Mar-Apr(181) Hai aZaZ! Bravo koko1, Ailed, georgy!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

NEATA FETELE SI DE LA NOI

azi iar voi fi putin pe drumuri
ca tre sa plec pana la dentist
si apoi sa iau un costumas nou
de dedesupt
pt bebelina
si ppoate inca un biberon
vedem in functie de bani
asa ca dragelor va urez o zi minunata
calduroasa e
ne auzim mai pe seara

stuart
multi pupici de la mine
m-ai uitat?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 37+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 22 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !

Nu e chiar asa buna la mine dar macar la voi sa fie Sa va spun si de ce nu e asa buna ...

Aseara dupa ce am ajuns si eu ca omu pe canapea dupa cateva ore de stat in picioare la bucatarie si gatit , numai bine m-am intins ca a inceput bubulina sa se miste si sa imi miste burta , simteam cum se impinge cu mainile, coatele si piciorusele... radeam atunci cu Nick, iaca vrea sa iasa si Nick ma intreaba daca am facut bagajul, eu ii spun , nu... ca nu-mi place geanta si o sa vreau sa imi cumpar una mai colorata si vsela ca aia de o am mica e gri cu negru si nu-mi place ... bun, ma uit eu la un show cu bebelushi, One born every minute si pe la 10 dau sa ma ridic de pe canapea si ma taie pe jos odata de numa numa.. ma tranteste inapoi in fund pe canapea niste dureri si am simtit ca parca intr-adevar voia sa iasa si atunci nu asa , mi-a taiat si rasuflarea si nici nu puteam vorbi ca m-a intrebat nick ce am si eu nu puteam vorbi de durere ...si m-au tinut durerile astea pana la o bucata de noapte, numai eu stiu cum am urcat scarile un etaj si mi-am facut dus si schimbat in pijamale ma gandeam, nah acum pacoste, toate lucrurile le am gata pregatite in dulap numai sa le trantesc in valiza, daca e sa merg la spital... m-am speriat, sincer spun am spus ca mi se rupe si apa azi noapte, tare agitata era si donsoara si am spus ca imi rupe apa si ma trimite in travaliu ca ea vrea sa iasa s-a mai linistit dupa ce am ajuns in pat , dar tot ma tineam cu mana de burta si ma gandeam ca nu o sa dorm de durere, dar am adormit la un moment dat , dar m-am trezit dupa 40 min cu arsuri , da si baga rennie, nu voiam sa bag sirop ca e dulce a naibii si asa imi fac figuri maselele, am bagat un rennie, m-am trezit dupa o ora cu arsuri iar, am bagat o gura de sirop mi-a mai trecut, dar m-am trezit iar dupa o ora jumate cu un gust amar rau in gura si imi venea inapoi si apa si siropul, bleahh , mi-am mai pus o perna sub asta pe care dormeam, am spus ca poate dorm cu capul prea jos, am baut o gura de apa si m-am culcat la loc, am adormit greu.... m-am trezit dupa 2 ore iar arsuri iar dar nu asa tare, plus gust amar in gura si bubulina agitata si dureri jos acolo la fofo , cate un junghi au mama ... abia pe la 5 am adormit dupa mers la un pipi si m-am trezit la 7 cand a plecat Nick si a venit sa ma pupe si dupa am mai dormit 2 ore , slava Domnului ca si asa sunt cheauna
La ora 11 imi vine tanti la curatenie si azi chiar nu am cum sa fac nimic si sa o ajut ca ma doare pe jos pe acolo de numa... si eu voiam sa ma duc azi dupa ce pleaca ea sa imi cumpar flori sa pun in ghivece nu ma mai duc nicaieri ca nu pot cara nimic, mi-e ca mi se rupe apa pe la magazine

Ma duc sa imi fac un laptic cu nesquik, revin dupa sa citesc din urma

_
Mind the Bump!38+ Sophia Nicole

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

lalely lasa, nu trebuie sa te grabesti. cand este bebe pregatit si cu cat mai aproape de 40 de saptamani, cu atat mai bine, chiar daca tu esti nerabdatoare.

fetelor eu as manca prajituri toata ziua toti care au venit pe la noi mi-au adus prajituri si le-am mancat pe nerasuflate.
nu stiu ce-am cu dulciurile astea.

fetelor care alaptati, stiti daca avem voie oua, cartofi,orez?

anaxena asa este cu parfumul. si eu ma dau in fiecare zi cu parfum si n-are bebelina treaba cu suptul.

nu mai stiu cine intreba de vopseaua cu amoniac daca este buna cand alaptam. si pe mine ma intereseaza, daca stie careva.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Neatza!

Roxy, oua sigur ai voie. Mie pediatrul mi-a zis ca pe langa suplimentele pe care le iau in continuare pe durata alaptarii (o zi Elevit, o zi fier si de 2 ori pe sapt. Magne B6) sa nu imi lipseasca din alimentatie carnea, ouale, branzeturile si lactatele in general. Eu am mancat si cartofi si orez si cam de toate ... inclusiv peste, icre, urzici si alte nebunii, fructe si legume care cica ar fi interzise. Daca bebe nu are nimic eu mananc ca inainte. Eu oricum mananc ceva mai dietetic de fel, fara prea multe grasimi si sare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

fetele care ati mai avut cezariana, la cat timp dupa operatie ati inceput exercitii? si la cat timp baie in cada / dus?

