2 saptamani