Eu am avut 58 kg cand am nascut si acum am ajuns la 48, in 2 sapt...habar nu am cum ca de mancat mananc de sparg. M-am examinat ici colo...nu am pus greutate pe nicaieri, dar am ramas totusi cu o burtica foarte moale si mica. Si nu stiu daca e doar o impresie, dar parca mi s-a lasat si fundul.

As vrea sa ma apuc de niste exercitii pt musculatura bazinului si a fundului dar nu stiu daca nu e prea devreme.

cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

felicitari koko!!! refacere rapida si multa sanatate!

fetelo care nasc fetoite, sau au deja acasa fetite..voi faceti acea ecografie sau radiografie de sold care se face pana in 6 sapt la bebelina? toate ar fi bine sa o faca? sau este recomandata de neonatolog dupa nastere? unde se face si cat costa? ce alte investigatii mai faceti dupa nastere copilului?

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas fetita]
AMR 3 sapt de

nasterea in apa

pozici dragute

mie in maternitate la prima nastere nu mi s-a spus nmk ca ar trebui sa fac.
in schimb fetei care statea cu mine in rezerva i s-a spus si avea baiat. Nu conteza daca e fata sau baiat. Radiografia asta se face doar daca neonatologul suspecteaza ceva in neregula cu soldul, o posibila displazie de sold, trimiterea la radiografie este pt infirmare sau confirmare, dupa caz.
Dar daca te trimite nu inseamna ca bebe are neaparat ceva, doar suspecteaza neonatologul.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 35+ , adica Ayanna Stefania

AMR max 30 de zile

am produse la Bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Buna ziua,
Pisuc cu mare palcere.
Si haideti sa va spun. Ca zicea cineva ca se pot solicita si 2 carduri de reducere. Azi am sunat la CBC si mi-au confirmat ca e asa, si deci eu am mai cerut unul . Alina06st sau Cami daca il vreti, cand il primesc il pot expedia prin posta.
Nu am citit inca din urma, dar vad ca a nascut si koko, deci
BRAVO KOKO1, BINE AI VENIT MARIA-SOFIA
Citesc din urma si revin.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 34s+ cu Nicoletta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

fetele care ati mai avut cezariana, la cat timp dupa operatie ati inceput exercitii? si la cat timp baie in cada / dus?

Eu am avut 58 kg cand am nascut si acum am ajuns la 48, in 2 sapt...habar nu am cum ca de mancat mananc de sparg. M-am examinat ici colo...nu am pus greutate pe nicaieri, dar am ramas totusi cu o burtica foarte moale si mica. Si nu stiu daca e doar o impresie, dar parca mi s-a lasat si fundul.

As vrea sa ma apuc de niste exercitii pt musculatura bazinului si a fundului dar nu stiu daca nu e prea devreme.

cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Eu am facut dus la o saptamana. Pentru burtica sunt si eu curioasa sa vad cand pot incepe exercitiile daca stie cineva. Daca nu, merg vineri la control la ginecolog si o sa intreb atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

simona dar pentru ce sa-i dai 1 mil? ajunge 50 lei. de fapt, vizita asta ar trebui sa fie moca, asa ca....

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Neata fetelor!!!

N-am mai postat de ceva vreme ca am fost foarte ocupati cu zugravitul si aranjarea camerei pt. bebelina ca doar tre sa o primim intr-un mediu cat mai confortabil si curat , mai ales ca de acum incolo poate sa vina cand doreste ea si nu vrem sa ne prinda nepregatiti.

Pt. inceput vreau sa felicit toate mamicutzele care au nascut si la care n-am apucat sa le fac galerie (mama ce multe sunteti ), va doresc sa aveti bebici sanatosi si papaciosi, iar pt cele care urmeaza sa nasca bag niste motate

Noi suntem bine, am facut ceva miscare sapt ce a trecut si de vre-o 2 ori a zis ca sigur ma apuca nasterea asa dureri aveam intre picioare. Dar dupa un son bun au trecut de fiecare data si ma tot chioresc sa vad daca nu mi se lasa burtica si parca vad ceva sper sa nu ma insele ochii. Bebelina e activa si ii place de numa numa cand o mangai prin burtica. Pupe-o mama de cumintica cum ma lasa ea sa dorm toata noaptea! sper sa fie la fel si dupa ce se naste.
Va pe toate

_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 36+
AMR maxim 4 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Gata, am terminat ultima masina de rufe de spalat pentru bebe , mai am doar de calcat (cred ca ma ajut si cu doamna care ma ajuta la curatenie si calcat, fiindca sunt tare multe, si in ultima vreme daca stau mult in picioare mi se cam intareste burtica).

Strumphi, vai ce rau imi pare ca ti-a fost asa greu! Pe de alta parte, poate bebelina chiar se pregateste de nascut, mai stii, degeaba zici tu ca ramai ultima pe-aici
Inna, ce fain ai slabit! Eu am ceva emotii!
Simona, cand vad ce frumos te descurci cu 3 baieti, te admir foarte tare!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s37 cu un dragalas

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput